خرید گوشی گیمینگ شیائومی
اخبار شیائومیراهنمای خرید

بررسی شیائومی ۱۴ اولترا؛ پادشاه دوربین اندرویدی‌ها

اگر تمایل دارید که در بین محصولات لوکس موردی را انتخاب کنید که از همه‌ی نظرها امکاناتی عالی را ارائه دهد، در بررسی شیائومی ۱۴ اولترا همراه ما باشید.

بررسی شیائومی ۱۴ اولترا

در ادامه قرارست از نظر بخش‌هایی چون دوربین، سخت‌افزار، نمایشگر، باتری، طراحی و… بررسی شیائومی ۱۴ اولترا را پیش ببریم تا در آخر ببینید که خرید این مدل پرچمدار از چه نظر برای شما مناسب است. در ضمن، اگر قصد دارید مشخصات و قیمت محصولات دیگر این برند را دنبال کنید، می‌توانید به صفحه‌ی گوشی شیائومی مراجعه کنید.

طراحی

این کمپانی برای ساخت شیائومی ۱۴ اولترا به سراغ متریال بسیار باکیفیتی رفته و به همین دلیل هم وقتی کاربری آن را در دست می‌گیرد، سریعاً متوجه می‌شود که با یک مدل پرچمدار روبرو شده است. این گوشی برای کاربرانی که به طراحی‌های خاص علاقه‌مندند، واقعاً مناسب است؛ چراکه شکل و شمایل عموم گوشی‌ها را ندارد.

گوشی شیائومی 14 Ultra

گوشی شیائومی ۱۴ Ultra

قیمت گوشی شیائومی 14 Ultra

بررسی شیائومی ۱۴ اولترا

در بررسی گوشی شیائومی ۱۴ اولترا از نظر طراحی، بیشتر از هر بخش دیگری، ظاهر دوربین نظر ما را به خود جلب می‌کند. به نظر می‌رسد که شیائومی این طراحی را انتخاب کرده تا به همه نشان دهد که مدلی را به بازار عرضه کرده که در بخش دوربین، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. برای اینکه این بخش از گوشی جلوه‌ی زیباتری را به خود بگیرد، در اطراف آن یک نوار طلایی رنگ هم قرار گرفته که بر جذابیت این بخش افزوده است.

طراحی این مدل تا زمانی که آن را به صورت عمودی در دست گرفتید، هیچ مشکلی ندارد؛ منتهی، آن زمانی که برای بازی کردن یا فیلم دیدن، آن را به صورت لنداسکیپ نگه می‌دارید، ماژول دوربین را زیاد لمس خواهید کرد که البته این مسئله بعد از مدتی برای شما عادی خواهد شد. نمی‌توان از این مورد هم گذشت که این دستگاه جزء محصولاتی به شمار می‌رود که بدنه‌ی تقریباً باریکی دارند.

یکی از نکات جالب در مورد این گوشی، نمایشگر آنست که از نظر ظاهری، هم در دسته‌ی مدل‌های تخت قرار می‌گیرد و هم از طرفی اگر به آن دقیق‌تر نگاه بیندازید، کمی خمیده به نظر می‌رسد.

برای پایان دادن به بخش طراحی نیز جا دارد عنوان کنیم که شیائومی به سراغ متریال باکیفیت و مقاومی رفته تا این محصول را از خطرات جانبی مانند خط و خش محفوظ نگه دارد؛ هر چند که باز هم استفاده از قاب و گلس را به خریداران پیشنهاد می‌کنیم. در ضمن، این محصول هم برای عقب نماندن از سایر پرچمداران، به مشخصه‌ی IP68 (مقاومت در برابر آب تا عمق ۱.۵ متری) مجهز شده است.

فروش ویژه
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۴,۴۷۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۹,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۹,۳۱۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی 13T ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۴,۳۶۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی ۱۳T ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

نمایشگر

تقریباً می‌توان گفت که هر آنچه در مشخصات نمایشگر جزء بهترین‌ها محسوب می‌شود، در این محصول وجود دارد. اول از همه بیایید با پنل و نوع فنآوری این صفحه‌نمایش شروع کنیم. نمایشگر این گوشی از نوع “LTPO AMOLED” است که یکی از پرطرفدارترین مدل‌هاست. این نوع نمایشگر، این قابلیت را دارد که از طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها پشتیبانی کند که در ویژگی‌های این گوشی هم می‌بینیم که توانایی پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ وجود دارد.

این گوشی هم مطابق با نسل قبلی خود ار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. در نظر داشته باشید که این صفحه‌نمایش می‌تواند سرعت رفرش تصویر را به گونه‌ای تغییر دهد که شارژ باتری کاملاً بهینه مصرف شود. به این صورت که در حالتی که به تصویری یکنواخت چشم دوخته‌اید، این نرخ به ۱۰ و یا حتی ۱ هرتز نیز می‌رسد و زمانی که کارهای سنگین‌تری انجام می‌دهید، مثل فیلم دیدن یا بازی کردن، این نرخ به حداکثر میزان لازم می‌رسد.

یکی از نکات جالب دیگر در مورد این صفحه‌نمایش این است که در آفتابی‌ترین زمان ممکن در طول روز هم روشنایی بالایی تولید می‌کند. همانطور که این برند چینی هم اعلام کرده، این روشنایی در بیشترین حالت ممکن به ۳۰۰۰ نیت هم می‌رسد که فوق‌العاده است. از دیگر ویژگی‌های این نمایشگر می‌توان به پشتیبانی از رزولوشن ۳۲۰۰×۱۴۴۰ و تراکم پیکسل ۵۲۲ppi اشاره کرد که کیفیت بسیار بالای این پنل را نشان می‌دهد.

همه‌ی این موارد زمینه‌ساز این موضوع شدند تا کمپانی بتواند برای این گوشی گواهی پخش محتوای +HDR10 و دالبی ویژن را هم بگیرد که تا در این بخش هیچ چیزی از پرچمداران رقیب خود کم نداشته باشد.

بررسی گوشی xiaomi 14 ultra

سخت افزار و نرم افزار

طبق انتظارات، بهترین تراشه‌ی برند پرطرفدار کوالکام، در بطن این دستگاه قرار گرفته تا این محصول را به یکی از بهترین مدل‌ها برای گیمرها تبدیل سازد. این تراشه از عهده‌ی انجام تمام تسک‌ها بر می‌آید و از تکنولوژی‌های به روزی نیز پشتیبانی می‌کند. در ابتدا از شما دعوت می‌کنیم که نگاهی به ویژگی‌های این تراشه بیندازید تا در ادامه در مورد قدرت پردازش این محصول صحبت کنیم.

اسم تراشهاسنپدراگون ۸ نسل ۳
لیتوگرافی۴ نانومتری
پردازشگرAdreno 750
امتیاز آنتوتو۲۰۸۷۹۴۰
گیک‌بنچ تک/چند هسته‌ای۲۱۹۲/۷۳۰۴
امتیاز بازی۱۰۰
امتیاز کلی۹۷

باتوجه به این موارد، می‌توان چنین عنوان کرد که این گوشی برای بازی کردن عملکردی عالی را ارائه می‌کند. در بررسی شیائومی ۱۴ اولترا متوجه شدیم که تسک‌های محتلف و کارکردن با اپلیکیشن‌های متفاوت بدون لگ انجام می‌شود و در واقع، هیچ بازی یا برنامه‌ای وجود ندارد که این محصول از عهده‌ی اجرای آن برنیاید.

در بین بازی‌ها، یکی از گرافیکی‌ترین عناوین، گنشین ایمپکت است که برای تست قدرت پردازش، عموماً به سراغ آن می‌رویم. صادقانه بگوییم که این بازی در حالتی عالی پردازش می‌شود که در تصویر پایین می‌توانید این تنظیمات را ببینید. در اینجا ترکیب نرم‌افزار و سخت‌افزار، کیفیتی عالی را برای گیمرها فراهم می‌کند؛ چراکه، می‌توان ویژگی Game Boost (قابلیت نرم‌افزاری) را از طریق پنل اعلان فعال کرد که کمک می‌کند گوشی بتواند از حداکثر پتانسیل این تراشه نهایت استفاده را ببرد.

یکی از نکات مثبت دیگر این است که در کنترل دما هم به خوبی عمل می‌کند؛ به این صورت که بعد از سشن‌های طولانی بازی کردن، دمای پنل گوشی چندان بالا نمی‌رود. در مجموع، ویژگی‌هایی چون نمایشگر عالی، اسپیکرهای بسیار باکیفیت، ویژگی‌های نرم‌افزار و قدرت بالای تراشه، دست در دست هم دادند تا این محصول به یکی از پرقدرت‌ترین مدل‌های بازار برای گیم تبدیل شود.

بررسی دوربین

در واقع، بهترین سلاح این محصول برای مبارزه با پرچمداران دیگر، دوربین است که در ادامه بررسی گوشی Xiaomi 14 Ultra عملکرد لنزها را شرح خواهیم داد.

اگر دوست دارید از نظر قیمت گوشی مشخصات این پرچمدار را با مدل‌های دیگر مقایسه کنید، می‌توانید در فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا، لیست محصولات متنوعی از برندهای مختلف را ببینید.

دوربین واید

سنسور دوربین ۵۰ مگاپیکسلی واید، از نوع Sony LYT-900 است که می‌تواند تصاویر را با ظاهری بسیار خوب ثبت کند. در اغلب خروجی‌های دوربین، جزئیات در سطح بسیار بالایی ثبت می‌شوند و پردازش‌های دوربین به شکلی است که عکس‌ها ظاهری طبیعی و نزدیک به واقعیت دارند. در ضمن، در این تصاویر نویز هم به شدت کنترل می‌شود.

اگر دوست دارید که به عکس‌ها ظاهر هنری‌تری ببخشید، فعال کردن حالت لایکا، همان کاری است که باید انجام دهید؛ هر چند ما حالت پیش‌فرض این دوربین را بیشتر دوست داشتیم.

این که دوربین از دیافراگم متغیر پشتیبانی می‌کند باعث شده تا بتواند تصاویری با شارپنس بالا را ثبت کند. در حالت عادی، زمانی که نور محیط مساعد است، دیافراگم به صورت پیش‌فرض روی f/2.0 تنظیم می‌شود که خروجی آن نسبت به تصویری که در تنظیمات f/1.63 ثبت می‌شود، شارپ‌تر است.

با این دوربین امکان فیلمبرداری ۴K در سرعت ۶۰ فریم در ثانیه و همچنین ۸K با سرعت ۳۰ و ۲۴ فریم در ثانیه هم وجود دارد. کیفیت فیلم‌های ضبط شده با این دوربین، واقعاً بالاست و حتی با دوربین‌های دیگر آن هم می‌توان محتواهای خوبی را ضبط کرد.

تله‌فوتو

نسبت به نسل قبلی، دوربین تله‌فوتو عملکرد بهتری را در زوم ۳.۲ برابر نشان می‌دهد. در این تصاویر، داینامیک رنج عالی است و رنگ‌ها هم به شدت خوب نشان داده می‌شوند. این دوربین عملکرد بسیار خوبی را هم در عکاسی پرتره از خود به نمایش می‌گذارد. البته تا زوم ۱۰ برابر هم می‌توان تصاویر امیدوارکننده‌ای را ثبت کرد.

اولتراواید و سلفی

نسبت به نسل قبلی، عملکرد دوربین اولتراواید چندان ما را تحت تاثیر قرار نداد. هر چند خروجی‌های این دوربین هم همچنان خوب هستند و از نظر ثبت جزئیات، ارائه رنگ و محدوده داینامیکی می‌توان امتیاز خوبی را به آنها داد.

در مورد تصاویر سلفی نیز باید بگوییم که این دوربین در پردازش رنگ پوست به خوبی عمل می‌کند و مشکلی هم در سطح محدوده داینامیکی آنها وجود ندارد.

عکاسی در شب

با همان حالت خودکار و تنظیمات پیش‌فرض خود دوربین، می‌توان تصاویر جذابی را در شب ثبت کرد. این دوربین، در ارائه نور و پردازش سایه‌ها به خوبی عمل می‌کند. حتی می‌توان گفت که نسبت به برخی از رقبای پرچمدار، این گوشی می‌تواند سایه‌ها را روشن‌تر و بهتر نشان دهد.

از آنجاییکه این دوربین در دریافت نور عالی عمل می‌کند، حتی با حالت زوم دو برابر هم می‌توان تصاویر قابل قبولی را در هوای تاریک به ثبت رساند. هر چند در حالت زوم ۳.۲ برابر، میزان نوردهی و ثبت جزئیات آنچنان باب میل نیست، اما سطح داینامیک رنج همچنان خوب است.

باتری

مشخصات این باتری، مثل سرعت شارژ شدن و مدت ماندگاری شارژ را در جدول و تصویر زیر برای شما قرار دادیم.

یک نکته را بهترست در نظر داشته باشید. هنگام بازی کردن، باتری انرژی زیادی را مصرف می‌کند؛ به این صورت که نزدیک به عصر نیاز می‌شود تا این محصول را به منبع انرژی وصل کنید که خوشبختانه در مدت ۲۰ دقیقه می‌توانید حدود ۵۰ درصد از شارژ باتری را پر کنید.

سرعت شارژدرصد باتری
سیمی ۹۰ وات۲۰دقیقه:۵۰درصد

۳۰دقیقه”۱۰۰درصد

بی‌سیم ۵۰ وات۴۵دقیقه:۱۰۰درصد

بررسی نهایی

در هیچ یک از قسمت‌ها نبود که نقصی را از این گوشی ببینیم و همانطور که در بررسی شیائومی ۱۴ اولترا دیدید، حتی در عمل هم این پرچمدار توانست قدرت خوب خود را به رخ بکشد. تراشه بسیار قدرتمند، دوربین‌های عالی، نمایشگر بسیار باکیفیت و… از مشخصات عالی این پرچمدار به شمار می‌آیند.

شما در بین پرچمداران، این برند را ترجیح می‌دهید یا اینکه فکر می‌کنید شیائومی باید حتی بهتر از این عمل کند؟ می‌توانید سؤالات و نظرات خود در مورد این گوشی را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۷ رای

نوشته های مشابه

‫۳ نظرها

  1. والا تا جایی که ما میدونیم
    هواوی بهترین دوربین رو داره
    و هر کسی خواسته دوربین گوشی های پرچمدار رو بررسی کنه
    از اوپو و وان پلاس حتی گوشی آورده ولی شیائومی رو نیاورده
    در ضمن رابط کاربری پخته ای هم نداره و باگ های عجیب و غریبی هم داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن