-
سبد خرید خالی است
15,999,000 تومان 14,299,000 تومان
55,299,000 تومان 51,999,000 تومان
34,299,000 تومان 32,399,000 تومان
40,299,000 تومان 39,969,000 تومان
24,999,000 تومان 23,399,000 تومان
31,999,000 تومان 27,900,000 تومان
15,299,000 تومان 14,099,000 تومان
موجود نیست
موجود نیست
موجود نیست
بدون شک همه ی شما نام گوشی اپل را بارها از زبان دیگران یا هنگام تماشای تلویزیون یا حتی در هنگام گشتوگذار در مراکز خرید دیده یا شنیده اید. لیست قیمت گوشی آیفون بیانگر آنست که اگر به دنبال یک گوشی پیشرفته و ارزنده با یک برند معروف جهانی هستید پس باید برای داشتن آن هزینه کنید؛ در واقع گوشی ایفون یادآور این جمله است که هیچ چیز ارزانی بی علت نیست. این نام آشنا که محبوبیت بسیاری در بین مردم دارد ما را بر آن داشت تا دفتر تاریخ را ورق زده و به گذشته ی آن و سیر صعودی این برند مختصر نگاهی بیاندازیم.
شرکت اپل در تاریخ یک آوریل سال 1976 در ایالت کالیفورنیای آمریکا بنا نهاده شد. داستان تولد این شرکت به ملاقات استیو جابز و وزنیاک و همکاری آنها در طراحی اولین کامپیوتر با تایپ رایتر که به نسل Apple I مبدل شد، نیز باز می گردد. دلیل انتخاب نام اپل این بود که زمانی که جابز برای تفکر درباره ی طراحی محصولاتش به طبیعت و مرزعه سیب پناه می برد؛ نام اپل معادل کلمه سیب را برای این شرکت انتخاب می کند، از طرفی چون این کلمه با حرف A که اولین حرف الفبای انگلیسیست شروع می شود می توانست حتی تأثیر گذار تر هم باشد.
البته ناگفته نماند که داستان افتادن سیب بر روی سر نیوتن و کشف قانون جاذبه نیز در این انتخاب بی تأثیر نبوده است. اکنون به رمز طراحی لوگو به سیب گاز زده میرسیم. به طورکلی دو نظریه برای این طراحی وجود دارد. اولین فرضیه به خودکشی تورینگ؛ پدر هوش مصنوعی بر میگردد که با گاز زدن سیب مسموم کشته شد و فرضیهی دوم به داستان آدم و حوا و طرد شدن از بهشت به دلیل گاز زدن سیب که از میوههای ممنوعه بود بر میگردد. در ادامه به سیر پیشرفت این شرکت و تولید گوشی آیفون اشارهای خواهیم کرد.
این شرکت همچنان مسیر صعود و نوآوری را طی میکرد و روزبهروز قویتر میشد. در اینجا از داستانهای Apple I ،Apple II و Xerox و ماوس یک دکمهای صرفنظر کرده و مستقیم به سراغ داستان موبایل اپل میرویم. شرکت اپل Inc از جابز خواسته بود تا دستگاهی لمسی مشابه کامپیوترهای تبلتی طراحی کند. البته قبل از این درخواست؛ اپل یک دستکاه لمسی با نام «newton MessagePad» را روانه بازار کرده بود؛ طراحی اولین گوشی آیفون شبیه به این دستگاه بود. براساس اظهارات جابز برای رشد کسب و کار نیاز به تکنولوژی جدید بود و همچنین نرمافزار نقشی کلیدی در عملکرد سخت افزار داشت، بنابراین، نرم افزار آیتیونز در سال 2001 معرفی شد .
گوشی POKR 1 اولین محصول مشترک اپل و موتورولا در سال 2005 بود که از این نرم افزار بهره میبرد. به دلیل عدم رضایت اپل از طراحی این گوشی، این شرکت به همکاری خود با موتورولا پایان داد و با ارتقای نرمافزار آیتیونز، اولین گوشی اپل با نام iPhone را در سال 2006 عرضه کرد. در سال 2007 نیز از اولین نسخهی پیشرفتهتر گوشی آیفون به نام iPhone 2G رونمایی کرد. از آن پس هر سال اپل مدلهای جدیدی از موبایل آیفون را روانه بازار میکند و آمار نشان می دهد که فروش گوشی ایفون اپل در صدر جدول فروش شرکتهای سازنده موبایل قرار دارد. هر مدل نسبت به نسخههای قبلی پیشرفتهتر و مجهزتر بوده و قابلیتهای جدیدی دارد تا کاربران آیفون را راضی نگه داشته و همچنان در صدر برندهای مطرح گوشی موبایل باقی بماند. برای مثال سال 2019 از نظر کیفیت دوربینها این شرکت جهش قابلتوجهی داشت و برای اولین بار از دوربین تک لنزی فاصله گرفت.
حال زمان آن رسیده که به تاریخچهی اپل در کشور ایران نگاهی اجمالی بیاندازیم.
از جمله برندهایی که در ایران سابقه طولانی دارند میتوان به برندهای نوکیا، سامسونگ، اچ تی سی، ال جی و ... نام برد؛ اما جالب است بدانید که شرکت کامپیوتر داینامیکس در اوایل دههی 70 شمسی اولین نمایندگی رسمی اپل در ایران بود. پس از آن شرکتهای دیگری مثل پارس سوپاله، سیبستان، پارس رایانه و کوارتز کامپیوتر شروع به فعالیت در این زمینه کردند. جالب است بدانید که در آن سالها تمام محصولات اپل با سیستم عامل فارسی، کیبورد و راهنماهای فارسی در ایران عرضه میشد و تیم برنامهنویسی رسمی اپل در ایران حضور داشت که با همکاری شرکتهای نامبرده به بهبود عملکرد و پیشرفت جایگاه این شرکت در ایران کمک فراوانی کردند.
یک رویداد به یاد ماندنی در این زمینه برگزاری نمایشگاه سالیانه اپل در تاریخ اردیبهشت یا خرداد ماه سال ۱۳۷۱ در هتل لاله و ۱۳۷۲ در هتل هما بود که دیگر تکرار نشد و در آن محصولات اپل به نمایش عموم گذاشته شد. متأسفانه در سال 1375 به دلیل اعمال تحریم آمریکا، این شرکت همکاری خود با ایران را قطع کرد و تمام نمایندگیهای آن در ایران لغو شد.
امروزه نقش گوشی موبایل در زندگی انسانها بر کسی پوشیده نیست. خرید گوشی یکی از مهمترین چالشهای هر فرد در دنیای ماشینی و الکترونیکی قرن حاضر به شمار میرود. شرکتهای سازنده نیز بر این امر واقف بوده و روزبهروز فعالان این حوزه بیشتر و بیشتر میشود. از جمله شرکتهای نوظهوری که این روزها حرفهای زیادی برای گفتن دارند میتوان ریلمی، آنر، و شیائومی اشاره کرد. اهمیت زیاد این امر موجب شده تا شرکتهای زیادی که حتی در این زمینه فعالیت نداشتند به عرضهی گوشی روی بیاورند؛ زیرا بازار گوشی موبایل به خصوص خرید گوشی آیفون در بین طرفداران آن یکی از داغترین بازارهاست که همواره مورد توجه قرار دارد.
اگر قصد خرید گوشی اپل را دارید به طور قطع میتوان گفت که کیفیت ساخت و قدرت سختافزاری بینظیر این گوشیها همان موردیست که ارزش خرید گوشی آیفون را بالا برده است.
جالب است بدانید که رقابت بین شرکتهای سازنده بسیار زیاد شده به طوریکه برخی از شرکتهای قدیمی و مطرح مثل سونی، ایسوس، لنوو در مقابل شرکتهای نوظهور کم رنگتر شدهاند؛ اما برند اپل هنوز هم یکی از موفقترین و پرطرفدارترین تولیدکنندههای گوشی باکیفیت و کاربر پسند در دنیا محسوب میشود. اگرچه قیمت گوشی آیفون کمی بیشتر از دیگر برندهاست ولی ارزش پرداخت کردن قیمت گوشی اپل را دارد. درحالحاضر جدیدترین گوشی آیفون، گوشی (Apple iPhone SE (2020 است که بسیار شبیه آیفون 8 بوده و از تراشهی A13 که بهترین تراشهی جهان در سال 2019 بود بهره میبرد.
© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد