چگونه بفهمیم کسی در اینستاگرام بلاکمان کرده است

چگونه بفهمیم کسی در اینستاگرام بلاکمان کرده است

خوشبختانه، اینستاگرام یا هر شبکه اجتماعی به افراد در صورت مسدود شدن اطلاع نمی‌دهند. تصور کنید که اگر اعلان دریافت می‌کردید توسط دوستی بلاک شده‌اید، شوک و غم و اندوهی بی‌اندازه‌ای را تجربه می‌کردید. اما گاهی برای ما مهم است بدانیم که آیا دوستی یا شخصی ما را بلاک کرده است یا خیر؟بهترین راه برای فهمیدن این مسئله چیست؟ خوب، ما قصد داریم در ۱۹کالامگ به شما در رمزگشایی این امر کمک کنیم. قبل از ورود به بحث بهتر است این نکته را روشن کنیم که ما از ابزارهای و برنامه‌های جانبی استفاده نخواهیم کرد، بررسی‌ها دستی و از طریق خود اینستاگرام است.

چگونه بفهمیم کسی اینستاگرام بلاکمان کرده است

۶ راه برای دانستن اینکه آیا کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است یا خیر؟

۱- یافتن پروفایل از طریق جستجو

ساده‌ترین راه برای دانستن اینکه آیا کسی شما را بلاک کرده است این است که به دنبال پروفایل اینستاگرام باشید. با استفاده از جستجوی اینستاگرام، نام فرد را جستجو کنید. سه اتفاق خواهد افتاد:
۱-در صورت عمومی بودن پیجی اگر نمایه و همچنین پست‌ها را مشاهده می‌کنید،بلاک نیستید. برای حساب‌های پرایوت هم اگر نمایه‌ای با پیام “این حساب خصوصی است” را مشاهده می‌کنید، همه چیز خوب است.

چگونه بفهمیم کسی اینستاگرام بلاکمان کرده است
۲-اگر نمایه و تعداد ارسال را مشاهده می کنید، اما نمایش پست‌ها ممکن نیست،بله، شما بلاک شده‌اید.

چگونه بفهمیم کسی اینستاگرام بلاکمان کرده است
۳- با این حال، اگر نمایه به هیچ وجه در جستجوی ظاهر نمی‌شود یا شخص پیج خود را غیرفعال کرده یا بلاک هستید.

۲- بررسی پروفایل

وقتی شخصی شما را بلاک می کند، اینستاگرام نظرات یا تگ‌ها قدیمی فرد را از نمایه شما حذف نمی‌کند. اگر نمایه آنها از طریق جستجو در دسترس نیست، باید با استفاده از این نظرات قدیمی برای بازدید از پیج فرد استفاده کنید. اگر تعداد پست‌های فرد نشان داده می‌شود اما امکان بازدید ندارید، شما بلاک شده‌اید.

۳- از USERNAME INSTAGRAM کمک بگیرید

 2-اگر نمایه و تعداد ارسال را مشاهده می کنید، اما نمایش پست‌ها ممکن نیست،بله، شما بلاک شده‌اید.

می‌توانید پروفایل‌های اینستاگرام را از طریق لینک Instagram.com/username با استفاده از هر مرورگری مشاهده کنید. اگر نام کاربری شخصی را که شما را بلاک کرده است را به خاطر دارید آن را در کادری که برای شما نمایش داده می‌شود، جایگزین کنید. سپس، خواستید وارد شوید، اعلانی دریافت خواهید کرد “متأسفیم، این شخص شما را بلاک کرده است ، این صفحه در دسترس نیست”.
احتمال آن وجود دارد که شخص حساب خود را غیرفعال کند. برای تأیید آن، از نمایه اینستاگرام خود در مرورگر خارج شوید یا حالت ناشناس را باز کنید و نمایه آنها را از طریق پیوند باز کنید. اگر پیج در دسترس باشد، بلاک شما صحت دارد، اما اگر نمایه مجدداً باز نشود، پیج غیرفعال است.

۴- پیام ها ناپدید می شوند

بلاک کردن شخصی در اینستاگرام چت را برای هر دو شرکت کننده پنهان می‌کند. بنابراین اگر به کسی مشکوک شده‌اید که شما را مسدود کرده است، مستقیم پیام (DM) را باز کنید، اگر موضوع گپ وجود دارد، شما بلاک نیستید. اما اگر چت پیدا نمی‌شود، این امکان وجود دارد که مسدود شده‌اید. اما باز هم، ممکن است فرد نمایه را غیرفعال کند و از این رو ، موضوع گپ از دست رفته است. برای تأیید آن، باید گروه‌های معمول اینستاگرام را بررسی کنید. یک گپ گروهی را چک کنید اگر می‌توانید مشخصات فرد را در گروه و نه جای دیگر در اینستاگرام مشاهده کنید، پس توسط شخص بلاک شده‌اید.

۵- تلاش کنید مجدداً فرد را فالو کنید

 2-اگر نمایه و تعداد ارسال را مشاهده می کنید، اما نمایش پست‌ها ممکن نیست،بله، شما بلاک شده‌اید.

در آخر، اگر می‌توانید نمایه آنها را به نوعی مشاهده کنید، با ضربه زدن روی دکمه Follow، آنها را دنبال کنید. اگر بلاک شده باشید، نمی‌توانید شخص را دنبال کنید. ضربه زدن به دکمه Follow کاری نخواهد کرد و دوباره همان دکمه را مشاهده خواهید کرد. اما اگر آنها شما را مسدود نکرده، از ضربه زدن به دکمه Follow باعث می شود که آن شخص را دنبال کنید.

۶- از یک شماره تلفن یا اکانت مختلف بررسی کنید

چگونه بفهمیم کسی اینستاگرام بلاکمان کرده است

و در آخر اینکه، روش غیر قابل کنترل و بدون دردسر، بررسی از یک حساب دیگر است. اگر دو اکانت اینستاگرام دارید، نمایه آنها را از حساب دوم باز کنید. و اگر فقط یک پروفایل منفرد دارید، از دوست نزدیک یا یکی از اعضای خانواده خود بخواهید تا نمایه را جستجو کند. اگر نمایه به طور عادی باز شود، وقت آن است که به اعمال بد شما که باعث شد فرد شما را مسدود کند، فکر کنید.

چگونه بفهمید کسی شما را در استوری اینستاگرام بلاک کرده است؟

متأسفانه، هیچ روش مستقیمی برای دانستن این نکته وجود ندارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید بررسی با اکانت دیگر است. این کار فقط در صورتی مفید است که شخص دارای پیج عمومی باشد البته ممکن است که فرد از ویژگی جدید Close Friends برای Stories Instagram استفاده کرده باشد.

 

[aparat id=”hiPHK”]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *