خرید گوشی گیمینگ شیائومی
اپلیکیشن و نرم افزار

۱۰ برنامه محبوب اندروید که نباید نصب کنید!

این اپلیکیشن های اندرویدی بسیار محبوب هستند، اما از طرفی امنیت و حریم خصوصی شما را نیز به خطر می اندازند. اگر آنها را نصب کرده‌اید، پس از خواندن این مقاله که در مورد برنامه هایی که نباید نصب کرد هست، به فکر حذف کردنشان باشید. برخی از برنامه‌های اندروید خود را به عنوان دوست شما جا می‌زنند. سازندگان آنها می‌گویند که قصد کمک به شما را دارند یا می‌خواهند شما را سرگرم کنند، در حالی که در واقع قصد دارند به شما آسیب بزنند!

با در نظر داشتن این موضوع، در اینجا لیستی از برنامه‌ هایی که به شدت برای گوشی موبایل شما مخرب هستند آورده شده ؛ آنها در حال حاضر میلیون‌ها بار توسط کاربران نصب شده‌اند، مطمئن شوید شما یکی از آنها نیستید!

۱۰ تا از برنامه هایی که نباید نصب کرد

برنامه هایی که نباید نصب کرد به شرح زیر می باشد :

۱- QuickPic Gallery

اپلیکیشن

درباره برنامه: QuickPic قبلاً یک گالری عکس با کاربرد آسان بود. یک برنامه خیلی ساده، اما به روزرسانی‌های مکرر باعث می‌شد تا همیشه مخاطبان خود را راضی نگه دارد و رشد کند.

چرا بد هست؟ این برنامه در سال ۲۰۱۵ توسط شرکت نه چندان خوشنام چینی، Cheetah Mobile خریداری شد و بلافاصله به یک برنامه مضر برای اندروید تبدیل شد. این شرکت شروع به بارگذاری داده‌های کاربران در سرورهای خود کرد و کاربران گوگل پلاس شروع به دیدن تعداد زیادی درخواست جدید DNS که مربوط به آن برنامه بود، کردند.

این اپلیکیشن در اواخر سال ۲۰۱۸ به طور کلی از پلی استور حذف شد؛ اما در سال ۲۰۱۹ دوباره برگشت. در زمان بازگشت، شرکت چیتا موبایل گفت که QuickPic به خاطر کلاهبرداری در تبلیغات کلیکی حذف نشده، بلکه خود شرکت دیگر مایل به همکاری نبوده است.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ اپ گالری‌های زیادی برای اندروید وجود دارد، اما بهترین جایگزین Simple Gallery هست. این برنامه هم قابلیت ویرایش عکس دارد، هم مدیریت فایل و هم تم‌های مختلف!

فروش ویژه
گوشی شیائومی Redmi 13C ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۸۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi 13C ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۷,۳۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۸,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۷۲۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۶۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۲,۷۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

۲- ES File Explorer

برنامه هایی که نباید نصب کرد

درباره برنامه: ES File Explorer احتمالاً محبوب‌ترین برنامه کاوشگر پرونده بوده، به دلیل اینکه تا پنج سال پیش هم بسیار عالی عمل می‌کرد.

چرا بد هست؟ نسخه رایگان این برنامه پر از تبلیغات بود، اما باز هم اوضاع در آوریل ۲۰۱۹ بدتر شد، زمانی که این برنامه محبوب به دلیل ارتکاب کلاهبرداری کلیکی بر روی تبلیغات خود از پلی استور بیرون انداخته شد. لازم به ذکر است که کلاهبرداری کلیکی به معنای تبلیغات روی دستگاه کاربران  بدون اطلاع آن‌هاست.

می‌توانید ES File Explorer APK یا ده‌ها برنامه تقلبی که هنوز در Play Store هستند را بارگیری کنید، اما توجه داشته باشید که وجود این برنامه‌ها در پلی استور به معنای تأییدشان نیست. ای اس فایل اکسپلورر یکی از برنامه هایی که نباید نصب کرد به حساب می‌آید.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ تعداد زیادی از جست و جوگر فایل اندرویدی برای انتخاب وجود دارند. اگر به دنبال یکی از آسان‌ترین آنها هستید، Files by Google را امتحان کنید یا اگر سفارشی‌سازی هدف مورد نظر شماست، می‌توانید به Total Commander مراجعه کنید.

UC Browser-3

اپلیکیشن هایی که نباید نصب کرد

درباره برنامه: این اپلیکیشن محبوب‌ترین مرورگر وب اندروید در برخی از کشور هاست و ادعا می‌کند که یک حالت سریع دارد که با فشرده‌سازی، داده‌های شما را ذخیره می‌کند.

چرا بد هست؟ به دلیل ردیابی موقعیت جغرافیایی کاربران بدون اجازه آن‌ها!

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ اگر یک مرورگر سریع اندروید می‌خواهید، Chrome و Firefox گزینه‌های واضحی هستند، اما برای برخی از افراد که نگران حریم خصوصی هستند DuckDuckGo Privacy Browser یک گزینه تمام عیارست.

۴- CLEANit

برنامه هایی که نباید نصب کرد

درباره برنامه: “پاک کننده فایل‌های ناخواسته” که ۱۰ میلیون بار نصب شده و ۸۵ درصد کاربران به آن چهار یا پنج ستاره داده‌اند.

چرا بد هست؟ بیشتر برنامه‌های تبلیغی برای گوشی یا تبلت شما ضرر دارند و جزء برنامه هایی که نباید نصب کرد می باشند. به عنوان مثال، پاک کردن حافظه پنهان در نهایت باعث کم شدن سرعت گوشی شما می‌شود، پاک کردن حافظه رم هم فقط منجر به مصرف بیشتر باتری می‌شود، همچنین جالب است بدانید که خلاف تصور عموم حذف و بستن برنامه‌های در حال اجرا هم باعث صرفه‌جویی در مصرف باتری نمی‌شود.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ Greenify گزینه بسیار بهتری برای کاهش سرعت مصرف باتری ناشی از برنامه‌هاست و SD Maid هم انتخاب مناسب‌تری برای حذف فایل‌های ناخواسته است.


بیشتر بخوانید : ویدئو معرفی برنامه های کاربردی اندروید !


۵- Hago

برنامه هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: Hago یک برنامه همه کاره برای بازی کردن و چت همزمان است.

چرا بد هست؟ آیا هاگو ایمن است؟ بله، اینطور فکر می‌کنیم. با این حال، این برنامه به شما امکان می‌دهد برای بازی‌ها و شرکت در گروه‌ها درآمد واقعی کسب کنید که همین مورد بلافاصله زنگ خطر را به صدا در می‌آورد. این را هم اضافه کنم که اگر برنامه را بجای نصب از طریق Google Play، از روش‌های دیگر نصب کنید می‌توانید کسب درآمد داشته باشید و همین موضوع جای تردید دارد!

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ اندروید هیچ کمبودی در بازی‌های رایگان ندارد، برنامه‌هایی مانند واتساپ و… هم برای گفتگو با دوستان کافی به نظر می‌رسند.

۶- DU Battery Saver & Fast Charge

برنامه هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: DU Battery Saver & Fast Charge یک برنامه «صرفه جویی در مصرف باتری» بوده که حداکثر تعداد دانلود داشته است، ۷.۶ میلیون از کاربران به این برنامه پنج ستاره دادند که به سختی قابل باورست!

چرا بد هست؟ شارژ سریع؟! یک برنامه توانایی تغییر سرعت شارژ دستگاه شما را ندارد. این برنامه تقریباً هر تبلیغی را که در هر برنامه دیگری مشاهده می‌کنید حمایت می‌کند و تبلیغات خاص خود را در صفحه و نوار اعلانات شما نشان می‌دهد. همچنین، همه آن نمودارهای جذاب سرعت و انیمیشن‌های جالب کاملاً جعلی است!

این برنامه در آوریل ۲۰۱۹ به عنوان بخشی از رسوایی کلاهبرداری کلیکی، از فروشگاه Google Play خارج شد. اما هنوز هم می‌توانید اپلیکیشن را در سایت‌های دانلود برنامه پیدا کنید و میلیون‌ها نفر هنوز این اپلیکیشن را روی دستگاه‌های قدیمی خود اجرا می‌کنند.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ اگر واقعاً به آمار باتری گوشی خود علاقه دارید، باید از GSM Battery Monitor استفاده کنید. برای صرفه‌جویی مناسب در باتری، Greenify که در بالا به آن اشاره کردیم را امتحان کنید.

۷- Dolphin Web Browser

برنامه هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: یک مرورگر بدون تبلیغ با پشتیبانی از Flash ،HTML 5 که ۵۰ میلیون بار دانلود شده است.

چرا بد هست؟ مانند UC Browser، با این برنامه هم مشکل ردیابی داریم. بدتر از همه، باعث می‌شود بازدیدهای وب سایت حالت ناشناس شما در فایلی در گوشی شما ذخیره شود. کاربران حتی کشف کرده‌اند که هنگام استفاده از VPN، مرورگر آدرس اختصاص داده شده توسط ISP شما را نشان می‌دهد. تبلیغات را باور نکنید، همین حالا آن را حذف کنید.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ همانطور که قبلاً گفته شد، Chrome ،Firefox و DuckDuckGo Privacy Browser سه گزینه برتر برای شما هستند.

۸- Fildo

برنامه هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: یک برنامه دانلود غیرقانونی موسیقی که به عنوان پخش‌کننده موسیقی تبدیل شده است.

چرا بد هست؟ مدت‌ها بود که Fildo با شرکت سرگرمی آنلاین چینی، Netease ارتباط داشت. این برنامه از یک ترفند backdoor API استفاده می‌کند تا به شما اجازه دهد هر آهنگی را که می‌خواهید از سرورهای Netease دانلود کنید. آیا هنوز هم فیلدو ایمن است؟ شاید! Netease همکاری‌اش را قطع کرده، بنابراین بسیاری از کاربران این اپلیکیشن را حذف کرده‌اند. Fildo اکنون خود را به عنوان یک برنامه مدیریت موسیقی معرفی می‌کند؛ اما این برنامه پیشینه خوبی ندارد و به دلیل جمع‌آوری احتمالی داده‌ها و سایر روش‌های سلب حریم خصوصی نباید به آن اعتماد کرد.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ اگر می‌خواهید به موسیقی گوش دهید، پاسخ واضح یک سرویس مانند Spotify است. برای مدیریت موسیقی نیز می‌توانید Cloud Player را در نظر بگیرید.

۹- Clean Master

اپلیکیشن هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: یکی دیگر از محبوب‌ترین «تقویت کننده سرعت، صرفه‌جویی در مصرف باتری و بهینه ساز تلفن» که قبل از حذف در سال ۲۰۱۹، ۶۰۰ میلیون کاربر و ۲۶ میلیون بررسی پنج ستاره داشت. هنوز هم اپلیکیشن در دسترس بوده و به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما از جمله برنامه هایی که نباید نصب کرد به حساب می‌آید.

چرا بد هست؟ اول از همه چون این برنامه توسط Cheetah Mobile ساخته شده که قبلاً هم به آن اشاره کردیم. این شرکت به تبلیغات، نرم افزارهای آزار دهنده و اسکرین‌های ناخوشایند در برنامه هایش مشهور است. ثانیاً، هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهد. برنامه‌های صرفه‌جویی در رم ممکن است فقط یکبار ارزشمند باشند، اما دیگر نیازی به آنها ندارید.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ راستش، هیچی! اگر واقعاً اصرار دارید، SD Maid گزینه خوبیست.

۱۰- تمام برنامه‌های آنتی ویروس

اپلیکیشن هایی که نباید نصب کنیم

درباره برنامه: تعداد برنامه‌های آنتی ویروس برای گوشی خیلی زیاد است. بیشتر مجموعه‌های معروف آنتی ویروس دسک تاپ اکنون یک نسخه برای گوشی هوشمند ارائه می‌دهند.

چرا بد هست؟ این برنامه‌ها به خودی خود بد نیستند، اما واقعاً غیرضروری هستند، به همین دلیل است که در حال حاضر بزرگ‌ترین نام‌های این صنعت قابلیت‌های ضد ویروس برنامه‌های خود را به عنوان بخشی از یک بسته امنیتی بزرگ‌تر به بازار عرضه می‌کنند. اگر نرم افزارها را از منابع شخص ثالث نصب کنید (به عنوان مثال، به غیر از گوگل پلی) یا اگر گوشی شما روت شده باشد، برنامه‌ها ارزش نصب را دارند. چون در هر دو شرایط دستگاه شما در معرض بدافزارهایی قرار می‌گیرد که گوگل هیچ کنترلی بر آنها ندارد.

چه برنامه‌ای رو جایگزینش کنیم؟ برنامه خاصی برای جایگزینی وجود ندارد، بلکه باید مطمئن شوید که فایل‌های دانلودی از یک ارائه دهنده شناخته شده است. برنامه‌های شرکت‌هایی مانند Avast و Avira قابلیت‌های اضافی مانند قفل برنامه، پاک کردن اطلاعات دستگاه از راه دور و مسدود کننده‌های تماس را ارائه می‌‌دهند.

در این مقاله به معرفی برنامه هایی که نباید نصب کرد پرداختیم. چنانچه یکی از اپلیکیشن هایی که در بالا به آن اشاره کردیم را در گوشی موبایل خود دارید، برای حذف آن درنگ نکنید! نظرات و سوالات خود را در قسمت کامنت برای ما بنویسید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۴۲ رای

سوالات متداول

آیا برنامه های صرفه جویی در مصرف باتری واقعی عمل می کنند؟

✔️ خیر، در واقع هیچ برنامه ای برای صرفه جویی در مصرف باتری وجود ندارد و تمام این اپلیکشن ها با هدف تبلیغات ارائه می شوند. همچنین جالب است بدانید که همه آن نمودارهای جذاب سرعت و انیمیشن‌های جالب کاملاً جعلی است!

آیا آنتی ویروس های گوشی ضروری و خوب هستند؟

✔️ این برنامه این برنامه‌ها به خودی خود بد نیستند، اما واقعاً غیرضروری هستند، به همین دلیل است که در حال حاضر بزرگ‌ترین نام‌های این صنعت قابلیت‌های ضد ویروس برنامه‌های خود را به عنوان بخشی از یک بسته امنیتی بزرگ‌تر به بازار عرضه می‌کنند. اگر نرم افزارها را از منابع شخص ثالث نصب کنید (به عنوان مثال، به غیر از گوگل پلی) یا اگر گوشی شما روت شده باشد، برنامه‌ها ارزش نصب را دارند. چون در هر دو شرایط دستگاه شما در معرض بدافزارهایی قرار می‌گیرد که گوگل هیچ کنترلی بر آنها ندارد.ها به خودی خود بد نیستند اما واقعا غیر ضروری هستند . تنها . کافیست مطمئن شوید که فایل های دانلودی از یک ارائه دهنده شناخته شده باشد.

آیا برنامه clean master اپلیکیشن خوبیست؟

✔️ برنامه های صرفه جویی در رم ممکن است فقط یکبار ارزشمند باشند اما دیگر نیازی به آنها ندارید. این دست برنامه ها بیشتر با هدف تبلیغات ساخته می شوند. تبلیغات این شرکت واقعاًر آزاردهنده بوده و برای اسکرین‌های ناخوشایند در برنامه هایش مشهور است.ضمناً این اپلیکیشن هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهد.

نوشته های مشابه

‫۱۴ نظرها

  1. دستگاه اندروید ینی جاسوسی، اینا ابعاد کوچیک، گوگل ابعاد بزرگ تفاوت خاصی باهم ندارن فقط تو این موضوع رقابت دارن، گوگل فقط نمی خواد جز خودش فرد دیگه ای جاسوسی کنه همین وگرنه که امنیتی درکار نیست (خنده)

  2. سلام و خسته نباشید یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده پاک کردن حافظه پنهان برنامه ها برای گوشی خوبه یا نه چون من از یه برنامه استفاده میکنم که کارش فقط همینه پاک کردن حافظه پنهان اسمشم ۱top cleaner pro است،ممنون میشم جوابمو بدید..

  3. اپلیکیشن‌ های بازار و ایران اپس و مایکت آیا مخرب هستند ؟

  4. با سلام .من خواهم از Googl اپلیکیشن نصب کنم وقتی روی دانلود میزنم می نویسد ممکنه دستگاه تان اسیب ببینم گزینه دانلود و لغو می آید…حالا اگر من نصب کنم موبایلم آسیبی می‌بیند

  5. سلام
    خواستم بدونم برنامه هایی که به اندروید تم آیفون میدهند به اندروید گوشی آسیب میرسونن؟
    مثل برنامه iOS launcher
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. در مقاله مجزا به این قبیل برنامه ها پرداخته شده که تو همین مجله می تونید مطالعه کنید

  6. سلام به جای نرم افزار ES File Explorer میتونید از نرم افزار مدیریت فایل سونی به نام File Commander استفاده کرده عالیه هزچند الان مدیریت فایلهای فابریک گوشیهای الان عالی هستند و نیازی به استفاده برنامه جانبی ندارید
    اما مرورگر uc یک زمانی فوق‌العاده بود فیلتر شکن بود و با سرعت فوق‌العاده که داشت میشد استفاده کرد البته حدود ۵ سال هست که خود برنامه هم تا فیلترشکن روشن نکنید نمیشه استفاده کرد اما از همه مهم تر محل ذخیره سازی خوبی من حدود ۷ سال پیش بیش از ۳گیگ در اکانتم در uc فایل ذخیره کردم هنوز هم که هنوزه همون برنامه و فایلها قابل دسترس هستن و میتونم دانلود کنم البته این رو هم بگم الان کسی در ایران استفاده نمیکنه چون فیلتر هست
    نرم افزار دلفین سرعت بالایی داره من هم قبلا خوندم برنامه امنی نیست من که از مرورگر هوآوی استفاده میکنم سرعت بالایی داره و میشه گفت از کروم هم سرعتش بالاتر هست
    و اما نرم افزارهای خالی کردن حافظه رم گوشی تمام این نرم افزارها دارن کار برنامه فابریک خود گوشی‌های موبایل رو انجام میدند تازه برنامه خود کارخانه ای نصب روی گوشیها خیلی بهتر عمل میکنه
    و ام حرف اخر شما که میگید این نرم‌افزار های افزایش سرعت گوشی و رم هیچ تاثیری نداره خودتون در سایت بارها و بارها از این دست برنامه‌ها معرفی کردید
    در کل پست مفیدی بود و خسته نباشید

    1. با سلام و سپاس بابت نظرتون که ممکنه به کاربران عزیز کمک کنه، هیچ تایپ از برنامه اندروید یا ای او اس ذاتا اشکال ندارد بلکه در اکثریت موارد هم کار امد و کارگشا هستند در این نوع مقالات تلاش میشه برنامه هایی که اشکالاتشون فاش شده معرفی بشن برای اشنایی بیشتر کاربران. تا نیازهاشون رو از طریق برنامه های سالم تر مرتفع کنند.

      1. من کلین ایت کلین مستر و
        ES File Explorer داشتم

        راستش هنوز این ES File Explorer رو دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن