بهترین گوشی برای فیلمبرداری از تمام برندها و نقاط قوت و ضعف موبایلها در ثبت فیلم

بهترین گوشی برای فیلمبرداری چه مدلیست و از کجا بفهمیم که یک گوشی برای ضبط ویدئو مناسب است؟ برای انتخاب یک موبایل مناسب ضبط ویدئو باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ همهی ما هر سال حداقل صدها فیلم را مشاهده میکنیم که با دوربین گوشی ضبط شده، شما هم به سادگی میتوانید با یک گوشی همراه ویدئو بسازید، آنها را با دیگران هم به اشتراک بگذارید و از این راه کسب درامد کنید. با ما در مجلهی فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا همراه باشید تا ویژگیها و نقاط مثبت و منفی استفاده از دوربین موبایل برای فیلم برداری را بررسی کنیم و پس از آن چند مدل موجود در بازار که بهترین گوشی برای فیلم برداری هستند را معرفی کنیم.
گوشی برای فیلمبرداری
حتی کارگردان مشهور «استیون اسپیلبرگ» هم یکی از ویدئوهایش را با دوربین موبایلش ساخته است. به طور کلی میتوان گفت که یکی از مهمترین و پراستفادهترین ابزاری که برای فیلمبرداری مورد استفاده قرار میگیرد دوربین موبایل است.
پیشرفت تکنولوژی باعث شده امروز بهترین زمان برای شروع یک کسب و کار جدید باشد و اگر تمایل دارید ساخت ویدئو را به عنوان یک حرفهی جدید دنبال کنید و یا یک کسب و کار اینترنتی راه انداختهاید و میخواهید از کالاهایی را به کاربران خود عرضه میکنید فیلم بگیرید، یک موبایل با توانایی ضبط ویدئوهای باکیفیت بهترین گزینه برای شماست.
البته در این مقاله تمرکزمان روی معرفی بهترین گوشی ها برای فیلمبرداری بوده و اگر به طور کلی تصمیم دارید در زمینهی تولید محتوا فعالیت کنید، بهترین گوشی برای تولید محتوا میتواند برایتان گزینهی مناسبتری باشد که در مقالهای جداگانه این مورد را بررسی کردیم.
مزایا و معایب استفاده از دوربین موبایل برای فیلم برداری
گوشی ما ابزاریست که بیشتر کارهای روزانهیمان را به وسیلهی آن انجام میدهیم و استفاده از آن برای فیلمبرداری هم میتواند به جمع کاربردهای آن اضافه شود. مسلماً استفاده از گوشی برای ضبط ویدئو در مقایسه با دوربین فیلمبرداری، نقاط قوت و ضعف خود را دارد. بهترست قبل از هر مورد دیگری این مزایا و معایب را بدانید تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید که کدام یک برای شما گزینهی بهتریست.
هزینهی کمتر
یکی از بهترین مزایای استفاده از دوربین گوشی برای ضبط ویدئو نسبت به دوربینهای فیلمبرداری کم شدن هزینههاست. حقیقاً گوشیها بسیار ارزانتر از دوربینها هستند و حتی لوازم جانبی مربوط به فیلمبرداری آنها نیز ارزانترست. مثلاً در صورتی که تصمیم به خرید سه پایه یا گیمبال داشته باشید، مدلهای سازگار گوشی این ابزار بسیار ارزانتر از مدلهایی هستند که باید برای دوربین بخرید.
بعلاوه با خرید گوشی فقط یک دوربین برای ضبط ویدئو به دست نمیآورید و هر موبایل هزاران قابلیت دارد که دوربین فاقد آنهاست.
دسترسی بهتر
سادهتر بودن استفاده و حمل گوشیها را هم نمیتوان نادیده گرفت. در واقع همهی ما به موبایل نیاز داریم، حال اگر در کنار آن بهترین دوربین گوشی برای فیلمبرداری را هم داشته باشیم نیاز به حمل یک دستگاه اضافی نداریم. بعلاوه اگر در یک محیط عمومی تصمیم به ضبط ویدئو بگیریم، گوشیها توجه کمتری را جلب میکنند و کمتر موجب آزردگی خاطر رهگذران میشوند.
