آموزش ساخت ایمیل جدید به صورت تصویری

آموزش ساخت ایمیل به صورت اصولی یکی از نیازهای امروزهی هر فردیست، چراکه زندگی در دنیای الکترونیک امروز بدون ساخت ایمیل تقریباً غیرممکن است! هر کجای اینترنت که بخواهیم نظری بگذاریم، با کسی حرف بزنیم و یا حتی یک اشتراک داشته باشیم به ایمیل نیازمندیم. حتی نمیتوان یک اکانت یوتیوب یا خیلی از شبکههای اجتماعی دیگر را بدون داشتن email ساخت. با اینکه تقریباً همهی ما حداقل یک ایمیل داریم و شاید بگویید درست کردن ایمیل کار سادهایست، افراد زیادی از ما پرسیده بودند که ساخت ایمیل جدید چگونه است. ازاینرو در این مقاله به آموزش ساخت ایمیل و حتی درست کردن ایمیل با گوشی پرداختهایم و سعی کردیم نکات جدیدی را آموزش دهیم تا این مطلب حتی برای کسانی که نیازی به اموزش ساخت ایمیل ندارند هم مفید واقع شود. در ادامه با ۱۹کالا مگ همراه باشید.
ساخت ایمیل جدید
امسال یعنی ۲۰۲۲، ایمیل یا همان پست الکترونیک، تولد ۵۱ سالگی خود را جشن میگیرد! شما هم میدانستید که تاریخچهی ساخت email به قبل از به وجود آمدن اینترنت باز میگردد؟ جالب اینجاست در حالی که بیشتر فنآوریها با راهحلهای سادهتر و قدرتمندتری جایگزین میشوند، ایمیل انقلاب فنآوری را تقریباً بدون هیچ آسیبی پیموده و حتی جالبتر اینکه محبوبیت آن هر روزه رو به افزایش است.
“email” در واقع “electronic mail” یا همان «پست الکترونیکی» است. برای استفاده از پست الکترونیک هم به یک «ارائه دهندهی سرویس پست الکترونیک» نیاز داریم. تعداد زیادی ارائه دهندهی سرویس ایمیل وجود دارد که هر کدام ویژگی و مزیتهایی مثل فضای ذخیرهسازی برای پیامها، گزینههای امنیتی و یا حتی هزینههای ساختن ایمیل جدید متفاوتی را ارائه میدهند و هر فردی میتواند بر حسب نیاز خود یک ارائه دهنده را انتخاب کند و بر اساس مقررات آنها، ایمیل مخصوص به خود را ساخته و از آن استفاده کنید.
در حال حاضر محبوبترین ارائه دهندههای سرویس ایمیل که به شما امکان ساختن ایمیل رایگان را میدهند، گوگل و مایکروسافت هستند، البته توجه کنید که تعداد زیادی ارائه دهنده وجود دارد و برای ایجاد حساب ایمیل میتوانید اکانت خود را از طریق هر کدام از آنها که به نظرتان بهترین سرویس را ارائه میدهند بسازید.
پیش از ایجاد ایمیل جدید باید ارائه دهندهای مناسب را انتخاب کنید که در ادامه توضیح میدهیم که برای انتخابتان چه فاکتورهایی را باید مدنظر داشته باشید.
انواع روش های ساخت ایمیل
همان طور که گفتیم ساخت ایمیل ساده است و در واقع ساخت ایمیل در گوگل تنها یکی از گزینههای پیش روی شماست، چراکه میتوانید از هر ارائه دهندهی سرویس پست الکترونیک که میخواهید برای باز کردن ایمیل جدید استفاده کنید. در ادامه به اموزش ساخت ایمیل در برخی از سرویسهای برتر میپردازیم. (نحوه ساخت ایمیل در AOL Mail را در قسمت اموزش ایمیل ساختن با گوشی میتوانید مشاهده کنید.)

ساخت ایمیل در گوگل
همانطور که گفتیم گوگل هم یکی ارائه دهندگان سرویس پست الکترونیک است و ساخت ایمیل گوگل یکی از آپشنهای پیش روی شماست.
برای ساخت ایمیل در گوگل میتوانید از طریق یکی از مرورگرهایتان وارد accounts.google.com شوید، دستورات روی صفحه را دنبال کنید، اطلاعاتی را که از شما میخواهد در جای درست خود قرار دهید و دقیقاً به همان صورتی که راهنماییتان میکند، اکانتتان را بسازید.
- در قسمتهای مربوطه نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.
- در قسمت نام کاربر یک نامی که برای اکانت خود در نظر گرفتهاید را وارد کنید.
- در قسمت گذرواژه و تأیید آن رمز عبوری که در نظر گرفتهاید را قرار دهید.
- روی گزینهی بعدی کلیک کنید.
- در این قسم باید شماره موبایلتان را وارد کنید.
- روی بعدی بزنید.
- صبر کنید تا گوگل یک پیامک برایتان ارسال کند و رمز عبوری را برایتان بفرستد. این رمز را در قسمت بعد وارد کنید.
- در مرحله آخر قسمتهای مربوط به تاریخ تولد و جنسیت را پر کنید و روی بعدی بزنید.
- با شرایط و مقررات گوگل موافقت کنید تا یک ایمیل در گوگل برایتان ساخته شود.
در مقالهای جداگانه به آموزش ساخت ایمیل در گوگل و بررسی مراحل آن پرداختیم که اگر تمایل به استفاده از سرویسهای این شرکت دارید پیشنهاد میکنیم آموزش درست کردن ایمیل در گوگل را در آنجا دنبال کنید.
ساخت ایمیل در Yahoo
این شرکت یکی از معروفترین ارائه دهندگان خدمات است و از تاریخ ۸ اکتبر ۱۹۹۷ ساختن ایمیل در آن امکانپذیر بود و طبق گزارشات تاکنون ۲۲۵ میلیون کاربر فعال دارد. مراحل ساخت ایمیل این سرویسدهنده را هم در مقالهای جداگانه بررسی کردیم که پیشنهاد میکنیم آن را مطالعه کنید.
در ادامه آموزش ایجاد ایمیل در مایکروسافت را به صورت قدمبهقدم و تصویری دنبال کنید.
ساخت ایمیل در “Hotmail” و “Outlook”
“Hotmail” و “Outlook” که هر دو متعلق به مایکروسافت بوده و طریقه ساخت ایمیل آنها دقیقاً مشابه است که میتوانید آموزش ایمیل ساختن در Outlook ببینید که دقیقاً طبق همین روش میتوانید هات میل هم بسازید، از همین رو اموزش درست کردن ایمیل در هات میل را جداگانه بررسی نکردیم.
۱. در ابتدا در یک مرورگر Create Microsoft Account را سرچ کنید.
۲. لینک Signup.live.com را انتخاب کنید.
۳. در صفحهای که برایتان به نمایش گذاشته میشود Get a new email address را انتخاب کنید.
۴. اگر تمایل به ساخت Outlook دارید، Hotmail.com را به Outlook.com تغییر دهید و در قسمت New email نام کاربری منتخب خود را تایپ کنید.
۵. در این مرحله از ساخت ایمیل شخصی در قسمت Create Password رمز مورد نظرتان را وارد کنید. به یاد داشته باشید برای پر کردن این بخش باید از ترکیب حروف و اعداد استفاده کنید.
اگر دوست ندارید مایکروسافت برایتان تبلیغاتش را ارسال کند، باید تیک آبی کنار I would like information, tips and offers about Microsoft products and services را بردارید، چرا که تأیید این موضوع به معنای قبول دریافت پیامهای تبلیغاتیست و اصولاً صفحهی شما را بیدلیل پر میکند.
۶. پس از آن باید نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.
۷. در این مرحله مایکروسافت از شما میخواهد تا اطلاعات بیشتری را وارد کنید اطلاعاتی مثل نام و نام خانوادگی.
۸. در نهایت باید برای اثبات اینکه شما شخصی حقیقی هستید، یک پازل ساده را حل کنید. کافیست گزینهی Next را انتخاب کنید و معمای سادهی مایکروسافت را حل کنید.
آموزش ساخت email به همین سادگی بود. در ادامه به آموزش ساخت ایمیل با گوشی میپردازیم.
ساخت ایمیل جدید با گوشی
ساخت ایمیل جدید با گوشی هم تفاوتی با کامپیوتر ندارد و میتوانید از هر سرویس ارائهدهندهی خدماتی که دوست داشتید استفاده کرده و دقیقاً به همان روش قبلی آموزش ایمیل ساختن با یک مرورگر اکانتتان را بسازید. با این حال برای کاملتر شدن مطلب، در ادامه به آموزش گام به گام ساخت ایمیل در یکی از پلتفورم های رایگان دیگر با گوشی و به صورت ویدئویی خواهیم پرداخت.
یکی دیگر از سرویسهای ارائهدهندهی خدمات ایمیل برای ساخت ایمیل با موبایل و یا کامپیوتر “aol mail” است که پس از یک بررسی کوتاه آموزش ایجاد ایمیل در آن را قرار میدهیم. در واقع ای او ال یک ارائه دهندهی سرویسهای اینترنتی و رسانهای در ایالات متحده است که از زمان تأسیس تا به امروز در طول سالیان مختلف مالکیت آن متعلق به شرکتهای مختلف بوده است. aol به صورت رایگان خدمات ایمیلی را نیز تحت عنوان aolmail ارائه میدهد و برای ایمیل جدید میتوانید از این ارائه دهنده استفاده کنید.
با توجه به اینکه اگر یک حساب AOL Mail به مدت ۹۰ روز غیرفعال باشد، ممکن است هر گونه ایمیل ارسال شده به آن تحویل داده نشود و به فرستنده بازگردانده شود و پس از ۱۸۰ روز عدم فعالیت، ممکن است حساب کلاً حذف شود، اگر استفادهی زیاد و مستمری از ایمیلتان ندارید، این سرویس را پیشنهاد نمیکنیم؛ با این حال این ارائه دهندهی خدمات امکانات متناسب و خوبی را در اختیار کاربرانش قرار میدهد که ممکن است برای استفادهی برخی افراد، مناسبترین گزینه باشد.
ویدئوی آموزش ساخت ایمیل با گوشی در سرویس AOL Mail را میتوانید در ادامه مشاهده کنید:
چگونه بهترین ارائه دهنده خدمات ایمیل را برای ساخت ایمیل انتخاب کنیم؟
برای انتخاب ارائهدهندهی سرویس ایمیل باید به ویژگیهایی مانند حداکثر حجم پیوستها، فضای ذخیرهسازی بیشتر، گزینههای بازیابی پروندههای قدیمی، گزینههای همکاری، پشتیبانی از چند کاربر متفاوت و هزینه درست کردن ایمیل توجه کنید.
اگر ساخت ایمیل برای شما استفاده تجاری دارد، برای انتخاب ارائه دهنده باید به ویژگیهایی مانند فضای ذخیرهسازی ارائه شده، حداکثر اندازه پیوست مجاز، گزینههای امنیتی ارائه شده، قابلیت بایگانی و ویژگیهای پیشرفتهی دیگر، مانند برنامهریزی انجام تسکها و هزینه درخواستی توجه کنید.
برای درست کردن ایمیل شخصی و یا حتی ساخت ایمیل برای دیگران بهترست به ویژگیهایی چون قابلیت بلاک کردن هرزنامه یا اسپم، محافظت در برابر ویروس، ذخیرهسازی و سهولت استفاده توجه داشته باشید.
در مورد هزینهی ایمیل ساختن هم باید گفت که به طور کلی، هزینه ایجاد ایمیل از طریق سرویسهای برتر، بین ۶ تا ۳۰ دلارست و البته این قیمت متناسب با ویژگیهای ارائه شده توسط هر سرویس متفاوت است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اولین ارائهدهندهی سرویس ایمیل به صورت رایگان در واقع مایکروسافت “HOT mail” بود که در تاریخ ۴ جولای ۱۹۹۶ امکان درست کردن ایمیل جدید به طور رایگان را فراهم آورد که پیشتر آموزش درست کردن ایمیل در مایکروسافت از صفر تا صد را برایتان با تصویر شرح دادیم.
بهترین ارائه دهنده خدمات برای ساخت ایمیل کدام است؟
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، هر کدام از ارائه دهندگان ویژگیهای اختصاصی خود را ارائه میدهند و نمیتوان تعیین کرد که کدام یک از دیگری بهترست. برای انتخاب بهترین ارائه دهندهی خدمات برای ساخت ایمیل باید استفاده و نیازهای خود را در نظر بگیرید و با توجه به این موضوع سرویس برتر را انتخاب کنید.
آموزش ساخت email برایتان کاربردی بود و یا با طرز ساخت ایمیل در این سرویسها پیش از این هم آشنا بودید؟ شما برای ساخت ایمیلتان از چه سرویسی استفاده میکنید؟ نظرات و تجربیات خود را در مورد اموزش ایمیل با ۱۹ کالا به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
چگونه ایمیل بسازیم ؟
✔️ نحوهی ساخت ایمیل بستگی به سرویس ارائه دهندهی خدماتی که انتخاب میکنید دارد. در واقع هر ارائه دهندهی سرویس شرایط و مقررات مخصوص به خودش را دارد که در این مقاله آموزش ساخت ایمیل در برخی را بررسی کردیم.
ساخت ایمیل در مایکروسافت به چه صورت است؟
✔️ مایکروسافت هم یکی از ارائه دهندگان سرویس ایمیل است که میتوان در آن به صورت رایگان حساب کاربری ساخت. برای ساخت ایمیل در این پلتفورم عبارت "Create Microsoft Account" را در یک مرورگر جست و جو کنید و وارد لینک "Signup.live.com" شوید. در این صفحه گزینهی "get a new email address" را انتخاب کنید و دستورات روی صفحه را دنبال کنید. اموزش ساخت ایمیل مایکروسافت به صورت مرحله به مرحله را میتوانید در مقاله ببینید.
چگونه با برنامه از طریق موبایل یک حساب ایمیل ایجاد کنیم؟
✔️ برنامه Gmail را باز کرده و به قسمت تنظیمات بروید. روی افزودن حساب ضربه بزنید. روی Personal (IMAP / POP) و سپس Next ضربه بزنید. آدرس ایمیل کامل خود را وارد کنید و روی Next ضربه بزنید. نوع حساب ایمیل مورد استفاده خود را انتخاب کنید. رمز ورود آدرس ایمیل خود را وارد کنید و روی Next ضربه بزنید. البته میتوانید مطابق ویدئوی آموزشی هم عمل کنید. انتخاب اینکه کدام حساب مناسبترست و کدام روش برایتان سادهترست با شماست.
کدام ارائه دهندهها به صورت رایگان خدمات ایمیل را ارائه میدهند؟
✔️ Gmail - 1 AOL - 2 Outlook - 3 Zoho - 4 Mail.com - 5 Yahoo! Mail - 6 ProtonMail - 7 iCloud Mail - 8
مقاله کاملی در مورد ساخت ایمل بود
طریقه ساخت جیمیل با گوشی اندروید به چه صورت هست؟
طریقه ساختن ایمیل جدید فرق چندانی با سیستم عامل مختلف نداره
درست کردن ایمیل با گوشی راحت تره
ساخت ایمیل در گوگل منظورتون همون جیمیله درسته ؟
بله ساخت ایمیل در گوگل میشه همون جی میل
برای ساخت ایمیل جدید باسد رمز قبلی رو بدونیم ؟
مطالب کاملی در مورد ساخت ایمیل در گوگل بود ممنون از شما
ساخت ایمیل جدید با گوشی برای همه مدل ها روندش یکیه ؟