قیمت هدفون هندزفری
خودرو

دنیا در یک قدمی راه‌اندازی خطوط تاکسی هوایی

Volocopter ، یک شرکت آلمانی که در حال توسعه خودرو پرنده خود جهت راه‌اندازی خطوط تاکسی هوایی است.

درباره شرکت Volocopter:

ماشین پرنده

ولوکوپتر که در سال ۲۰۱۱ تأسیس شد، یکی از معدود استارت آپ‌های هواپیمایی است که به دنبال کسب درآمد از آسمان با یک نوع جدید از وسیله نقلیه برقی یا همان خودرو پرنده برای محیط‌های شهری است. این وسیله می‌تواند به صورت عمودی بر روی زمین فرود بیاید. این نکته بدان معنی است که به باند فرودگاه و دیگر زیرساخت‌ها نیازی نیست. این شرکت از بدو تأسیس تاکنون ۱۲۲ یورو (۱۳۲ میلیون دلار) برای این کار هزینه کرده است.

Volocopter در یک قدمی راه‌اندازی تاکسی هوایی:

مدیران ارشد ولوکوپتر در بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند: «سرمایه گذاری خوبی برای نزدیک شدن به صدور گواهینامه، راه اندازی و تجاری سازی تاکسی هوایی ولوکوپتر، یک پهپاد حمل بار با نام VoloDrone و استخدام بیشتر متخصصان این صنعت انجام داده‌ایم تا این فناوری و نوآوری یک قدم دیگر به واقعیت نزدیک شود.»

این شرکت گرچه از اعلام بازه زمانی برای راه‌اندازی این وسیله جذاب حمل و نقل خودداری کرده است اما گفته می‌شود که اولین آزمایش این خودرو پرنده در آسمان سنگاپور و در سال جاری انجام خواهد شد و در صورت موفقیت یک گام جدی در صنعت خودرو و صنعت هوایی به شمار می‌رود. با توجه به اینکه اکثر نمونه‌های آزمایشی تولیدی با نیروی الکتریکی قدرت حرکت و پرواز را به دست می‌آورند؛ باید امید داشت از حجم ترافیک و آلاینده‌ها تا حدی زیادی کاسته شود.

دیگر فعالان عرصه تولید خودرو پرنده:

از دیگر بازیگران قابل توجه این زمینه می‌توان به استارت آپ آلمانی لیلیوم اشاره کرد که برای راه اندازی خودرو پرنده خود تا سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است. در عین حال، بوئینگ هم نمونه اولیه “ماشین پرنده” خود را راه اندازی کرده و ایرباس آزمایشاتی را برای ارائه خدمات تاکسی هوایی انجام داده است. باید دید کدامیک زودتر این رویای بشر را به واقعیت تبدیل می‌کند.

 

نظر شما چیست؟

فروش ویژه
هدفون بی‌ سیم انکر مدل R50i NC
قیمت ویژه: ۳,۲۴۹,۰۰۰ تومان
هدفون بی‌ سیم انکر مدل R50i NC
گوشی سامسونگ Samsung Galaxy A17 4G ظرفیت 128رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۹,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ Samsung Galaxy A17 4G ظرفیت ۱۲۸رم ۴ گیگابایت
گوشی موبایل داریا باند | Bond ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۷,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی موبایل داریا باند | Bond ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت رم ۸ گیگابایت
گوشی سامسونگ Galaxy S25 FE  ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۹۸,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ Galaxy S25 FE ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت رم ۸ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A56 | A56 ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۶۸,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A56 | A56 ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی پوکو Poco C71| C71  ظرفیت 64 گیگابایت رم 3 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۵,۶۷۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی پوکو Poco C71| C71 ظرفیت ۶۴ گیگابایت رم ۳ گیگابایت

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. هیییییییییییییی کو تا ما به دنیا برسییییییمممممممممممممممم

    1. راست میگی تا تو دنیا راه بیفته خیلی طول می‌کشه و شاید ۹۰۰سال دیگه یا ده قرن دیگه به ایران برسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا