گوشی آیفون
اپلیکیشن و نرم افزاراخبار فناوری و تکنولوژی

حذف اکانت کلاب هاوس برای اندروید و اپل (آموزش تصویری)

  • حذف اکانت کلاب هاوس کمی پیچیدگی بیشتری نسبت به ساخت آن دارد. اگر به هر دلیلی دیگر نخواستید از این اپلیکیشن استفاده کنید باید از چند مرحله عبور کنید. در این مقاله کارهایی که باید برای دیلیت اکانت کلاب هاوس انجام دهید را به ساده‌ترین شکل توضیح داده‌ایم.

    دیلیت اکانت کلاب هاوس

    از آنجایی که کلاب هاوس دوست ندارد کاربران خود را از دست بدهد، مثل خیلی از اپلیکیشن‌های دیگر هیچ گزینه مستقیمی برای حذف اکانت در کلاب هاوس ارائه نداده است. بنابراین، شما برای غیرفعال کردن یا حذف حساب خود باید چند مرحله را پشت سر بگذارید. قبل از اینکه به سراغ نحوه دیلیت اکانت کلاب هاوس اندروید و آیفون برویم، چند اصطلاح متداول در این باره را توضیح می‌دهیم.

    اگرچه اصطلاحات حذف (deleting)، غیرفعال کردن (deactivating) و از کار انداختن (disabling) در شبکه‌های اجتماعی اغلب به جای یکدیگر استفاده می‌شوند، اما تفاوت‌های مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. همچنین، به خاطر داشته باشید که هر پلتفرم (مانند فیس بوک یا توییتر) دی اکتیو کردن و حذف را به طور متفاوتی انجام می‌دهد، ما در اینجا به طور خاص در مورد Clubhouse صحبت می‌کنیم.

    هنگامی که حساب کلاب هاوس خود را غیرفعال یا دی اکتیو می‌کنید، در واقع حساب شما از دید عموم خارج می‌شود، اما برنامه همچنان اطلاعات کاربری شما را حفظ می‌کند و شما می‌توانید حساب خود را در عرض ۳۰ روز با ورود مجدد دوباره فعال کنید. پس از مهلت ۳۰ روزه، کلاب هاوس حسابتان را از کار می‌اندازد (disable)؛ به این معنی که شما برای همیشه دسترسی به حساب خود و اطلاعات آن را از دست می‌دهید و دیگر نمی‌توانید وارد آن شوید. با این حال، کلاب هاوس این حق را دارد که داده‌های کاربری شما را حفظ کند.

    حذف اکانت کلاب هاوس که در این مقاله می‌خواهیم به آن بپردازیم، به معنای حذف دائمی تمام شواهدیست که نشان می‌دهد شما از ابتدا در این برنامه یک حساب داشته‌اید. این کار شامل حذف اطلاعات کاربری شما از سرورهای Clubhouse است.

    مقاله پیشنهادی: کلاب هاوس چیست؟

    دیلیت اکانت کلاب هاوس اندروید

    فرآیند دیلیت اکانت کلاب هاوس اندروید به سادگی حذف حساب فیس بوک یا توییتر نیست. جهت دیلیت اکانت کلاب هاوس برای اندروید بصورت موقت (دی اکتیو کردن) به روش زیر عمل کنید:

    ۱- برنامه کلاب هاوس را باز کنید و روی عکس پروفایل خود در سمت راست بالا ضربه بزنید.

    حذف اکانت کلاب هاوس

    فروش ویژه
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۷,۵۴۹,۰۰۰ تومان
    گوشی ویوو Y76 5G ظرفیت ۱۲۸ رم ۸ گیگابایت
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۶,۴۹۹,۰۰۰ تومان
    گوشی ویوو Y55 5G ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۲۳ تومان
    گوشی اپل مدل آیفون iPhone 13 Pro Max ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۷,۸۹۹,۰۰۰ تومان
    گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro 5G ظرفیت ۱۲۸ رم ۸ گیگابایت
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۱۸,۹۹۹,۰۰۰ تومان
    گوشی اپل مدل آیفون iPhone 11 ظرفیت ۶۴ گیگابایت
    گوشی a02s
    قیمت ویژه: ۸,۵۹۹,۰۰۰ تومان
    گوشی شیائومی ۱۱T 5G ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت

    ۲- حالا روی نماد چرخ دنده در قسمت بالای سمت راست ضربه بزنید.

    دیلیت اکانت کلاب هاوس

    ۳-  روی نام خود ضربه بزنید.

    دیلیت اکانت کلاب هاوس اندروید
    ۴- روی Deactivate Account ضربه بزنید.
    نحوه حذف اکانت کلاب هاوس
    ۵- دستورالعمل‌های غیرفعال‌سازی را بخوانید و روی I Understand. Deactivate Account ضربه بزنید.
    چگونه اکانت کلاب هاوس را حذف کنیم
    مهم!! پس از دیلیت اکانت در کلاب هاوس بصورت موقت یا همان دی اکتیو کردن، کاربر نمی‌تواند حساب دیگری با همان شماره موبایل و نام کاربری ایجاد کند و لازمست حداقل ۳۰ روز صبر کند. در این بین، اگر نام کاربری توسط شخص دیگر رزرو شده باشد، شما نمی‌توانید مجدداً همان نام را دریافت کنید.

    روش ذکر شده برای حذف موقت کلاب هاوس بوده که چه در آیفون و چه اندروید یکسان عمل می‌کند. اگر می‌پرسید چگونه اکانت کلاب هاوس را دیلیت کنیم روش زیر که برای هر سیستم عاملی جواب می‌دهد را به شما پیشنهاد می‌کنیم. توجه داشته باشید حذف اکانت کلاب هاوس برای اندروید و آیفون به این روش قابل بازگشت نبوده و تمام اطلاعات شما برای همیشه پاک خواهد شد.

    مقاله پیشنهادی: آموزش ورود به کلاب هاوس

    دیلیت اکانت کلاب هاوس ایفون

    دی اکتیو کردن کلاب هاوس برای اندروید و آیفون یکسان است. برای دیلیت اکانت کلاب هاوس ایفون بصورت موقت (دی اکتیو کردن) به روش بالا عمل کنید، ولی برای حذف دائمی اکانت می‌بایست مراحل زیر را طی کنید.

    چگونگی حذف اکانت کلاب هاوس

    همانطور که گفته شد مانند سایر برنامه‌های اجتماعی، اپلیکیشن Clubhouse گزینه درون برنامه‌ای برای حذف حساب به درخواست کاربر ندارد، اما کاربران می‌توانند ایمیل ارسال کنند و درخواست دیلیت اکانت بدهند.

    • روی آیکون پروفایل خود در برنامه بزنید.
    • روی نقطه قرمزی که در کنار علامت @ مشاهده می‌کنید، بزنید.
    • ایمیل خود را وارد و گزینه Verify را بزنید.
    • OK را بزنید.
    • ایمیلی حاوی لینک تایید برای شما ارسال می‌شود.
    • برای تایید روی لینک بزنید.
    • به آدرس support@joinclubhouse.com ایمیل دهید. (عنوان ایمیل را Delete My Account قرار دهید و نام کاربری، شماره تلفن و مشکل خود را مطرح کنید تا حذف اکانت کلاب هاوس اندروید یا آیفون انجام شود)

    در این مقاله روش دیلیت اکانت کلاب هاوس را توضیح دادیم. نظرات و سوالات خود در رابطه با این موضوع را در قسمت کامنت مطرح کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    سوالات متداول

    حذف اکانت کلاب هاوس با دی اکتیو کردن چه تفاوتی دارد؟

    غیرفعال یا دی اکتیو کردن کلاب هاوس در واقع حساب شما از دید عموم خارج می‌کند، اما برنامه همچنان تا 30 روز اطلاعات کاربری شما را حفظ می‌کند. در این مدت با ورود مجدد می‌توانید حسابتان را دوباره فعال کنید، با این حال اگر پس از مهلت 30 روزه فعالیتی نداشته باشید کلاب هاوس حسابتان را از کار می‌اندازد؛ به این معنی که شما برای همیشه دسترسی به حساب خود و اطلاعات آن را از دست می‌دهید. حذف اکانت نیز به معنای حذف دائمی تمامی اطلاعات شما از سرورهای Clubhouse است که نشان می‌دهد شما از ابتدا در این برنامه یک حساب داشته‌اید.

    نحوه دیلیت اکانت کلاب هاوس چگونه است؟

    برای دیلیت اکانت کلاب هاوس در اندروید و یا آیفون راه‌حل هایی وجود دارد که در مقاله بطور کامل آن را توضیح داده‌ایم.

    آیا بعد از دی اکتیو کردن یا دلیت اکانت کلاب هاوس می‌توانیم همان نام کاربری قبلی را استفاده کنیم؟

    بعد از دی اکتیو کردن کلاب هاوس، کاربر نمی‌تواند حساب دیگری با همان شماره و یوزرنیم ایجاد کند و لازمست حداقل 30 روز صبر کند. در این مدت چنانچه نام کاربری توسط شخص دیگری رزرو شده باشد، شما نمی‌توانید مجدداً همان نام را دریافت کنید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دکمه بازگشت به بالا
    بستن
    بستن