بهترین پردازندههای موبایل ۲۰۲۰!

آنتوتو یک برنامهی بنچمارکینگ پرطرفدار و معتبر برای سنجش قسمتهای مختلف گوشیهای موبایل بوده و یک دید عمیق از عملکرد کلی گوشی برای کاربران فراهم میکند. چندی پیش شاهد انتشار فهرست نام ۱۰ گوشی برتر ماه جولای توسط آنتوتو بودیم. در روز جمعه ۷ آگوست، انتوتو فهرست جدیدی منتشر کرد که بهترین پردازندههای موبایل ۲۰۲۰ را معرفی کرده است. این ۱۰ چیپست به ترتیب امتیاز بنچمارک، رتبهبندی شدهاند و امتیاز آنها از ۲۴۹۱۵۱ تا ۴۰۱۱۰۸ متغیر است.
فهرست بهترین پردازندههای موبایل ۲۰۲۰

سه رتبه برتر این فهرست به اسنپدراگون ۸۶۵، مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۰۰ پلاس و اسنپدراگون ۸۵۵ میرسد.
کمپانیهای سازندهی گوشی از این غولهای پردازشی در گوشیهای پرچمدار خود استفاده میکنند. در ادامه به برخی گوشی موبایل که از این پردازندهها بهره بردهاند اشاره میکنیم.
گوشی گلکسی اس ۲۰ اولترا نیز یک نسخهی پرچمدارست که از چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ بهره میبرد. این پردازنده، قابلیتهای زیادی از جمله مصرف بهینه باتری، افزایش طول عمر شارژ باتری و وضوح بیشتر تصاویر دارد؛ اما فاقد مودم یکپارچه است، به همین جهت، برای پشتیبانی از ۵G باید از مودم جداگانه X55 استفاده کند.
مدیاتک یک مدعی جدید در بین چیپستهای بالارده است و قابلیت ۵G آن با مودم پردازنده ادغام شده است پردازندهی پرچمدار جدید مدیاتک، دایمنسیتی ۱۰۰۰ پلاس از نوعی فناوری خاص به نام UltraSave بهره میبرد که امکان مصرف انرژی کمتری را برای مودم ۵G تعبیه شده در آن را فراهم میکند. گوشیهای شیائومی ردمی کی ۳۰ اولترا و ویوو زد ۱ نیز از این تراشه برخوردارند.
تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس نسبت به نسخهی معمولی خود، CPU و GPU بهتر و روانتری دارد. گوشی سامسونگ گلکسی زد فلیپ این چیپست را به خدمت گرفته تا تأمین کنندهی توان پردازشی آن باشد.
سه جایگاه بعدی به کایرین ۹۹۰ نسل ۵، اسنپدراگون ۸۵۵ و کایرین ۹۹۰ اختصاص یافته است. امتیاز بنچمارک آنتوتوی این تراشهها کمتر از ۳۰۰.۰۰۰ است.
دایمنسیتی ۱۰۰۰L، کایرین ۹۸۰، کایرین ۹۸۵ نسل ۵ و دایمنسیتی ۸۲۰ هم به ترتیب در مرتبه ی هفتم، هشتم، نهم و دهم قرار میگیرند.
چرا نام هیچ چیپست اگزینوسی در این لیست وجود ندارد؟
شاید تعجب کنید که چرا نام هیچ چیپست اگزینوسی در این لیست وجود ندارد؟ زیرا این لیست، بهترین پردازندههای موبایل ۲۰۲۰ بازار داخلی انتوتو را مورد بررسی قرار داده و همانطور که میدانید بازار داخلی AnTuTu، چین است و پرچمداران Samsung به مقصد چین و (آمریکای شمالی) از تراشههای اسنپدراگون بهره میبرند.
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، کوالکام در صدر این لیست قرار دارد و مدیاتک سعی دارد تا با کوالکام به رقابت پرداخته و جایگاه آن را تصاحب کند، اما هنوز فاصلهی زیادی بین آنها وجود دارد؛ اگر به امتیاز این دو چیپست در بنچمارک دقت کنید متوجه میشوید که اختلاف چشمگیری با یکدیگر دارند.
در اینجا با فهرست بهترین پردازنده های موبایل ۲۰۲۰ و امتیاز بنچمارک آنها آشنا شدید. همانطور که میدانید یکی از دلایل افزایش قیمت گوشی به خصوص گوشیهای پرچمدار بهرهگیری از این تراشههای بالارده و مطرح است که به مراتب تأثیر زیادی روی عملکرد آنها دارد.
در روزهای آتی سعی ۱۹کالا به عنوان یک مرجع موبایل سعی خواهد کرد که فرست بهترین پردازنده موبایل در بازار جهانی را اعلام کند. نظر شما در مورد این پردازندهها چیست؟ نظرات خود را با ۱۹کالامگ به اشتراک بگذارید.
سلام لطفاً بهترین پردازنده گوشی های میان رده شیاعومی رو بذارید خیلی ممنون میشم
سلام حتماً در برنامه قرار داده میشه
یه برسی تخصصی از نوا ۵ تی و آ۵۱ حتما بزارید بنظرم..
مطمئن باشید خیلیا نیاز دارن بهش
کایرین ۹۸۰نوا ۵تی