اگر هم تصمیم داشته باشید دوربینتان را در یک گوشه بگذارید، گوشیها فضای کمتری اشغال میکنند و واضحاً تکیه دادن آنها به یک وسیله و فیکس کردنشان سادهترست.
سبکتر بودن
به طور معمول هر گوشی وزنی برابر ۲۰۰ گرم دارد و این در حالیست که وزن یک دوربین سبک در حالتی که هنوز لنز را به آن وصل نکردهاید حدود ۸۰۰ گرم است. طبیعتاً هر چقدر که یک وسیله سبکتر باشد در دست گرفتن آن مخصوصاً برای مدت زمان طولانی سادهترست.
استفادهی سادهتر
اگر تصمیم دارید ساخت ویدئو را تازه شروع کنید، بدون شک یک گوشی برای استارت بهترست، چرا که استفاده از دوربین و یاد گرفتن تنظیمات آن ممکن است در ابتدای راه برایتان کمی پیچیده به نظر برسد و باعث آزردگی خاطرتان شود.
کیفیت کمتر
هر چند این روزها گوشیها پیشرفت زیادی کردهاند و میتوانند فیلمهایی با کیفیت فوقالعاده ضبط کنند، اما باز هم در ثبت جزئیات و نوردهی توان رقابت با دوربینهای حرفهای و لنزهای غولپیکر آنها را ندارند.
عدم دسترسی به کنترلر های دستی
همان طور که پیشتر اشاره کردیم کار کردن با گوشی سادهترست و دلیل آن هم عدم وجود تنظیمات پیچیدهای مثل کنترلرهای وایت بالانس و اکسپوژر و … است، ولی مسئله اینجاست که برای یک فیلمبردار حرفهای این تنظیمات ابزار کار و در واقع نقطه قوتی محسوب میشوند که به وسیلهی آنها میتوانند با کیفیت بیشتری فیلمبرداری کنند، در نتیجه عدم وجود تنظیمات حرفهای برای فیلمبرداری در گوشی یک نقطه ظعف محسوب میشود.
البته جا دارد به این نکته هم اشاره کنیم که نمیتوان گوشی را فاقد کنترلرهای دوربین برای فیلمبرداری دانست، چرا که در نرمافزار دوربین بسیاری از گوشیهای امروزی این تنظیمات را میتوان یافت و همچنین در صورت در دسترس نبودن این گزینهها هم میتوانید یک اپلیکیشن شخص ثالث را نصب کنید که کنترلرها را در اختیارتان قرار دهد، ولی به طور کلی در سطح فیلمبرداری حرفهای بهترین گوشی برای ضبط ویدئو هم توان رقابت با یک دوربین خوب را ندارد.
عملکرد ضعیف در نور کم
عملکرد دوربین اغلب گوشیها در شرایط نوری بد افت میکند و مخصوصاً در شب چندان مناسب فیلمبرداری نیستند، اما در صورتی که اغلب مواقع از دوربین برای فیلمبرداری در محیطهای بیرونی و با نور مناسب استفاده میکنید جای نگرانی نیست.
تنظیم عمق میدان
یکی از جذابترین ویژگیهای دوربینها که به شما در ثبت فیلمهای هنری کمک میکند قابلیت تنظیم عمق میدان و تغییر آن در فریمهای مختلف است که باعث میشود نقاطی از تصویر که وضوح زیادی دارند تغییر کنند که با استفاده از گوشی برای فیلمبرداری از آن محروم میشوید. البته گوشیهای جدید و پرچمدار آیفون از این قابلیت تحت عنوان حالت سینماتیک پشتیبانی میکنند و احتمالاً این مورد به زودی راهی برای ورود به گوشیهای دیگر هم پیدا میکند، اما تا آن زمان از محدودیتهای گوشی در فیلمبرداریست.
برای انتخاب بهترین گوشی برای فیلمبرداری چه نکاتی را در نظر بگیریم؟
جالب است بدانید که بهترین گوشی برای عکاسی صرفاً مناسبترین مدل برای فیلمبرداری نیست، چرا که ضبط ویدئو نسبت به عکس گرفتن فرایند پیچیدهتریست که هماهنگی بیشتری میان اجزا را میطلبد. اگر اولویتتان با عکاسی است، پیشنهاد میکنیم مقاله مرتبط که توسط تیم فنی ۱۹کالا آماده شده را مطالعه کنید. ولی اگر بهترین گوشی برای فیلمبرداری را میخواهید، بهترست به همهی موارد فوق در مشخصات گوشی دقت کنید.
مشخصات دوربین
مسلماً اولین و مهمترین مشخصهی یک گوشی برای ضبط ویدئو برخورداری از دوربینهای باکیفیت و لنزهای قدرتمند است. البته قطعاً شما هم میدانید که کیفیت بالای یک دوربین تنها وابسته به عدد مگاپیکسل آن نیست و موارد دیگری مثل اندازهی سنسور و دیافراگم و … نیز در تولید یک عکس و یا فیلم باکیفیت نقش پررنگی دارند.
بعلاوه مواردی مثل برخورداری از قابلیتهایی مثل لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار هم میتواند کمک بزرگی در فیلم برداری باشد.
سخت افزار
دوربینهای حرفهای از سختافزار اختصاصی و بسیار قدرتمندی برای پردازش سیگنالهای دوربین برخوردارند، ولی در گوشیها بخشی از تراشهی پردازنده این وظیفه را بر عهده دارد. اگر بخواهید فیلمهایی با کیفیت بالا در حالتهای HDR و … بگیرید، باید سختافزار قدرتمندی در اختیارتان باشد تا بتواند اطلاعات فریم به فریم یک فیلم را به خوبی پردازش کند و در صورت نیاز کنترل فوکوس و … در دوربین را به عهده بگیرد.
میکروفون
همانطور که میدانید اغلب گوشی های پرچمدار امروزی دیگر از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون پشتیبانی نمیکنند و عملاً نمیتوانیم مثل گذشته یک هدفون را به آنها وصل کرده و از آن به عنوان میکروفون هم استفاده کنیم. البته راههای دیگری بجز درگاه جک ۳.۵ میلیمتری هدفون هم برای اتصال یک میکروفون به گوشی وجود دارد، ولی به هر حال اگر گوشیتان یک یا چند میکروفون باکیفیت داشته باشد بهترست و میتواند باعث شود که ویدئویی که ضبط میکنید صدای حرفهای را ارائه دهد.
اگرچه این مورد همیشه صادق نیست، اما اغلب در گوشیهایی که کیفیت صدای بهتری را ارائه میدهند از میکروفونهای بهتری استفاده شده است.
عمر باتری
ضبط ویدئو به انرژی زیادی نیاز دارد و درصد بالایی از شارژ گوشی شما را کم میکند؛ درنتیجه اگر گوشیتان شارژدهی خوبی نداشته باشد ممکن است وسط کار باتریاش تخلیه شود و دست شما را خالی بگذارد. از همین رو اگر تصمیم به خرید گوشی برای فیلمبرداری دارید، بهترست به عمر باتری آن هم توجه کنید.
حافظه داخلی
هر چقدر یک فیلم کیفیت بیشتری داشته باشد، حجم بیشتری هم اشغال میکند. گاهی یک فیلم که تنها طولی برابر ۱۰ دقیقه دارد، چند گیگابایت از فضای گوشی شما را به خود اختصاص میدهد. بعلاوه با توجه به آزمون و خطاهای احتمالی و بسیاری که برای گرفتن یک فیلم خوب انجام میشود، گاهی مجبور میشوید بارها و بارها یک ویدئو را ضبط کنید و در نهایت از بهترین نتیجه استفاده کنید. از همین جهت اهمیت زیادی دارد که گوشیتان فضای کافی برای ذخیرهی فیلمهای حجیم داشته باشد و یا از درگاهی برای افزودن کارت حافظهی خارجی برخوردار باشد.
بهترین دوربین گوشی برای فیلمبرداری
در ادامه بهترین گوشیها برای فیلمبرداری را معرفی میکنیم.
iPhone 13 Pro
بیبروبرگرد بهترین گوشی برای فیلمبرداری پرچمدار ایفون است که جایگاه اول در تست دوربین دگزومارک از نظر فیلمبرداری را هم از آن خود کرده است. حتی میتوان گفت با این گوشی اپل استاندارد جدیدی برای فیلمبرداری با گوشی مشخص شد.
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، ایفون ۱۳ پرو از فیلمبرداری در حالت سینماتیک هم پشتیبانی میکند که تا قبل از این تنها مخصوص دوربینهای حرفهای بود. علاوه بر دوبین اصلی، ویدئوهای ضبط شده با ویدئوهای سلفی این گوشی هم کیفیت فوقالعادهای دارند.
بررسی میکروفونها هم نشان داد که در فضاهای شلوغ که سر و صدا زیاد است، صدای ضبط شده زیاد عالی نیست، اما به طور کلی یکی از بهترین میکروفونها را دارد و مخصوصاً در زمانی که صدا خیلی بلندست و در کنسرتها کیفیت فوقالعادهای را ارائه میدهند.
بعلاوه این مدل باتری نسبتاً بزرگ و شارژدهی فوقالعادهای هم دارد.
البته این نکته را هم فراموش نکنید که نسخهی پرو و پرومکس از گوشیهای سری سیزدهم اپل دوربین و سختافزار کاملاً مشابهی دارند و فرقی ندارد که شما کدام یک را انتخاب میکنید، کیفیت فیلم خروجی از هر دو مدل کاملاً یکسان است و در اینجا تنها به خاطر سبک و خوشدستتر بودن و سادهتر بودن فیلمبرداری با این مدل نسخهی پرو آن را انتخاب کردیم، ولی اگر شارژدهی و میزان حافظهی ذخیرهسازی برایتان در اولویت قرار دارد، نسخهی پرومکس به شما بهترین دوربین گوشی برای فیلمبرداری را ارائه میدهد؛ زیرا علاوه بر برخورداری از دوربین فوقالعاده، یکی از بهترین مدلها از نظر شارژدهیست و نسخهای با فضای ذخیرهسازی یک ترابایتی هم دارد.
در مقالهای جداگانه عملکرد دوربین آیفون ۱۳ و دیگر نسخههای این سری را در عکاسی و فیلمبرداری به صورت دقیق و جزئی بررسی کردیم که برای اطلاعات بیشتر در این رابطه پیشنهاد میکنیم آن را مطالعه کنید.
Sony Xperia Pro-I
سونی برندییست که علاوه بر ساخت دوربین، در تولید گوشی هم موفق بوده است. “Xperia Pro-I” که در اکتبر ۲۰۲۱ وارد بازار شده و بهترین گوشی برای فیلمبرداری ۲۰۲۱ محسوب میشود.همهی لنزهای دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۴k را دارند و ویدئوهایی با کیفیت فوقالعاده ثبت میکنند. لنز اصلی در شب هم عملکرد کمنظیری دارد و میتوان این مدل را به عنوان بهترین گوشی برای فیلمبرداری در شب هم معرفی کرد.
این مدل از درگاه اختصاصی برای اضافه کردن جک ۳.۵ میلیمتری هدفون برخوردار شده و بعلاوه دو کلید اضافی هم دارد که یکی از آنها برای عکس و فیلم گرفتن و دیگری برای تغییر به حالت «ویدئو پرو مود» است.
سنسور اصلی این مدل یک اینچیست و دیافراگم آن هم میتواند بین f/2.0 و f/4.0 تغییر کند. اما چون لنز ثابت است و از بدنه گوشی جلوتر نمیآید نمیتوانید از همهی پتانسیل آن استفاده کنید.
نرمافزار دوربین حالت سینما پرو را در اختیارتان میگذارد و به شما اجازه میدهد به فیلم استایلهای متفاوتی دسترسی داشته باشید که بدون شک برای فیلمسازان حرفهای جذاب است و دستشان را تا اندازهی زیادی باز میگذارد، اما برای کاربران معمولی و تازه کار کمی پیچیده به نظر میرسد. از همین رو میتوان این مدل را به عنوان بهترین گوشی برای فیلمبرداری حرفه ای هم معرفی کرد.
برخی این گوشی را به عنوان «دوربینی که قابلیتهای یک موبایل را دارد» هم خطاب میکنند.
Xiaomi 12s Ultra
شیائومی ۱۲ اس اولترا بهترین گوشی شیائومی برای فیلمبرداری است. در واقع نسخهی اولترا از پرچمداران سری قبلی شیائومی دوربین فوقالعادهای داشت و دوربین پرچمدار امسال هم عملکردی در همان سطح دارد، اما میتوان گفت تا اندازهای در فیلمبرداری بهترست.
شیائومی برای این مدل از لنز لایکا استفاده کرده و حتی نام leica روی پنل پشتی این گوشی هم حک شده است.
مشخصات این دوربین به صورت زیرست:
- لنز اصلی ۵۰.۳ مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار لیزری، فوکوس خودکار دوال پیکسل و لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)
- لنز اولترا واید ۴۸ مگاپیکسلی با زاویهی تحت پوشش ۱۲۸ درجه و قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل
- لنز ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپ تله فوتو با قابلیت فوکوس خودکار و تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و قابلیت زوم اپتیکال ۵ برابری
- سنسور TOF 3D
دوربین این گوشی شیائومی قابلیت فیلم برداری Dolby Vision را نیز دارد و به طور کلی میتواند با کیفیتهای زیر فیلمبرداری کند:
- کیفیت ۸K و با سرعت ۲۴ فریم در هر ثانیه
- کیفیت ۴K و با سرعت ۳۰ یا ۶۰ فریم در هر ثانیه
- کیفیت ۱۰۸۰ و با سرعت ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ فریم در هر ثانیه
- کیفیت ۷۲۰ و با سرعت ۳۸۴۰ فریم در هر ثانیه
Samsung Galaxy S22 Ultra
بهترین گوشی سامسونگ برای فیلمبرداری هم بدون شک نسخهی اولترا از پرچمداران امسال است.
مشخصات لنزهای اس ۲۲ اولترا به صورت زیرست:
- لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دیافراگم f/1.8، قابلیت فوکوس خودکار لیزری، فوکوس خودکار دوال پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر
- لنز اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.2، زاویهی تحت پوشش ۱۲۰ درجه، قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل، قابلیت لرزشگیر Super Steady
- لنز پریسکوپ تله فوتو ۱۰مگاپیکسلی، دیافراگم f/4.9، قابلیت زوم اپتیکال ۱۰ برابری، فوکوس خودکار دوال پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر
- لنز پریسکوپ تله فوتو ۱۰مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.4، قابلیت زوم اپتیکال ۳ برابری، فوکوس خودکار دوال پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر
- لنز سلفی ۴۰ مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.2، قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز
همهی لنزهای دوربین قابلیت ضبط ویدئو با کیفیت ۴K را دارند و لنز اصلی میتواند با کیفیت ۸K و سرعت فریم برداری ۲۴ فریم در هر ثانیه نیز فیلمبرداری کند.
قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HDR10+ و ضبط صدای استریویی هم در این گوشی وجود دارد.
بهترین گوشی میان رده برای فیلمبرداری
اگر تصمیم داشته باشید برای خرید گوشی برای فیلمبرداری هزینهی کمتری را صرف کنید هم مدلهای زیادی هستند که میتوانند مناسب کارتان باشند و رضایتتان را جلب کنند. در ادامه چند نمونه را معرفی میکنیم.
iPhone SE 2020
آیفون se 2020 با وجودی که پردازندهای پرچمدار دارد، با قیمتی مناسب به فروش میرسد. از همین رو اگر تصمیم به خرید بهترین گوشی میان رده برای فیلمبرداری دارید، این مدل را به شما پیشنهاد میکنیم.
امتیازی که این گوشی در بخش فیلمبرداری از دگزومارک کسب کرده برابر ۱۰۵ است و عملاً از این نظر به خوبی قابلیت رقابت با پرچمداران برندهای دیگر را دارد. دوربین این گوشی یک لنز تکی ۱۲ مگاپیکسلیست که نسبت به این کلاس کیفیت فوقالعادهای دارد و مخصوصاٌ در بخش ضبط ویدئو سرآمدست.
بعلاوه این مدل میکروفونهایی کمنظیر هم دارد که با کیفیت بسیار بالایی صدا را ضبط میکنند.
Note 10 Pro
اغلب میانردههای شیائومی در فیلم برداری عملکرد بسیار خوبی دارند و همگی میتوانند ویدئوهای باکیفیتی را ضبط کنند. یکی از بهترین گوشی های شیائومی برای فیلمبرداری در کلاس میانردهها نوت ۱۰ پرو است.
دوربین اصلی این گوشی میتواند با کیفیت ۴k فیلمبرداری کند و ترکیب لنزهای آن به صورت زیرست:
- لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دیافراگم f/1.9، سایز سنسور ۱/۱.۵۲ اینچ، اندازه پیکسل ۰.۷ میکرومتر، قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز
- لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.2، سایز سنسور ۱/۴.۰ اینچ، اندازه پیکسل ۱.۱۲ میکرومتر، زاویه تحت پوشش ۱۱۸ درجه
- لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4، قابلیت فوکوس خودکار
- عمق سنج ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
ویدئوهایی که توسط دوربین این گوشی ضبط میشود اکسپوژر دقیقی دارند، رنگها را زیبا نمایش میدهند و نویز هم در آنها به خوبی کنترل میشود. با توجه به قیمت ۲۲۰ دلاری این مدل، میتوان آن را به عنوان بهترین گوشی برای فیلمبرداری با قیمت مناسب نیز معرفی کرد.
A33
گوشی a33 در کلاس قیمتی خودش بهترین گوشی سامسونگ برای فیلمبرداری است.
دوربین سلفی این گوشی سامسونگ یک لنز واید ۱۳ مگاپیکسلیست که به لطف تراشهی پردازندهی Exynos 1280 قابلیت فیلم برداری با کیفیت با کیفیت ۴K برایش فراهم شده و دوربین پشتی آن هم لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی دارد که از قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر هم پشتیبانی میکند. این لنز هم توانایی ضبط ویدئو با کیفیت ۴K را دارد. در این ویدئوها رنگها زنده هستند، جزئیات بسیار خوبی نمایش داده میشود، شارپنس عالی و داینامیک رنج فوقالعاده است، بعلاوه هیچ نویزی هم دیده نمیشود.
البته برای اینکه بتوانید از قابلیت لرزشگیر اپتیکال استفاده کنید باید کیفیت را روی ۱۰۸۰ تنظیم کنید که در این حالت هم میتوانید فیلمهای خوبی بگیرید.
لنز اولتراواید این دوربین هم ۸ مگاپیکسلیست که میتواند با کیفیت ۱۰۸۰ فیلمبرداری کند. فیلمهای این لنز، رنگها را با شباهت بسیار زیادی به واقعیت نشان میدهند و به طور کلی کیفیتی بالاتر از حد از انتظار دارند.
این مدل در بخش فیلمبرداری در دگزومارک امتیاز ۹۴ را کسب کرده و در نوع خود بهترین گوشی برای فیلمبرداری با قیمت اقتصادی محسوب میشود.
بهترین گوشی که شما با آن فیلمبرداری کردهاید چه مدلی بوده است؟ تجربیات و نظرات خود را با ما و دوستان ۱۹کالا به اشتراک بگذارید. بیصبرانه در انتظار نظرات ارزشمند شماییم.
سوالات متداول
بهترین دوربین گوشی برای فیلمبرداری کدام است و بهترین گوشی برای فیلمبرداری چه مشخصاتی دارد؟
✔️ایفون ۱۳ پرو مکس و نسخهی پرو را میتوان بهترین مدلها برای ضبط ویدئو عنوان کرد. بهترین گوشی برای فیلمبرداری هم باید دوربین و پردازندهی قدرتمندی داشته باشد. دیگر مشخصات پراهمیت یک گوشی برای فیلم برداری را در مقاله بررسی کردیم.
بهترین گوشی برای فیلمبرداری با قیمت مناسب چه مدلیست؟
✔️گوشیهای میانردهی بسیاری در بازار هستند که عملکرد فوقالعادهای در فیلمبرداری دارند. 3 مدل از این گوشیها را در این مقاله معرفی کردیم.
بهترین گوشی برای فیلمبرداری حرفه ای و بهترین گوشی برای فیلمبرداری در شب کدام مدل است؟
✔️پرچمدار 2021 سونی یکی از فوقالعادهترین گوشیها برای فیلمبرداری در سطح حرفهای و حتی در نور کم است. برای اطلاعات بیشتر در این مورد پیشنهاد میکنیم مقاله را مطالعه کنید.
بهترین گوشی سامسونگ برای فیلمبرداری کدام است؟
✔️نسخهی اولترا از پرچمداران 2022 سامسونگ یکی از بهترین دوربینها را دارد که برای فیلمبرداری کاملاً مناسب است.
یه سوال داشتم موبایل xiaomi .11t .pro از iphone. 14 .pro .max دوربین فیلمبرداریش بهتره چونکه آیفون .۱۴. پرو. مکس ۴k 60 فرم فیلمبرداری می کنه ولی ۱۱.t .pro. 8k 30 frame هم داره پس نتیجه می گیریم بهترین مویایل از نظر فیلمیرداری شیائومی هستش حتی s.22 .ultra هم فیلمبرداریش ۸k 24 frame هستش
این مورد درسته یا نه؟؟؟
فیلم برداری با کیفیت ۸k به معنای ثبت رزولوشن بالاتر هست و صرفاً نمیتونیم بگیم هر فیلمی که رزولوشن بالاتری داشته باشه با کیفیت تره…
فاکتور های زیادی در تعیین کیفیت یک ویدئو تأثیرگذارند که باید همگی رو در نظر بگیریم بعد قضاوت کنیم…
سلام خسته نباشین. من میخوام فیلمی بگیرم که گوشی تکون نمیخوره ثابته. سوالم اینه که اگر بخوام خیلی هزینه نکنم و چیز گرونی نگیرم آیا اوکیه بگم بهترین گوشی فیلمبرداری بتونه فول اچ دی بگیره کافیه؟ چون ویدئویی که میگیرم حرکت و جزئیات خاصی نداره. مثلا یه گوشی چار تومنی میتونه بهترین موبایل برای فیلمبرداری برای وضعیت من باشه؟
بله اکیه به شرطی که از ضبط ویدئو فول اچ دی پشتیبانی کنه
ردمی نوت یازده بکیر لرزشگیر الکترونیکی برای فیلم میتونه تا حد زیادی لرزش رو بگیره اما کیفیت فیلمش هیلی خوب نیست.
بسیار عالی و مفید
Mamnon khyli mofid bood
واقعاً فیلمایی که ایفون ها میگیرن ی چیز دیگن.
واقعاً فیلمایی که ایفون ها میگیرن ی چیز دیگن.
۱۲.اس اولترا بهتره