سطل زباله گوشی کجاست؟ مزایا و نحوه دسترسی در شیائومی، سامسونگ و غیره

فهرست مطالب
اگر بهطور تصادفی هر فایل مهمی را از گوشی خود حذف کرده باشید، اولین سوالی که به ذهنتان میرسد اینست که سطل زباله گوشی کجاست؟ البته یک دلیل مهم دیگر هم وجود دارد که اگر بدانیم سطل زباله گوشی کجاست به نفعمان است، در واقع با دانستن جایگاه سطل آشغال گوشی میتوان به سادگی به محتوای آن دسترسی داشت و در مواقعی که به فضای خالی نیاز داریم به جای آنکه مجبور شویم اطلاعاتمان را پاک کنیم، فقط سطل زباله را خالی کنیم و به فضای آزاد شده از آن دسترسی داشته باشیم.
اگر فایلی را پاک کردهاید و نیاز به راهکاری اضطراری برای بازیابی آن دارید این مقاله میتواند به شما کمک کند. همچنین برای اینکه دیگر با از دست دادن اطلاعاتتان در آینده مواجه نشوید میتوانید یکی از برنامههای سطل آشغالی که در انتها معرفی میکنیم را نصب کنید تا مثل “recycle bin” کامپیوترهایتان، در گوشی هم یک سطل زباله داشته باشید. در ادامه با ما در فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا همراه باشید تا همهی موارد در مورد سطل زباله گوشی را بررسی کنیم…
سطل زباله گوشی
وجود یک سطل زباله گوشی به نحوی آرزوی کاربران بسیاریست. در واقع اگر گوشیها هم مثل کامپیوترها یک سطل زباله یا همان “Recycle bin” داشتند عالی بود. «ریسایکل-بین» در کامپیوتر به ما این امکان را میدهد که تنها با یک کلیک ساده فایلهای ازدسترفته را بازیابی کنیم.
Recycle bin به صورت موقت همهی فایلهایی را که از هارد درایو پاک کردیم، اما آنها را به صورت دائم از سیستم حذف نکردهایم در خود ذخیره میکند که میتوانیم وارد آن شویم، همهی فایلهای حذف شده را مرور کنیم و هر آنچه را به اشتباه پاک کردهایم سر جای قبلی خود برگردانیم و مواردی که دیگر به آنها نیاز نداریم را برای همیشه پاک کنیم.
با توجه به اینکه این روزها استفادهی ما از گوشی بسیار زیاد شده، چنین قابلیتی میتوانست در اغلب مواقع کارایی بسیار خوبی داشته باشد، مخصوصاً زمانهایی که یک فایل مهم را به صورت اتفاقی پاک میکنیم. بعلاوه گاهی برخی از فایلهای روی گوشی لیاقت این را دارند که به آنها شانس دوباره بدهیم …
در این مقاله به این موضوع میپردازیم که به طور کلی دسترسی به فایلهای حذف شده اندروید بدون ریکاوری امکانپذیرست یا خیر؟
آیا گوشیهای اندروید سطل زباله دارند؟
واقعیت اینست که در گوشیهای اندروید یک سطل آشغال مشخص که تمام فایلهای پاک شده را در یک جا کنار هم جمع کند (مثل Recycle bin در کامپیوتر) در دسترس نیست. علت اصلی هم اینست که در گوشیها به اندازهی کامپیوتر فضای ذخیره سازی وجود ندارد، عموم گوشیها حافظهی داخلی بین ۳۲ تا ۲۵۶ گیگابایت دارند که برای نگهداری همهی فایلهای پاک شده واقعاً کم است و اصلاً منطقی نیست که مقداری از این فضای محدود فقط به آن اختصاص داده شود که فایل های حذف شده را در یک جا جمعآوری و ذخیره کند.
علاوه بر این با توجه به استفاده بسیار زیاد کاربران از موبایل، اگر هم یک سطل زباله گوشی وجود داشت به سرعت توسط اطلاعاتی که وجودشان ضرورت چندانی ندارد پر میشد و عملاً سرعت دستگاه تا اندازهی زیادی پایین میآمد و هنگ میکرد، در نتیجه به طور کلی باید گفت که نمیتوان از طریق «ریسایکل بین» گوشی اطلاعات پاک شده را بازیابی کرد؛ اما این به آن معنا نیست که هیچ سطل زبالهای در گوشی نیست و وقتی یک فایل را پاک میکنیم، کاملاً از دست رفته است.
در واقع وقتی فایلی را حذف میکنید، پردازندهی گوشی شما آدرسی از خانهی حافظه که فایل در آن ذخیره شده بوده را به عنوان فضای قابل دسترس در نظر میگیرد، نه اینکه اطلاعات آن را کاملاً پاک کند، در نتیجه در صورتی که تصمیم به ذخیرهی فایل جدیدی داشته باشد، اطلاعات جدید را با قبلی جایگزین میکند. (بنابراین اگر در این موقعیت قرار گرفتید پیشنهاد میکنیم ابتدا “AirPlane mode” را فعال کنید و یا حداقل وای فای و دیتای گوشیتان را خاموش کنید و همچنین دیگر از گوشیتان استفاده نکنید تا از ایجاد هر گونه اطلاعات جدید و جایگزین شدن آنها با اطلاعات قبلی حد امکان جلوگیری شود.)
نتیجتاً وقتی شما فایلی را پاک کردهاید، اگر هنوز در حافظه فضای خالی داشته باشید و به سرعت اطلاعات جدیدی را جایگزین آنها نکرده باشید، امکان بازیابی دادههای قبلی وجود دارد. با این حال در مقالهای جداگانه به این موضوع پرداختهایم و این مقاله هم در مورد اینست که چگونه سطل زباله گوشی را پیدا کنیم و منظور از سطل زباله فضای جداگانهایست که اطلاعات پاک شده را در یکجا ذخیره میکند نه اینکه بازیابی اطلاعات به چه روشهایی امکانپذیرست. همان طور که گفتیم اندروید برای کاربرانش سطل آشغال گوشی در نظر نگرفته، با این وجود بسیاری از برنامهها به صورت جداگانه برای خودشان سطل زباله دارند که به شما اجازه میدهد اطلاعات پاک شده در آنها را بازیابی کنید. البته همین مورد به تنهایی هم میتواند دلیل دیگری برای این موضوع باشد که یک سطل آشغال جداگانه وجود ندارد، چراکه نیازی به دو سطل نداریم.
چگونه سطل زباله گوشی را پیدا کنیم ؟
همانطور که گفتیم برای برنامهی متفاوت، سطل آشغالهای جداگانه وجود دارد که مسلماً بسته به برند گوشی تفاوتهایی هم در این میان هست و ممکن است نام آنها نیز متفاوت باشد. در نتیجه اگر بخواهید اطلاعاتی که پاک کردهاید را برگردانید و یا اینکه آنها را برای همیشه حذف کنید تا فضای خالی در دسترستان قرار بگیرد، باید به اپهای متفاوت بروید تا به یکایک زبالهها دسترسی داشته باشید.
در ادامه روش دسترسی به همهی این سطلزبالهها را بررسی میکنیم، ولی پیش از هر چیز فراموش نکنید که این فایلها تنها تا ۳۰ روز (برخی موارد هم تا ۱۵ روز) پس از پاک شدن در سطل زباله گوشی میمانند و پس از گذشت این زمان دیگر دسترسی به آنها در سطل آشغال امکانپذیر نیست.
Google Photos
بدون شک اولین موردی که هر کم و زیاد شدنی در آن میتواند فاجعه بار باشد پاک شدن تصاویر و ویدئوهاست. سطل آشغال تصاویر را احتمالاً میتوانید در گالری بیابید که البته بسته به برند گوشی و رابط کاربری شما دسترسی به آن میتواند متفاوت باشد.
در صورتی که از برنامهی گوگل فوتوز برای مدیریت تصاویر در گوشیتان استفاده میکنید احتمالاً میدانید که این برنامه یک پوشهی “Trash” هم دارد که تصاویری که پاک میکنید را ذخیره میکند. اگر هم تا به امروز در مورد آن نمیدانستید جای نگرانی نیست، در ادامه به شما میگوییم که این سطل زباله گوشی کجاست.
همان طور که گفتیم اگر محتوایی را از گوگل فوتز پاک کنید به فولدر Trash آن منتقل میشود و در صورتی که برای همیشه تصمیم به حذف آن محتوا داشته باشید و یا بخواهید آن را بازیابی کنید باید به این پوشه مراجعه کنید:
۱- ابتدا گوگل فوتوز را باز کنید.
۲- روی آیکون سه خطی (معروف به آیکون همبرگر) بالای صفحه بزنید.
۳- در لیست فولدرها Trash را پیدا کنید و روی آن بزنید تا عکسهای پاک شده از گوگل فوتوز نمایش داده شوند.
۴- فایلهایی که میخواهید برای همیشه پاک کنید را انتخاب و روی آیکون سطل زباله بزنید. فایلهایی که میخواهید برگردانید را هم سلکت کنید و سپس روی آیکون بازگشت بزنید.
گوگل فوتوز یکی از برنامههای اصلی گوگل است که روی اغلب گوشیهای اندرویدی به صورت پیشفرض نصب شده که علاوه بر برخوردار بودن از سطل آشغال از اطلاعات شما پشتیبانگیری هم میکند و عملاً اطلاعاتی که در آن دارید جایشان حسابی محکم است.
File Manager
فایل منیجر همانطور که از نامش برمیآید فایلهای شما را مدیریت میکند و در آن میتوانید موارد متنوعی را بیابید و حتی میتوانید در آن نگاهی به فایلهایی که دانلود کردهاید بیاندازید.
اپلیکیشن فایل منیجر که جزء برنامههای از پیش نصب شده در اغلب گوشیهای اندرویدیست هم گاهی میتواند برخی از فایلهایی که به تازگی پاک کردهاید را در خود ذخیره کند. (البته اگر گوشیتان پوشه فایل منیجر به صورت پیشفرض نصب نبود هم میتوانید آن را از گوگل پلی دانلود کنید؛ گرچه اگر فایلی را از قبل پاک کرده باشید و تازه بخواهید فایل منیجر را نصب کنید دیگر فایدهای ندارد، اما احتمالاً در آینده برایتان کاربردی خواهد بود.)
برای دسترسی به سطل زباله در فایل منیجر باید در آن به دنبال پوشهی “Recently Deleted” یا “recently removed” بگردید. روی فایلی که از حذف آن پشیمان شدهاید بزنید تا بتوانید آن را restore کنید و همچنین برای پاک کردن همیشگی همهی فایلها میتوانید Delete All را انتخاب کنید.
سطل زباله گوشی در ایمیلها
هر ایمیلی که داشته باشید و از هر ارائهدهندهی سرویس ایمیل که استفاده کنید، از یاهو و اوتلوک گرفته تا جیمیل برای خودشان سطل زبالهای دارند که در آن ایمیلهای پاک شدهی شما را به صورت موقت نگهداری میکنند. برای دسترسی به این قسمت وارد اپلیکیشن email شوید و به دنبال پوشهی “Trash” بگردید.
این پوشه سطل زبالهی ایمیلهایتان است و میتوانید به ایمیلهای پاک شده در آن دسترسی داشته باشید.
سطل آشغال اپلیکیشنها در گوشی
این امکان وجود دارد که وقتی یک برنامه را پاک میکنید، فقط شورتکات آن از منو یا هوم اسکرین پاک شده و عملاً برنامه هنوز در جای خودش باقی باشد. در این حالت اگر میخواهید آن را به جای اولش برگردانید فقط کافیست به Settings > Apps بروید و آن برنامه را پیداکنید و یک شورتکات دیگر از آن بسازید و نیازی به دانلود مجدد آن نیست.
البته در حالتی که تصمیم دارید برای خالی کردن فضای ذخیرهسازی یک اپلیکیشن را پاک کنید هم بهترست این نکته را مد نظر قرار دهید و در صورت حذف نشدن برنامه وارد Settings > Apps شوید، برنامه را پیدا کنید و روی آن بزنید. گزینهی “Uninstall” را انتخاب کنید و سپس انتخابتان را تأیید کنید تا برنامه پاک شود.
علاوه بر این در فایل منیجر هم میتوانید فایل apk اپلیکیشنهایی که مستقیماً دانلود کردید را پیدا کنید و بدون نیاز به دانلود دوباره آن را نصب کرده و یا برای افزایش فضای آزاد فایل را پاک کنید. برای دسترسی به این موارد باید وارد فایل منیجر شوید و پس از آن پوشهی “Download History” و یا “Download” را پیدا کنید.
اگر هم تصمیم به خالی کردن فضا دارید حتماً این مورد را به خاطر داشته باشید، چرا که وقتی اپلیکیشنی که قبلاً دانلود کردهاید را پاک میکنید، فایل apk آن را در جای خود باقی میماند و احتمالاً فایلهای متنوعی از گذشته تا به امروز در این پوشه وجود دارند که مدتهاست آنها را فراموش کردهاید؛ پیشنهاد میکنیم این فایلها را بررسی کنید و مواردی که حجم زیادی اشغال میکنند و یا دیگر به آنها نیازی ندارید را پاک کنید.
اگر به صورت اتفاقی یک اپلیکیشن را پاک کردید و نام آن را هم به خاطر نمیآورید، یک راهکار خوب اینست که نگاهی به تاریخچهی دانلود اپهایتان بیندازید و برنامهی مورد نظرتان را بازیابی کنید.
در گوشیهای اندرویدی راه دسترسی به تارخچهی دانلودها از طریق Google Play است. برای دسترسی به این قسمت وارد “manage apps and device” شوید و بعد روی تب manage بزنید تا تمام اپ هایی که تا به امروز دانلود کردهاید نمایش داده شود.
البته در صورتی که برند گوشیتان اپ استور مخصوص خودش را دارد هم میتوانید در آن به دنبال تاریخچهی برنامههایی که اخیراً پاک شدهاند بگردید.
چگونه سطل زباله پیامک گوشی را غیر فعال کنیم؟
احتمالاً از دیدگاه شما هم یکی از آزاردهندهترین موارد پیامکهای اسپم و تبلیغاتی هستند و فکر میکنید رهایی از آنها حتی با پاک کردنشان هم امکانپذیر نیست و این احتمال وجود دارد که در سطل زبالهی پیامکها اثری از آنها باقی مانده باشد و میپرسید که سطل زباله پیام ها کجاست یا چگونه سطل زباله پیامک گوشی را غیر فعال کنیم؟
در پاسخ باید گفت که جای نگرانی نیست، زیرا با توجه به اینکه در سیستم عامل اندروید سطل زبالهای برای پیامهای حذف شده وجود ندارد، نیازی به غیر فعال کردن آن هم نیست. البته اگر پیام مهمی را پاک کردهاید امکان بازیابی آن وجود دارد، اما به این سادگی نیست که یک فایل “trash” در دسترس باشد که وارد آن شویم و به همهی پیامکهای حذف شده دسترسی داشته باشیم و عملاً برای ریکاوری آنها باید از روشهای پیچیدهتر استفاده کرد.
سطل زباله گوشی شیائومی کجاست ؟
همهی آنچه که در مورد سطل آشغال گوشی بیان کردیم در گوشیهای شیائومی هم صادق است.
عملاً درست نیست که به دنبال سطل زباله شیائومی بگردید چون یک مکان مجزا برای ذخیرهی همهی فایلهایی که پاک میکنیم در دسترس نیست اما میتوان در برخی از برنامه به سطل آشغال مخصوص خودشان دسترسی داشت.
در ادامه نحوهی دسترسی به تصاویر پاک شده در گوشی شیائومی را توضیح میدهیم.
۱ – اپلیکیشن “Gallery” را باز کنید.
۲ – به تب “Albums” بروید.
۳ – روی ۳ نقطهی بالای صفحه بزنید.
۴ – گزینهی “Trash bin” را انتخاب کنید.
۵ – (در صورت نیاز نام کاربری و پسوردتان را وارد کنید تا وارد “Mi account” خود شوید.) در این قسمت باید تمام تصاویری که پاک کردهاید را مشاهده کنید.
۶ – عکسهایی که میخواهید بازیابی کنید را انتخاب کرده روی گزینهی Recover بزنید.
سطل زباله گوشی سامسونگ کجاست؟
اگر میدانستیم سطل زباله گوشی سامسونگ کجاست که هر وقت خواستیم وارد آن شویم، هر آنچه را که پاک کردیم بررسی کنیم و در صورت نیاز آنها سر جای اولشان برگردانیم، عالی بود، اما در گوشیهای سامسونگ هم مانند دیگر مدلهای اندرویدی چنین قابلیتی که انواع و اقسام فایلهای حذف شده را یکجای مشخص ذخیره کند در دسترس نیست.
با این حال برخی از برنامهها در گوشیهای سامسونگ هم سطل زباله دارند و به وسیلهی آنها میتوان بعد از پاک کردن یک فایل آن را بازیابی کرد و یا برای خالی کردن فضای گوشی محتوای درون سطل آشغالها را پاک کرد. (در واقع مواردی که در مورد سطل زباله گوشیهای اندرویدی بررسی کردیم در گوشیهای سامسونگ هم در دسترس است.)
سطل زباله گوشی سامسونگ در Samsung Gallery
گالری تصاویر سامسونگ هم یک سطل آشغال دارد که تا ۳۰ روز هم میتواند فایلهایی که پاک کردهاید را در خود نگه دارد. برای یافتن محل سطل زباله در گوشی سامسونگ مسیر زیر را دنبال کنید:
۱ – وارد Gallery app شوید.
۲ – روی ۳ نقطهی بالای صفحه بزنید.
۳ – گزینهی “Recycle Bin” را انتخاب کنید.
۴ – روی عکس و یا ویدئویی که تصمیم به بازیابی آن دارید بزنید.
۵ – روی آیکون بازگشت بزنید تا عکس سر جای اولش برگردد. اگر هم تصمیم به پاک کردن همیشگی آن دارید علامت سطل آشغال را انتخاب کنید.
۶ – اگر تصمیم به برگرداندن و یا پاک کردن چند عکس دارید هم میتوانید یکی از آنها را برای چند ثانیه نگه دارید تا بتوانید همهی مواردی که مد نظر دارید را انتخاب کنید. وقتی همهی فایلها انتخاب شد، گزینهی بازگشت و یا سطل زباله را بزنید.
چگونه سطل آشغال گوشی سامسونگ را غیرفعال کنیم؟
اگر تمایل دارید در گوشیتان فضای بیشتری در دسترستان باشد و بخشی از آن توسط محتوایی که پاک کردهاید اشغال نشود، میتوانید این سطل زبالهی گالری سامسونگ را غیرفعال کنید. برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید:
۱ – وارد گالری شوید.
۲ – روی ۳ نقطهی بالای صفحه بزنید.
۳ – گزینهی “Settings” را انتخاب کنید.
۴ – “Recycle Bin” را غیر فعال کنید.
سطل آشغال گوشی سامسونگ در فایل منیجر
برنامهی “My Files” یا همان فایل منیجر سامسونگ هم محتواهای پاک شده را تا ۳۰ روز در خود نگه میدارد و شما میتوانید آنها را برای همیشه حذف کنید و یا هر چه را که لازم داشتید بازیابی کنید. برای دسترسی به این سطل آشغال گوشی سامسونگ مراحل زیر را دنبال کنید.
۱ – برنامهی “My Files” را باز کنید.
۲ – آیکون ۳ نقطهی بالای صفحه را انتخاب کنید.
۳ – روی گزینهی “Recycle bin” بزنید.
۴ – فایلی که میخواهید بازیابی و یا پاک کنید را برای چند ثانیه نگه دارید.
۵ – برای برگرداندن فایل روی “Restore” بزنید و اگر تصمیم به پاک کردن همیشگی آن دارید سطل زباله را انتخاب کنید.
سطل زباله شماره تلفن سامسونگ
در گوشیهای سامسونگ مخاطبین حذف شده در یک سطل آشغال جداگانه تا ۳۰ روز ذخیره میشوند که برای دسترسی به سطل زباله شماره تلفن سامسونگ مسیر زیر را دنبال کنید:
۱ – وارد برنامه «مخاطبین» یا همان “Contacts” شوید.
۲ – روی آیکون ۳ خط موازی بزنید.
۳ – گزینهی “Trash” را انتخاب کنید.
۴ – روی آیکون ۳ نقطه بالایی بزنید.
۵ – گزینهی “Restore or delete contacts” را انتخاب کنید.
۶ – یک یا چند مخاطب را انتخاب کنید.
۷ – اگر میخواهید مخاطب را بازیابی کنید، “Restore” را بزنید و در صورتی که تصمیم به حذف همیشگی آن دارید هم “delete” یا حذف را انتخاب کنید.
سطل زباله پیامک سامسونگ کجاست؟
متأسفانه نمیتوان گفت که سطل زباله پیامک سامسونگ کجاست چراکه برخلاف برنامههای دیگر، پیامکهای پاک شده سطل زباله ندارند. البته به این معنا نیست که قادر به بازیابی پیامهای حذف شده نیستید و از طریق فایلهای بکاپ و برنامههای ریکاوری میتوانید آنها را بازیابی کنید، با این حال محل مشخصی در گوشیهای سامسونگ برای نگهداری پیامهای حذف شده وجود ندارد.
نصب برنامهی سطل زباله برای اندروید
اگر فضای کافی در گوشیتان دارید و به طور کلی با مشکل محدود بودن فضای ذخیرهسازی دست و پنجه نرم نمیکنید میتوانید یکی از برنامههای شخص سوم که مانند یک سطل زبالهی گوشی عمل میکنند را هم دانلود کنید تا دیگر خاطرتان در مورد از دست ندادن هیچ گونه محتوایی آسوده باشد.
در ادامه چند عنوان از این برنامهها را معرفی میکنیم و لینک دانلود آنها از گوگل پلی استور را در اختیارتان قرار میدهیم.
dumpster
عملکرد این برنامه شباهت بسیار زیادی به پروسهی ریسایکل بین در کامپیوتر دارد و با توجه به اینکه تاکنون بیش از ۵۰ میلیون بار از گوگل پلی دانلود شده میتوان آن را جزو محبوبترین اپلیکیشنها نیز دانست. به وسیلهی این برنامه میتوانید تصاویر، ویدئوها، اپلیکیشنها و انواع فایلهای دیگری که پاک میکنید را بازیابی کنید.
پس از دانلود این برنامه یک نسخه پشتیبان از فایلهای مورد نیاز شما تهیه میکند و عملاً به این وسیله میتوانید تمام فایلها و اسناد مهم در گوشیتان را مدیریت کنید.
در طول فرآیند پشتیبانگیری و بازیابی فایلها در این برنامه نیازی به روت کردن گوشی نسیت.
Data recovery: Trash bin
برنامهی “Data recovery: Trash bin” دارای فناوری جدیدیست که به شما کمک می کند تا با یک کلیک فیلم، عکس، برنامههای حذفشده، فایلهای صوتی و اسنادی که پاک کردهاید را یافته و آنها را بازیابی کنید.
برای دانلود سطل آشغال اندرویدی Trash bin میتوانید از طریق لینک زیر وارد پلی استور شوید.
Recycle master
این برنامه هم دقیقاً شبیه به Recycle Bin در کامپیوتر عمل میکند.
نظر شما چیست؟ پیش از این در مورد جایگاه و کاربردهای سطل زبالهی گوشی میدانستید؟ نظرات و تجربیاتتان در این مورد را با ما دوستان ۱۹کالا به اشتراک بگذارید. بیصبرانه در انتظار نظرات ارزشمند شماییم.
سوالات متداول
سطل زباله گوشی کجاست و چگونه سطل زباله گوشی را پیدا کنیم ؟
✔️در گوشی برخلاف کامپیوتر یک سطل زباله برای ذخیرهکردن همهی فایلهایی که حذف کردهایم در یک مکان مشخص وجود ندارد، اما اغلب برنامهها سطل زبالهی اختصاصی دارند که در این مقاله مراحل دسترسی به سطل زباله گوشی شیائومی در گالری و جایگاه سطل آشغال برنامهها در گوشیهای اندرویدی را بررسی کردیم.
سطل زباله گوشی سامسونگ کجاست و چگونه محل سطل زباله در گوشی سامسونگ را پیدا کنیم؟
✔️مانند دیگر مدلهای اندرویدی سطل آشغال گوشی سامسونگ هم یک جایگاه مشخص ندارد، اما در مقاله نحوهی دسترسی به سطل زبالهی برنامههای متفاوت در گوشی سامسونگ را بررسی کردیم.
بهترین برنامه سطل آشغال گوشی کدام است و چگونه برای گوشی سطل زباله دانلود کنیم؟
✔️اگر تمایل به نصب یک برنامه به عنوان سطل زباله گوشی دارید، پیشنهاد میکنیم به مقاله مراجعه کنید، چراکه چند اپلیکیشن کاربردی را معرفی کردیم و لینک دانلود آنها از گوگل پلی را قرار دادیم.
سطل زباله شماره تلفن سامسونگ و سطل زباله پیامک سامسونگ کجاست؟
✔️سطل زباله گوشی سامسونگ برای شماره تلفنها در قسمت منوی برنامهی مخاطبین است که روش دسترسی به آن را در مقاله به صورت مرحله به مرحله توضیح دادیم. برای پیامکها هم در گوشی سامسونگ سطل زباله وجود ندارد.
چگونه سطل زباله پیامک گوشی را غیر فعال کنیم ؟
✔️با توجه به اینکه پیامکها سطل زباله ندارند، وقتی پیامی را پاک میکنید نیازی به حذف دوبارهی آن و یا غیر فعال کردن سطل آشغال پیامکها نیست.
من چرا سطل زباله شیائومی بالا نمیاره اطلاعات رو وارد کردم از اون به بعد فقط یه دایره اون وسط میچرخه هیچی هم پیدا نمیکنه یک ساعت هم باشه هم هیچی نشد
سلام وقتتون بخیر. ممنون از توضیحات کاملتون. میشه راهنمایی بفرمائید چگونه سطل زباله گوشی را بازیابی کنیم ؟ من رفتم پیامک های داخل سطل زباله را پاک کردم. اما بینش پیامک هایی بود که نباید پاک میشد ولی متاسفانه پاک شد.
گوشی من شیائومی است. سوال دیگه هم اینکه سطل زباله پیامک گوشی شیائومی کجاست؟
با تشکر از ۱۹کالا
چه باحال.من سطل آشغالل گوشیمو خالی کردم کلی حافظه آزاد شد