بهترین قیمت شیائومی
اخبار تکنولوژیاخبار گوشی موبایل

اسنپ دراگون چیست؟ آشنایی با انواع تراشه اسنپدراگون و نقاط قوت و ضعف آنها

در این مقاله قصد داریم به صورت کامل به توضیح و بررسی تراشه‌های اسنپ دراگون و نقاط ضعف و قوت آن‌‎ها بپردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

اسنپ دراگون چیست؟

احتمالاً اسنپ دراگون در بین تراشه‌ها آشناترین نام برای شما باشد و معمولاً وقتی قصد خرید گوشی را دارید، فروشندگان به شما القاء می‌کنند که اگر چیپست گوشی اسنپدراگون باشد، در رنج بهترین‌‎های بازار قرار می‌گیرد و ارزش خرید بالایی دارد، اما این حرف تا چه اندازه صحت دارد؟ اصلاً اسنپ دراگون چیست و چه مدل‌هایی دارد؟ برای گرفتن جواب این سوالات با ما همراه باشید.

گوشی‌های هوشمند همگی به یک تراشه نیاز دارند که به آن System on Chip یا به اختصار SoC می‌گویند که تمام قطعات مانند CPU، پردازنده گرافیکی، حافظه داخلی، شبکه‌های بی‌سیم و بلوتوث و … روی آن قرار گرفته است. این فناوری به واسطه مصرف بهینه و فضای کمی که اشغال می‌کرد به سرعت جای خود را در بین کمپانی‌های تولید کننده گوشی‌های موبایل باز کرد و بازار را در دست گرفت. در حال حاضر نیز انواع پردازنده موبایل در مدلهای هوشمند جدید، غالباً از این نوع هستند.

شرکت بزرگ کوالکام، بزرگترین تأمین‌کننده SOC گوشی‌ در جهان است که توانسته به عنوان جدی‌ترین رقیب پردازنده‌های سری Bionic اپل شناخته شود، تراشه‌های موبایل خود را اسنپ دراگون نام‌گذاری کرده است.

نسخه اسنپدراگون چیست

پردازنده اسنپدراگون بیشترین محبوبیت را در بین کاربران اندرویدی دارد و دلیلش هم عملکرد پایدار و عالی آن نسبت به رقباست. البته چیپست‌های این برند انواع مختلفی داشته و برای تمامی کلاس‌ها و همین‌طور دستگاه‌ها ساخته می‌شود و فقط محدود به گوشی‌های اندرویدی نیست. در ادامه به چندین مورد از پرطرفدارترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد…

اسنپ دراگون ساخت کدام کشور است؟

تراشه اسنپدراگون ساخت برند آمریکایی کوالکام بوده که سابقه درخشان آن، باعث محبوبیت زیاد این برند می‌شود. از طرفی محبوبیت این برند روی قیمت آن تاثیرگذار بوده و با مقایسه پردازنده های موبایل می‌‌توان آن را گران‌ترین برند چیپست‌های اندرویدی قلمداد کرد. در ادامه با مزایای اسنپ دراگون بیشتر آشنا خواهید شد…

تاریخچه تراشه‌های اسنپدراگون

اولین چیپست اسنپدراگون در نوامبر سال ۲۰۰۶ و با هسته مرکزی Scorpion به بازار عرضه شد. این پردازنده ۱ گیگاهرتزی به عنوان اولین نسل خود در گوشی‌های هوشمند شناخته می‌شود. نسل دوم نیز در سال ۲۰۱۱ معرفی شد که هر هسته پردازنده آن به صورت جداگانه توانایی تنظیم سرعت خود را داشت.
از کجا بفهمیم گوشی اسنپدراگون است
در سال ۲۰۱۳ کوالکام گام بزرگ‌تری برداشت و با ارتقاء پردازنده‌های خود، اولین سری از اسنپ دراگون ۸۰۰ را روانه بازار کرد که البته بی‌نقص نبودند و بیش از حد انتظار، گرم می‌شدند. گرچه کارشناسان کوالکام ناامید نشدند و بعد از تحقیقات و آزمون و خطای بسیار، نهایتاً در سال ۲۰۱۶ موفق به طراحی چیپست ۶۴ بیتی ARM شدند و اسنپدراگون ۸۲۰ با قدرتی بی‌نظیر متولد شد. در ادامه به انواع پردازنده اسنپ دراگون اشاره خواهیم کرد.

فروش ویژه
ساعت هوشمند امیزفیت مدل Amazfit Active گلوبال
قیمت ویژه: ۵,۳۹۹,۰۰۰ تومان
ساعت هوشمند امیزفیت مدل Amazfit Active گلوبال
تلویزیون ال ای دی بلست مدل BTV-55KDA312B سایز 55 اینچ
قیمت ویژه: ۲۲,۵۹۹,۰۰۰ تومان
تلویزیون ال ای دی بلست مدل BTV-55KDA312B سایز ۵۵ اینچ
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۸ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi A3 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi A3 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۹,۸۶۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۷,۲۳۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت

مزایای اسنپدراگون

چه چیزی باعث شده که پردازنده های اسنپدراگون یک سر و گردن از بقیه چیپست‌های اندرویدی بالاتر باشند و کاربران آن را بهترین بدانند؟
تراشه‌های اسنپدراگون به دلیل پایداری فوق‌العاده‌ای که دارند، گرمای کمی تولید کرده و در نتیجه موجب مصرف کم و بهینه باتری می‌شوند. همچنین سرعت و کیفیت بالای آن، رضایت هر کاربری را جلب می‌کند.

در واقع سیستم‌های طراحی شده روی تراشه اسنپ دراگون به گونه‌ایست که سیستم پردازش تصویر، جداگانه عمل می‌کند و این یعنی که هنگام فیلمبرداری و یا استفاده از دوربین، فشاری روی CPU و GPU به لحاظ پردازشی نیست.

اسنپ دراگون برای چه دستگاه‌هایی استفاده می‌شود؟

عمده فعالیت و تمرکز این کمپانی روی گوشی‌های هوشمند اندرویدی است، اما چیپست‌های کوالکام اسنپ‌دراگون برای ویندوزفون‌ها، نوت‌بوک‌ها، گجت‌های پوشیدنی و حتی اتوموبیل‌ها نیز طراحی و استفاده می‌شوند. این شرکت سالانه سفارش‌های زیادی از دستگاه‌ها و برندهای مختلف دریافت می‌کند و قراردادهای تجاری موفقی را به نام خود به ثبت رسانده است. اگر سوال شما اینست که پردازنده گوشی من چیست می‌توانید به مقاله ما در مجله نوزده کالا مراجعه کنید که در آن بطور مفصل به جواب سوال شما پرداخته‌ایم.

آشنایی با انواع اسنپدراگون

اسنپ دراگون چیپست‌های زیادی روانه بازار کرده که نسبت به سری ساختشان می‌توان آن‌ها را به صورت زیر دسته‌بندی کرد:

اسنپ دراگون سری ۲۰۰ و ۳۰۰

از اولین سری‌های تراشه اسنپدراگون که آخرین مدل آن در سال ۲۰۱۳ تولید شد. این تراشه بیشتر برای سطح پایین‌رده و ابتدایی بکار می‌رفته و قدرت نسبتاً پایینی دارد. سری ۳۰۰ کمی قوی‌ترست، اما باز هم پایین‌رده بوده و از رده خارج شده‎‌اند.

اسنپدراگون سری ۴۰۰

این سری تراشه‌ بیشتر در پایین‌رده‌ها و برخی از میان‌رده‌ها دیده می‌شود. قدرت و سرعت این چیپست‌ها به واسطه فناوری ساخت ۶۴ بیتی، نسبت به دو سری قبل بیشترست. جالب است بدانید که در این سری ساخت، مدل اسنپدراگون ۴۸۰ اولین تراشه‌ای بود که با قابلیت پشتیبانی از اینترنت پرسرعت ۵G به بازار عرضه شد.
معنی اسنپ دراگون

اسنپدراگون سری ۶۰۰

از جمله چیپست‌های نسبتاً ارزان‌قیمت شرکت کوالکام که تا چندی پیش سفارشات زیادی داشت و در گوشی‌های مختلف بکار می‌رفت. سری ۶۰۰ بیشتر در گوشی‌های زیر ۳۰۰ یورو دیده می‌شود و از جمله جدیدترین تراشه‌های این خانواده می‌توان به اسنپدراگون ۶۹۰ اشاره کرد که مشخصات بسیار نزدیکی به سری ۷۰۰ دارد و عملکرد رضایت‌بخشی را هم ارائه می‌دهد.

اسنپدراگون سری ۷۰۰

سری ۷۰۰ درواقع از جمله‌ تراشه‌های قوی‌تر اسنپدراگون بوده که در میا‌ن‌رده‌های گران‌قیمت و برخی فلگشیپ کیلرها استفاده می‌شده و هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. مدل‌های زیادی از این سری در برندهای متفاوت اندرویدی دیده می‌شود که از جمله قدرتمندترین آن‌ها می‌توان به Snapdragon 780G اشاره کرد که برای اجرای بازی‌های گرافیکی نیز مناسب است.

اسنپدراگون سری ۸۰۰

سری ۸۰۰ یکی از پر سر و صداترین تراشه‌های اسنپدراگون بوده که خیلی زود جای خود را میان مصرف‌کنندگان، مخصوصا گیمرها باز کرد. این چیپست هنوز هم توانایی اجرای تمامی برنامه‌ها و بازی‌های گرافیکی روز دنیا، با کیفیت مناسب را دارد. معروف‌ترین تراشه این سری Snapdragon 888 است که در سال ۲۰۲۰ معرفی و در اکثر پرچم‌داران ۲۰۲۱، مثل سامسونگ سری S21 استفاده شده است. اگرچه کمپانی سامسونگ برخی اوقات در پرچم‌دارها از تراشه اگزینوس استفاده می‌کند، اما تجربه نشان می‌دهد واکنش کاربران همواره به تراشه‌های اسنپدراگون بهتر بوده است.
Snapdragon چیست
ناگفته نماند که فناوری ساخت این سری تراشه‌ها نیز ۵ نانومتریست و عملکرد باتری آن نسبت به نسل قبل، تا ۲۵ درصد بهبود یافته و قابلیت‌هایی مثل شارژ سریع نسل ۵، مودم ۵G داخلی و Wifi نسل ۶ در آن گنجانده شده است.

اسنپدراگون ۷ نسل ۱، ۲ و ۳

این نسل از پردازنده‌ها، با ارائه بهترین قابلیت‌ها و فناوری‌های نسل جدید با قیمت پایین‌تر، تجربه‌ای عالی از عکاسی، گیمینگ، کار با هوش مصنوعی و … را به شما ارائه می‌دهند و این ویژگی‌ها را برای کاربران در دسترس‌تر می‌کنند. در واقع این تراشه برای گوشی‌های میان‌رده سطح بالا و فلگشیپ کیلرها ساخته شده و کسانی که می‌خواهند پردازنده‌ای نزدیک به پرچم‌دار با قیمت پایین‌تر داشته باشند، می‌توانند آن را انتخاب کنند.
پردازنده Snapdragon

اسنپدراگون ۸ نسل ۱، ۲ و ۳

آخرین نسل معرفی شده از خانواده اسنپدراگون که در پرچم‌داران امسال استفاده شده و قدرتی فرای انتظار دارد. با این چیپست‌ها تا سال‌ها می‌توانید تمامی بازی‌های گرافیکی را مثل آب خوردن اجرا کنید. لیتوگرافی فوق‌العاده نازک ۴ نانومتری آن، مصرف باتری و گرم شدن دستگاه را به حداقل رسانده و خود را به عنوان برترین سری چیپست‌های اندرویدی‌ معرفی کرده است. همچنین قابلیت‌های جالبی مثل کنترل مصرف انرژی هنگام گیمینگ و ضبط هم‌زمان فیلم‌های HDR با کیفیت ۸K در این نسخه‌ها دیده می‌شود.
انواع اسنپدراگون
نظر شما درباره چیپست‌های اسنپدراگون چیست؟ شما تجربه استفاده از کدام سری تراشه اسنپدراگون را دارید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در مجله ۱۹ کالا به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۴ رای

سوالات متداول

اسنپ دراگون چیست ؟

اسنپدراگون نام تراشه‌های موبایل ساخت شرکت کوالکام است که در حال حاضر محبوب‌ترین چیپست اندرویدی به شمار می‌رود. برای آشنایی بیشتر با این تراشه به مقاله مراجعه کنید.

اسنپدراگون ساخت کدام کشور است ؟

این تراشه ساخت کشور آمریکاست و یکی از تولیدات کمپانی معروف کوالکام است.

قوی‌ترین چیپست حال حاضر اسنپدراگون چیست؟

قدرتمندترین تراشه حال حاضر این شرکت، Snapdragon 8 gen 3 است که در پرچم‌دارهای امسال سامسونگ استفاده شده است.

نوشته های مشابه

‫۳ نظرها

  1. سعی میکنم آروم باشم
    سید خب مدل گوشیتو گوگل کن مشخصاتش از ۱۹کالا یا از سایتدیگه ببین عزیز دل برادر

  2. سلام در زمان خرید به من گفته شد، پردازنده اسنپدراگون بر گوشی شما قرار دارد. الان از کجا میتوانم بفهمم نسخه اسنپدراگون چیست؟

    1. سعی میکنم آروم باشم
      سید خب مدل گوشیتو گوگل کن مشخصاتش از ۱۹کالا ببین عزیز دل برادر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن