خرید گوشی گیمینگ شیائومی
اخبار گوشی موبایلنقد و بررسی ویدیویی موبایلویدئو

بررسی گوشی a33 به طور مفصل از ذره‌بین ۱۹کالا+ویدئو

در اینجا شاهد بررسی گوشی a33 به طور مفصل از ذره‌بین ۱۹کالا به صورت ویدئویی هستید.

ویدئو بررسی گوشی A33 از نظر ارزش خرید

نظر شما در مورد یک گوشی در کلاس میان‌رده‌ها از شرکت سامسونگ چیست؟ در این مطلب بررسی گوشی A33 را از ذربین ۱۹کالا خواهید دید و تمام موارد مربوط به آن به طور دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت، سپس در قالب یک ویدئو دوقیقه‌ای به بررسی ارزش خرید آن خواهیم پرداخت.

ابتدا طراحی آن را به چالش می‌کشیم…

بررسی گوشی A33 از نظر طراحی و متریال ساخت

یکی از ایرادات وارده بر گوشی‌های سامسونگ مخصوصاً پایین‌رده‌ها و یا میان‌رده‌ها بدنه ضعیف آنهاست، در واقع سامسونگ از این نظر هر سال ارتقاء خاصی در محصولات خود انجام نمی‌دهد. میان‌رده‌های سری ای نیز از این قاعده مستثنی نیستند. گوشی که قرارست در این مطلب مورد نقد و بررسی قرار دهیم هم جزء همین موارد محسوب می‌شود، بنابراین در درجه نخست بررسی می‌کنیم که آیا نسبت به هم کلاسی‌های خودش از لباس محکم‌تری برخوردارست یا خیر.

بررسی گوشی a33

این گوشی سامسونگ بسیاری از خصوصیات خود را از گوشی ای ۵۳ گرفته؛ اما محبوبیت بیشتر ای ۵۳ باعث شده که آنطور که باید در این بازار رقابتی ندرخشد و خیلی از کاربران آنطور که باید به آن توجه نکنند. اینکه با خرید این گوشی رضایت پیدا خواهید کرد یا خیر و یا اینکه این گوشی خوش‌قیمت چه قدر ارزش خرید دارد در ادامه این مطلب بررسی خواهد شد.

به نظر می‌رسد سامسونگ از آزمایش یک زبان طراحی جدید می‌ترسد و اگر همه شرکت‌های موبایل‌سازی هم نوبل نوآوری طراحی بگیرند، بدون شک سامسونگ جزء آنها نخواهد بود. با این حال زمانی که طرحی نتیجه می‌دهد نیازی نیست که تغییر اساسی در آن ایجاد شود و سامسونگ هم ظاهرا بر این اصل پافشاری دارد که لزوماً هم بد نیست؛ زیرا با ترکیبی از پلاستیک در پشت و شیشه گوریلاگلس در جلو باعث شده که ظاهر بسیار ساده‌ای داشته باشد.

فروش ویژه
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۵,۹۰۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۵۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی  Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۰,۸۲۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۶,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۲۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸,۴۱۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

با این حال اگر سامسونگ سعی خود را بکار می‌گرفت که حداقل از شیشه استفاده کند بهتر می‌شد، اما کیفیت بالای ساخت این گوشی هوشمند را نمی‌توان نادیده گرفت و آپشن دیگری هم که نقطه قوت آن در طراحی محسوب می‌شود، برخورداری از گواهی IP67 است.

بررسی گوشی a33

اگر بخواهیم به نقاط قوت و ضعف آن در بخش طراحی اشاره کنیم:

نقاط قوت:

  • کیفیت ساخت عالی
  • گواهی ضد آب IP67
  • ارگونومی خوب
  • برخورداری از پوشش مات

نقاط ضعف:

  • حاشیه نسبتاً زیاد پایین نمایشگر
  • نداشتن جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون
  • استفاده از پلاستیک در ساخت بدنه

نمایشگر

قبل از اینکه به بررسی گوشی A33 از نظر نمایشگر بپردازیم، اگر بگوییم که بسیاری از کاربران، گوشی‌های سامسونگ را به خاطر نمایشگر‌های باکیفیت آنها خریداری می‌کنند اغراق نکرده‌ایم. در سال‌های قبل برخی از میان‌رده‌های سامسونگی را که بررسی کردیم مشاهده شد که حتی با وجود بهترین پنلی که بکار گرفته بودند کیفیت آنها آنطور که باید نبود. حال بررسی می‌کنیم که این گوشی به چه صورت عمل کرده، آیا کیفیت کلی آن رضایت بخش است یا خیر.

بررسی گوشی a33 5g

  • نوع پنل: Super AMOLED
  • نرخ نوسازی: ۹۰ هرتز
  • اندازه نمایشگر: ۶.۴ اینچ

همیشه از نوع پنل نمایشگر گفته شده؛ اما آیا این گوشی موارد دیگری را هم در اختیار دارد که بتواند از نظر نمایشگر حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد؟ مواردی که در بالا به صورت موردی به آن اشاره شد ظاهرا کافی به نظر می‌رسد؛ اما باید دید که در عمل به چه صورت است. به همین دلیل نیز ۱۹کالا نمایشگر این مدل را هم زیر ذربین برده است.

به نظر می‌رسد که برای یک گوشی میان‌رده از سامسونگ رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل کافیست و این شرکت کره‌ای لزومی ندیده که کیفیت تصویر را از Full HD فراتر برد، البته با توجه به کلاس قیمتیش کاملاً قابل‌توجیح است؛ اما تراکم پیکسلی ۴۱۱ پیکسل در اینچ تضمین‌کننده کیفیت تصویر و نمایش جزئیات عالی آن است؛ دقیقا موردی که در مدل‌های سال‌های قبل واقعا ضعف دیده می‌شد. در ادامه به بررسی گوشی A33 از نظر روشنایی آن خواهیم پرداخت…

به نظر می‌رسد که نمایشگر سوپر آمولد بکار رفته در آن به اندازه کافی روشن است. به صورت دستی ماکسیمم مقدار روشنایی به ۴۱۱ نیت می‌رسد؛ اما در حالت تطبیقی این مقدار می‌تواند به ۷۲۸ نیت نیز برسد که ظاهراً یک مقدار روشنایی قابل‌قبول برای این کلاس قیمتیست. همچنین حداقل روشنایی ثبت شده در یک نقطه روشن نیز فقط ۱.۸ نیت به ثبت رسیده که واقعاً برای یک مدل آن هم در این کلاس ستودنی است.

دقت رنگ نمایشگر چه صورت است؟

مشابه سایر گوشی‌های گلکسی، این مدل مظلوم واقع شده نیز گزینه‌های رنگی بسیاری را در خود جای داده است، برای مثال می‌توانید حالت Vivid را انتخاب کنید و یا اگر دوست ندارید رنگ‌ها شارپ و زننده باشند نمایشگر را در حالت طبیعی تنظیم کنید. حتی می‌توانید در حالت Vivid تعادل رنگ سفید را هم به خوبی تنظیم کنید. هر دو حالت دقت رنگی خوبی را از خود نشان داده‌اند؛ اما می‌توان گفت که در حالت Vivid رنگ‌های سفید و خاکستری کمی به رنگ آبی متمایلند، اما بقیه رنگ‌ها عالی نمایش داده می‌شوند. در حالت طبیعی نیز نمایشگر دقت رنگی فوق‌العاده‌ای دارد.

بررسی گوشی A33 از نظر رفرش ریت

کره‌ای‌ها این گوشی خود را از نظر نرخ‌نوسازی به دو آپشن مجهز کرده‌اند تا دست کاربر را برای بهروری بیشتر از نمایشگر باز گذاشته باشند و از طرف دیگر نیز بتواند کنترل بیشتری بر مصرف باتری آن داشته باشند. در قابلیت Motion Smoothness شما دو آپشن High و Standard را می‌بینید که حالت اول نرخ ۹۰ هرتز و حالت دوم همان نرخ استاندارد ۶۰ هرتز را ارائه می‌دهد.

بررسی گوشی آ۳۳

برخی منابع ادعا می‌کنند که این گوشی سامسونگ با قابلیت HDR10 عرضه شده؛ اما در واقع این طور نیست. این گوشی تنها به Widevine L1 DRM مجهز شده که می‌تواند محتوای Full HD را در تمام برنامه‌های محبوب منتشر کند.

اما اگر بخواهیم به یک جمع‌بندی برسیم با توجه به قیمتش، عملکرد این نمایشگر را ۱۹کالا خوب ارزیابی می‌کند. تراکم پیکسلی میزان روشنایی و ارائه رنگ و نرخ نوسازی همه و همه یک ترکیب فوق‌العاده را برای نمایش محتوا به کاربر ارائه داده است.

به نظر شما عملکرد باتری گوشی A33 به چه صورت است؟ از کدام گوشی‌هایی که این روزها سر و صدای زیادی به پا کرده‌اند بهتر عمل کرده و عملکرد کلی آن به چه صورت است؟ در ادامه تیم ۱۹کالا باتری این مدل را زیر ذربین برده است…

باتری

این روزها باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری موردی نیست که بتوان به عنوان یک آپشن و یا یک کارت امتیاز در رقابت با سایر میان‌رده‌های بازار به آن نگاه کرد، در واقع باید عملکرد آن را در عمل دید، سپس راجع به آن نظر داد، برای مثال سامسونگ هم در نسخه قبلی و هم در یک کلاس بالاتر آن که امسال تولید شده یعنی گوشی A53 از همین ظرفیت باتری استفاده کرده، اما خب در نظر داشته باشید که این گوشی با تراشه جدیدتر به بازار آمده و فست‌شارژ سریع‌تری دارد که به طبع مصرف باتری بهینه‌تری خواهد داشت.

در اینجا مقایسه عملکرد باتری این گوشی در موقعیت های مختلف با سایر رقبا را خواهید دید:

مقایسه عملکرد باتری a33

در حالت استندبای عملکرد باتری متوسط است، اما در هنگام تماس و استفاده از نمایشگر به طور میانگین عملکرد آن را می‌توان خوب ارزیابی کرد. در حالت روشن، اگر اصلاً از آن استفاده نشود می‌تواند ۱۰۴ ساعت دوام داشته باشد. در زمان پخش ویدئو هم این گوشی می‌تواند به طور میانگین تا ۱۸ ساعت دوام داشته باشد.

بررسی گوشی A33 5G در سرعت شارژ

این بار کره‌ای‌ها در این گوشی خود فست شارژ ۲۵ وات را بکار گرفته‌اند؛ اما متاسفانه این مدل هم قربانی تقیلد از سیاست آمریکایی‌ها شده و جعبه آن فاقد شارژ ۲۵ واتی است و کاربر باید آن را جدا تهیه کند، اما در نظر داشته باشید که اگر قصد خرید شارژر جدید را دارید حتماً شارژر اصل آن را خریداری کنید تا طول عمر باتری شما بالاتر رود.

سرعت شارژ

در تست‌های انجام شده این گوشی توانسته به مدت ۳۰ دقیقه به مقدار ۵۰ درصد شارژ شود که عملکرد خوبی به حساب می‌آید. حتی می‌توان گفت که این مقدار کمی از مدل ۵۳ هم بهترست و تقریباً ۱ ساعت ۱۵ دقیقه طول می‌کشد تا این گوشی فول‌شارژ شود. در ادامه اینفوگرافی سرعت شارژ آن در مقایسه با سایر رقبا گذاشته شده تا درک بهتری داشته باشید.

گوشی a33

A33 5G

قیمت گوشی a33بررسی ویدیویی گوشی a33تصویر سه بعدی

مقایسه سرعت شارژ

بررسی اسپیکرها، میزان بلندی و کیفیت صدا

پخش موسیقی و عملکرد صدا هم یکی دیگر از مواردیست که هر کاربری بدان توجه می‌کند به همین دلیل نیز تیم ۱۹کالا این مورد را هم در بررسی گوشی آ۳۳ لحاظ کرده است. در ادامه بررسی می‌کنیم که از نظر صدا این گوشی به چه صورت عمل کرده است. با تیم ۱۹کالا همراه باشید تا صدای این نماینده سامسونگ در بخش خوش‌قیمت‌ها را بهتر آنالیز کنیم…

یک کارت امتیاز فوق‌العاده این گوشی در مقایسه با دیگر رقبا اسپیکر استریو آنست که نسبت به نسل قبل یک ارتقاء فوق‌العاده محسوب می‌شود. در قسمت پایین نمایشگر یک اسپیکر اختصاصی قرار گرفته در حالی که اسپیکر تماس به عنوان اسپیکر ثانویه این گوشی عمل می‌کند.

در بررسی گوشی A33 از نظر صدا مشخص شد که بلندی صدای این گوشی عالیست، گرچه ممکن است در حالت حداکثری کمی کیفیت افت کند، اما خب توازن صدا در آن بسیار عالیست. اسپیکر ثانویه این گوشی صدای ضعیف‌تری را ارائه می‌دهد و هیچ باسی هم ندارد؛ اما اگر بخواهیم بررسی گوشی A33 را از نظر کیفیت اسپیکرها جمع‌بندی کنیم، می‌توان گفت که در مجموع اسپیکرها با کمک هم صدای رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهند.

از نظر بلندی صدا از بین امتیازات عالی، خوب و متوسط این گوشی امتیاز خوب را کسب کرده و از نظر کیفیت نیز با اطمینان می‌توان امتیاز عالی را به آن داد. در مجموع صدا عمیق بوده و غنی است، نت‌های میانی می‌توانست بهتر باشد، اما نت‌های بالا عالیست تا جایی که می‌توان باس را هم شنید.

بررسی گوشی آ۳ در اسپیکر و کیفیت صدا

در ادامه به بررسی دقیق بخش چالش‌برانگیز هر گوشی می‌پردازیم. قبل از اشاره به بخش بحث‌برانگیز ماجرا، اندکی این گوشی را از نظر نرم‌افزاری مورد بررسی قرار خواهیم داد…

عملکرد و نرم‌افزار

  • برخورداری از اندروید ۱۲
  • استفاده از پوسته سفارشی سامسونگ نسخه One UI 4.1 combo

منظور از One UI 4.1 combo در این گوشی چیست و چه تفاوت و شباهت‌هایی با نسخه‌های معمولی که در سایر گوشی‌های این شرکت بکار رفته دارد؟ در پاسخ می‌توان گفت که این نسخه برخی از ویژگی‌هایی که در خط تولید پرچمدار این برند مورد استفاده قرار گرفته را دربر ندارد؛ اما نه آن ویژگی‌هایی که اکثر کاربران به آن نیاز دارند. در ادامه بررسی گوشی A33 را از نظر نرم افزار مشاهده خواهید کرد؛ در واقع بررسی می کنیم که چه آپشن‌های نرم‌افزاری را در بر دارد.

ازجمله امتیازات سامسونگ در دستگاه‌های میان‌رده خود این است که تا چند سال این دستگاه‌ها به روزرسانی امنیتی و نرم‌افزاری را دریافت می‌کنند. این مدل هم قطعا جزء همین دستگاه‌ها محسوب می‌شود و اگر به دنبال یه دستگاه خوب با قیمت مناسب هستید که تا چندین سال هم بتوانید از آن استفاده کنید، قطعاً یکی از گزینه‌های بسیار خوب پیش روی شما همین مدل است. انتظار می‌رود که سامسونگ برای این گوشی نیز تا ۴ سال اپدیت نرم‌افزاری و ۵ سال پچ‌های امنیتی ارائه دهد که یک امتیاز عالی به حساب می‌آید و می‌تواند هر خریداری را وسوسه کند…

از نظر ظاهری شما با زیباترین و منظم‌ترین رابط کاربری در یک گوشی سروکار دارید. در ادامه به صورت موردی به برخی از مشخصات نرم‌افزاری آن اشاره خواهیم کرد:

در واقع قابلیت Always On Display وجود ندارد. لاک اسکرین همانند قبل بوده و دو شورتکات شماره‌گیر و دوربین تک‌رنگ در آن به چشم می‌خورد. روش اصلی باز کردن قفل سنسور اثر انگشت بوده که در زیر نمایشگر جای گرفته است، اما با این حال می‌توانید از فیس آنلاک نرم‌افزاری هم استفاده کنید البته در نظر داشته باشید به این دلیل که از دوربین سلفی استفاده می‌کند، دقت کمی داشته، اما شاید برای برخی از افراد در برخی از موقعیت‌ها استفاده از آن راحت‌تر باشد. و یا بیشتر به عنوان یک سرگرمی به آن نگاه کنند تا یک روش قطعی برای احراز هویت.

گرچه قفل نمایشگر همانند قبل باقی مانده، اما آپشن‌های سفارشی‌سازی زیادی در دسترس کاربران قرار گرفته است. One UI 4.1 حتی مرتب‌تر از نسخه ۳.x به نظر می‌رسد، اما همان منطق طراحی در آن حفظ شده است. در این نسخه می‌توانید هوم اسکرین، ویجت‌ها، مرکز اعلان‌ها یا notification centre و یا task switcher و کشوی برنامه‌ها را ببینید.

همان طور که گفته شد این نسخه از پوسته نرم‌افزاری همه برنامه‌ و قابلیت‌ها را ندارد و از جمله مواردی که در آن حذف شده می توان به یک Smart Widgets جدید اشاره کرد.

یکی از ویژگی‌های جدید One UI 4، پالت‌های رنگی است. معمولاً علاوه بر رنگ‌های پیش‌فرض One UI Blue/Black چهار آپشن  پالت رنگ دارد. بسته به تصویر زمینه فعلی شما، این موارد به طور خودکار توسط نرم افزار انتخاب می‌شوند. رنگی که انتخاب می‌کنید در تم جدید ایجاد شده به رنگ اصلی تبدیل می‌شود.

این رنگ‌ها روی شماره‌گیر، کلیدهای سریع و… اعمال می‌شوند. می‌توانید انتخاب کنید که آنها را روی نمادهای برنامه نیز اعمال کنید یا خیر. ناوبری نیز قابلیت سفارشی‌سازی زیادی دارد. می‌توانید با ژست‌های حرکتی پیمایش کنید و آنها را مطابق با میل خود تغییر دهید یا به دکمه‌های قدیمی بازگردید و حتی دکمه‌های خانه و بک را با یک طرح ناوبری واقعا یکپارچه با یکدیگر عوض کنید.

منو تنظیمات دارای یک Privacy Dashboard یا «داشبورد خصوصی» است که در آن می‌توانید به راحتی ببینید که کدام برنامه‌ها از برخی از مهمترین مجوزها (برای حفظ حریم خصوصی) استفاده می‌کنند. می‌توانید دوربین و دسترسی به برنامه‌ها، هشدارهای دسترسی به کلیپ‌بورد (در صورت کپی کردن گذرواژه‌ها) را کنترل کنید و حتی اگر می‌خواهید عمیق‌تر بر حریم خصوصی نظارت داشته باشید نیز می‌توانید یک مدیریت واحد را روی تمام مجوزها اعمال کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های کاربردی در گوشی‌های سامسونگ Samsung DeX است. اکنون همه پرچمداران به این قابلیت مجهز هستند ولی این گوشی میانرده فاقد آنست. خبر خوب اینست که در تنظیمات این گوشی گزینه Wireless display وجود دارد که با استفاده از آن به راحتی می‌توانید گوشی خود را به مانیتورهای بزرگ‌تر مثل تلویزیون و یا رایانه شخصی متصل کنید و محتوای گوشی را در آنها ببینید.

قابلیت The Link to Windows نیز این امکان را به وجود می‌آورد تا از این طریق یک ارتباط بین گوشی شما و کامپیوترتان برقرار شده تا بتوانید عکس‌ها را مبادله کنید و یا حتی اعلان‌های گوشی خود را در رایانه شخصی خود مدیریت کنید یا حتی از طریق آن به تماس خود پاسخ دهید.

علاوه بر تمام مواردی که به آنها اشاره شد، در کنار نمایشگر نیز ابزارها و میان‌برهایی برای برخی از برنامه‌ها و مخاطبین قرار داده شده که با سوایپ به سمت داخل نمایشگر می‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید. Game launcher نیز آپشن‌هایی را برای شما فرآهم می‌کند تا در هنگام بازی حواس پرتی شما کمتر شود. به غیر از مواردی که مطرح شد، سایر مشخصات نرم‌افزاری مشابه سایر گوشی‌های سامسونگ است و شما می‌توانید یک برنامه گالری داخلی، برنامه Game Launcher و یک فایل منیجر اختصاصی را در آن ببینید. طبیعتاً مرورگر اینترنت سامسونگ نیز در دسترس کاربران قرار خواهد داشت. اگر تجربه استفاده از این گوشی را داشته اید، شما نیز می‌توانید بررسی گوشی A33 در قسمت نرم افزار از دیدگاه خودتان را کامنت کنید. شما چه آپشن‌های نرم افزاری را در این گوشی سراغ دارید؟

بررسی گوشی آ۳۳ از نظر سخت‌افزار

  • Exynos 1280
  • تراشه گرافیکی Mali-G68
  • پشتیبانی از کارت حافظه microSDXC با استفاده از درگاه سیم کارت دوم

از تمام مشخصات نرم‌افزاری این گوشی که بگذریم نوبت به چالش کشیدن سخت‌افزار و تراشه‌ای است که کره‌ای‌ها در این گوشی قرار داده‌اند. شاید قصد دارید یک گوشی خوب و خوش قیمت برای بازی تهیه کنید و یا با گوشی خود برنامه‌های سنگین را اجرا کنید، مدت‌ها عکاسی کرده و عکس‌های خود را ادیت کنید … همه و همه، برخی به صورت مستقیم و برخی به صورت غیر مستقیم به تراشه مربوط می‌شود.

در ادامه بررسی گوشی A33 را از نظر سخت‌افزار و تست گیمینگ به همراه پایداری آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد…

تراشه‌ای که سامسونگ برای این گوشی در نظر گرفته Exynos 1280 است که جزء تراشه‌های جدید و بسیار خوب سامسونگ در بخش میان‌رده‌هاست. پس همین ابتدا یک سر و گردن از خیلی از گوشی‌هایی که اکنون در بازار هستند بالاترست؛ اما در ادامه ببینیم که این گوشی چند مرده حلاج است و چه عملکردی را از خود در بخش سخت‌افزار به نمایش خواهد گذاشت…

بررسی گوشی a33 5g

این تراشه در واقع با تراشه بکار رفته در گوشی ای ۵۳ یکیست که به نوعی رقیب هم وطن خودش محسوب می‌شود و این یک گام بزرگ به جلوست، زیرا پردازنده و گرافیک بسیار قدرتمندتری ارائه می‌دهد. همچنین با کمک یک مودم یکپارچه ۵جی از این تکنولوژی شبکه نیز پشتیبانی می‌کند. از نظر تراشه این گوشی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. قدرت آن به اندازه‌ای است که از پس تمام کارها از جمله تایتل‌های بازی به خوبی برآید.

در تست پایداری نیز این تراشه عملکرد بسیار عالی را از خود نشان داده است. در تست داغ شدن به مرور زمان CPU این گوشی توانست امتیاز ۷۵ درصد و در تست فشار پردازنده گرافیکی هم امتیاز ۹۹ درصد را به دست آورد (در این تست پایداری پردازنده گرافیکی سنجیده می‌شود). ناگفته نماند که شاید در طول عملکردهای چند وظیفه‌ای این گوشی اندکی گرم شود؛ اما به هیچ عنوان گرمای بیش از حد را تجربه نخواهید کرد.

بررسی گوشی a33 5g از نظر سخت‌افزار

از هر چه بگذریم سخن دوربین خوش‌ترست چرا که کمتر کسی را می‌توان یافت که یک گوشی میان رده خریداری کند و به دوربین آن توجه نکند.خیلی از کاربران برایشان سوال است که دوربین گوشی A33 چند مگاپیکسل است و اینکه آیا کیفیت آن خوب است یا خیر در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت…

دوربین گوشی a33 5G

از نظر نوع لنزهای بکار رفته در دوربین گوشی A33 5G سامسونگ مشابه به نسخه سال قبل عمل کرده و دقیقاً همان لنزها را بکار گرفت، اما با این وجود تفاوت‌هایی را هم می‌توان دید؛ برای مثال دوربین به OIS یا لرزشگیر مجهز شده در حالی که این بار هر دو دوربین سلفی و اصلی از پشتیبانی ضبط ویدئو ۴K محروم نشده‌اند که برای اکثر کاربران یک امتیاز فوق‌العاده به حساب می‌آید.

با وجود اینکه خود شرکت سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌های لنز دوربین گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید؛ با کمال تعجب می‌توانید ببینید که در این گوشی برای لنز اصلی دوربینش از شرکت سونی کمک گرفته است و IMX 582 1/2 در این گوشی خود نمایی می‌کند که در ادامه به برخی از مشخصات آن اشاره خواهیم کرد:

  • اندازه پیکسل: ۰.۸ میکرومتر
  • اندازه: ۲۶ میلی‌متر
  • عدد اف-استاپ دیافراگم: f/1.8 (هر چه این عدد کمتر باشد دیافراگم بزرگترست)

به ندرت می‌توان در گوشی‌های میانرده لرزشگیر را یافت که این حرکت سامسونگ واقعا ستودنیست. این دوربین  یک فیلتر رنگی Quad Bayer دارد؛ به این معنی که معمولاً عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی را ترکیب ۴ در ۱ انجام می‌دهد. از فوکوس خودکار تشخیص فاز نیز بهره برده است.

لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی نیز از شرکت سونی بوده که این سنسور در پشت یک لنز ۱۳ میلی‌متری با دیافراگم f/2.2 قرار دارد و فوکوس نیز ثابت است. دوربین ماکرو نیز از یک سنسور ۵ مگاپیکسلی GalaxyCore GC5035 استفاده کرده و علاوه بر تمام موارد گفته شده این مدل به یک سنسور عمق ۲مگاپیکسلی نیز مجهز شده است.

عکس پرتره

در زیر یکی از نمونه عکس‌های پرتره را می‌توانید ببنید که واقعا چشم نوازتر از حد انتظار ظاهر شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس می‌توانید روی آن کلیک کنید تا کیفیت آن را بهتر درک کنید.

دوربین گوشی a33 چند مگاپیکسل است

دوربین سلفی به سنسور ۱۳ مگاپیکسلی Sony IMX 258 با پیکسل‌های ۱.۱۲ میکرومتری متکی است. این دوربین پشت یک لنز ۲۶ میلی‌متری با دیافراگم f/2.2 قرار دارد و فوکوس ثابت است. در ادامه می‌توانید نمونه تصاویر سلفی این گوشی سامسونگ را مشاهده کنید، البته در نظر داشته باشید که برای اندازه واقعی عکس روی آن کلیک کنید.

دوربین گوشی a33 5g

از ذکر جزئیات بیشتر در رابطه با لنزها اجتناب می‌کنیم تا در ادامه به عملکرد کلی این لنزها در واقعیت بیشتر بپردازیم. در رابطه با قابلیت زوم این گوشی نیز می بایست گفت که از یک گوشی در این کلاس نمی‌توان انتظار زیادی داشت. برای اینکه درک بهتری داشته باشید در ادامه یکی دیگر از عکس های آن را می‌توانید ببینید:

قابلیت زوم

 

در ادامه دو نمونه عکس شب یکی بدون فلش و دیگری با فلش نیز گرفته شده است و برای اینکه تفاوت این دو مدل را بهتر درک کنید هر دو نمونه را در متن برای شما گذاشته‌ایم:

عکس با فلش و بدون فلش در شب

برای اندازه واقعی روی عکس کلیک کنید.

عکس با فلش در شبعکس بدون فلش در شب

 

عملکرد لنز اولترا واید

عملکرد لنز اولترا واید آن هم خوب بوده و تیم ۱۹کالا توانست عکس بی‌نظیری را با آن خلق کند که در ادامه می‌توانید نمونه‌ای از این عکس ها را ببینید:

عملکرد لنز اولترا واید
آیا تجربه استفاده از دوربین آن را داشته‌اید؟ در این صورت تجربه خود را با ما به اشتراک گذارید.
در اینفوگرافی زیر ارزش خرید این گوشی به صورت شماتیک در اختیار شما قرار داده شده است.

اینفوگرافی بررسی گوشی a33

به دنبال درخواست های مکرر در این مطلب تیم ۱۹کالا بررسی گوشی A33 5G را در اختیار شما قرار داده و سعی کرده تا تجربه کار با این گوشی را در اختیارتان قرار دهد تا فرآیند خرید و شناخت این مدل برای شما راحت‌تر شود نظر خود را در این مورد با ما به اشتراک گذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲۸ رای

نوشته های مشابه

‫۱۳ نظرها

  1. اگه بخوایم این گوشی رو بررسی کنیم میشه گفت کیفیتش متوسط رو به خوبه ، نه خیلی عالی
    من هروقت گوشی رو میگیرم دستم حداقل توی هرجایی چه گیم و چه نرم افزار ۲ ، ۳ بار لگ میزنه و همیشه هم دارم گوشی رو پاکسازی میکنم و حافظشو خالی میکنم
    ولی نسبت به قیمتش گوشی بدی نیست و ارزش خرید داره

  2. کیفیت تصویرت توی تماس تصویری کاملا چرررت و افتضاح پوستتو تیره میکنه اصلا داغون نشونت میده

  3. تو مقایسه این دو مدل، a33 تست گیمینگ بهتری برای بازی پابجی و کالاف دیوتی داره یا a53؟

  4. با توجه به توضیحات شما آیا گوشی a33 خوب است با توجه به بدنه ضعیفی که داره ؟

  5. ممنون که تو بررسی a33 تمامی جزئیات رو ریز به ریز توضیح دادین..

    1. واقع گوشی هست که به نسبت قیمتش میشه گفت ارزش خرید خوبی داره

  6. میانرده‌های امسال سامسونگ با اینکه طراحیشون تکراری بود، اما واقعاً باکیفیتن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن