۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی میانرده و پرچمدار ۲۰۲۰!

در ادامه به ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی میانرده و پرچمدار در بنچمارک آنتوتو در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ اشاره خواهیم کرد.
نبرد گوشیهای موبایل برای نیمه دوم سال ۲۰۲۰ آغاز شده است، اولین گوشی موبایلی که در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ وارد میدان شد گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا بود. در واقع این سری گوشی سامسونگ توانست با طراحی جذاب خود برای مدتی کهکشانیها را در رأس تیتر اخبار قرار دهد. اخیراً آنتوتو لیستی از بهترین گوشیهای اندرویدی که در بازار جهانی توزیع شدهاند را منتشر کرده است. اگر قصد خرید گوشی را داشته باشید بدون شک گزینههای زیادی پیش روی شما قرار دارد.

«این آمار از ۱ ژوئیه تا ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۰ جمعآوری شده است»
این آمار از ۱ ژوئیه تا ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۰ جمعآوری شده است. برای هر مدل، بیش از ۱۰۰۰ مورد از ارقام محصول یا آمار مورد بررسی قرار گرفته است. دادهها بر اساس نسخه V8 بنچمارک انتوتو محاسبه شدهاند. علاوه بر این، برای هر مدل با وجود اینکه از نظر حافظه و رم متفاوت بوده باز هم در این بررسی بالاترین امتیاز آنها در نظر گرفته شده است. ۱۹کالا به عنوان یک مرجع موبایل معتبر در ادامه به این مدلها اشاره خواهد کرد.

جالب است بدانید که نوع پرچمدارانی که در لیست ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی میانرده و پرچمدار قرار دارند تفاوتی با لیست منتشر شده برای ماه جولای ۲۰۲۰ ندارد؛ تنها موقعیت این پرچمداران تغییر کرده است، اما مطمئناً لیست بعدی منتشر شده توسط این بنچمارک تفاوتهایی خواهد داشت، به این دلیل که اخیراً گوشیهایی مثل شیائومی می ۱۰ اولترا، سری نوت سامسونگ و… معرفی شده که عملکرد بینظیری را از خود نشان خواهند داد و اگر در سطح گسترده در دسترس کاربران قرار گیرند، بدون شک لیست ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی میانرده و پرچمدار کنونی تغییر خواهند کرد.
اپو در سکوی نخست ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی پرچمدار!

رتبه اول این لیست مربوط به گوشی اپو فایند ایکس ۲ پرو است که عملکرد بینظیری داشته و از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ بهره برده است. رتبه دوم این لیست نیز متعلق به وان پلاس ۸ پرو است که آن هم از همین تراشه استفاده کرده و توانسته امتیازی برابر با ۵۹۸۱۶۹ را به دست آورد.
ردمی کی ۳۰ پرو نیز یکی دیگر از گوشیهایی است که توسط خط تولید ردمی تولید شده و عملکرد بینظیری دارد. نسخهای که این بنچمارک مورد بررسی قرار داده نسخه ۸/۱۲۸ گیگابایتی است. این گوشی توانسته در این بنچمارک امتیاز ۵۹۱,۵۲۵ را به خود اختصاص دهد و در رتبه سوم ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی جای گیرد.
شیائومی می ۱۰ پرو که پرچمدار اصلی شرکت شیائومی محسوب میشود بعد از ردمی کی ۳۰ پرو قرار دارد!
ردمی کی ۳۰ پرو شاید ترند طراحی این روزهای دنیای موبایل نباشد؛ اما این گوشی از دوربین پاپآپ بهره برده و بر خلاف مدلهای گفته شده در ابتدای متن که از نرخ رفرش ریت ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکنند، این گوشی از نرخ استاندارد ۶۰ هرتز استفاده میکند. وزن این گوشی شیائومی ۲۰۰ گرم بوده و به نسبت سایر گوشیهای پرچمدار از قیمت معقولتری برخوردارست. شیائومی می ۱۰ پرو که پرچمدار اصلی شرکت شیائومی محسوب میشود بعد از آن قرار دارد.
وان پلاس ۸ بعد از می ۱۰ پرو قرار داشته و پوکو اف ۲ پرو که یکی از گوشیهای گیمینگ و عالی بازار موبایل و همچنین از جمله بهترین گوشیهای اندرویدی از نظر عملکرد محسوب میشود بعد از آن قرار دارد که در ماه می ۲۰۲۰ به بازار آمده است.
شیائومی علاوه بر خط تولید پوکو خط تولید بلک شارک را نیز در دست تولید دارد و اخیراً از یکی دیگر از گوشیهای این سری به نام شیائومی بلک شارک ۳ اس رونمایی کرده که بدون شک در لیست بعدی آنتوتو این مدل نیز جای خواهد گرفت؛ چرا که از جدیدترین تراشه موجود در بازار بهره برده است.
می ۱۰ هم با ۸ گیگابایت رم و تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ در مرتبه ۷ این جدول قرار گرفته است.
همان طور که میدانید سری اس و سری نوت سامسونگ هر سال با دو نوع تراشه راهی بازار میشوند، بازار آمریکا تراشه خانه خود یا همان کوالکام را مورد استفاده قرار خواهد داد و تراشه بکار رفته در گوشیهایی که برای بازار جهانی عرضه میشود ساخت خود شرکت سامسونگ است. از آنجایی که این لیست به گوشیهایی که در بازار جهانی عرضه میشوند اشاره دارد، آنتوتو پردازندههای اگزینوس این سری از گوشی سامسونگ را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است. گلکسی اس ۲۰ اولترا ۵G با ثبت امتیاز ۵۱۵۷۸۱ در مرتبه ۸ جای گرفته و اس ۲۰ پلاس بعد از آن قرار دارد.
این شرکت گوشیهای سری نوت را نیز اخیراً معرفی کرده که با بکارگیری تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۶۵+ عملکردی عالی را خواهند داشت و بدون شک یکی از مدلهایی است که به محض اینکه در سطح گسترده در دسترس قرار گیرد بسیاری از جداول امتیاز دهی را تغییر خواهد داد. این سری بیشک میتواند یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی ۲۰۲۰ از نظر عملکرد باشد.
گوشی iQOO Z1 برای اولین بار راه خود را به لیست بهترین گوشیهای اندرویدی از نظر عملکرد باز کرده است!
گوشی iQOO Z1 یکی از گوشیهایی است که برای اولین بار راه خود را به این جدول امتیاز دهی باز کرده و از تراشه مدیاتک استفاده کرده است؛ اما این لیست علاوه بر گوشیهای پرچمدار گوشیهای میانرده را نیز شامل میشود در ادامه به شما خواهیم گفت که کدام شرکتها در عرضه گوشیهای میانرده موفقتر بودهاند.

در لیست بهترین گوشیهای موبایل از نظر عملکرد در بخش میانرده باز هم سه مدل اول بدون تغییر باقی ماندهاند.
شاید شما هم به دنبال موبایلهای میانردهای هستید که از اینترنت نسل ۵ پشتیبانی میکنند. ردمی کی ۳۰ یکی از مدلهاییست که با عملکرد عالی خود توانسته در این بنچمارک امتیاز ۳۱۵,۲۱۹ را به خود اختصاص دهد. مدلی که در این لیست مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته دارای ۸ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلیست. بدون شک با کسب رتبه اول لیست بهترین گوشیهای اندرویدی از نظر عملکرد در بخش میانرده در هنگام خرید گوشی موبایل یک گزینه عالی در نظر گرفته میشود.
شاید برایتان جالب باشد: ویدئو بررسی اینترنت ۵G در برندهای شیائومی، سامسونگ و هوآوی!

هوآوی در سکوی دوم بهترین گوشی های اندرویدی ۲۰۲۰ در بخش میانردهها
گوشی نوا ۷ آی نیز یکی دیگر از گوشیهای بسیار خوب هوآوی است که در ۱۴ فوریه ۲۰۲۰ به بازار عرضه شده و ویژگیهای قابلتوجه زیادی دارد. ثبت امتیاز ۳۰۸,۵۴۱ در این بنچمارک آن هم برای یک گوشی میانرده نشان میدهد که به عنوان یک میانرده پرقدرت میتوانید روی این گوشی هوآوی نیز حساب کنید. قیمت گوشی نوا ۷آی را میتوانید در سایت ۱۹کالا مشاهده کنید.

از دیگر امتیازات Nova 7i میتوان به دوربین چهارگانه با عملکرد عالی و باتری قدرتمند ۴۲۰۰ میلیآمپری اشاره کرد. در واقع پشتیبانی از نسخه فست شارژ ۴۰ وات تضمین میکند که شارژ این گوشی هواوی در ۳۰ دقیقه به ۷۰ درصد خواهد رسید که در بین میانردهها یک عملکرد عالی به حساب میآید.
باورکردنی نیست، شیائومی ردمی نوت ۸ پرو گرچه در سال ۲۰۱۹ تولید شده؛ اما هنوز هم در رتبه سوم این لیست جای دارد
باورکردنی نیست، شیائومی ردمی نوت ۸ پرو گرچه در سال ۲۰۱۹ تولید شده؛ اما هنوز هم در رتبه سوم این لیست جای دارد. امتیازی که این بنچمارک به این گوشی اختصاص داده برابر با ۲۹۱,۲۳۷ است.
شرکت ریلمی نیز گوشیهای بسیار خوبی را تولید میکند و تمرکز آن بیشتر بر بخش میانرده است و گوشی ریلمی ۶ نیز جدیدترین گوشی میانرده این سری محسوب میشود که در رتبه سوم قرار میگیرد. ریلمی ۶ پرو نیز بعد از آن قرار میگیرد. جالب است بدانید که بعد از این گوشی، نسخه بعد شیائومی ردمی نوت ۸ پرو قرار میگیرد امتیازی که به گوشی ردمی نوت ۹ پرو اختصاص داده به طور میانگین ۲۷۸,۹۷۰ است. نسخهای از این گوشی که در این بنچمارک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته ۸/ ۱۲۸گیگابایتی است.
گوشی شیائومی ردمی نوت ۹ اس نیز با امتیاز ۲۷۷,۷۰۵ بعد از دو مدل دیگر قرار میگیرد. شیائومی می نوت ۱۰ لایت نیز یکی دیگر از گوشیهای شیائومی است که ظاهر بسیار جذاب، عملکرد نمایشگر و دوربین آن شایسته ستایش است و بعد از ردمی نوت ۹ اس جای گرفته است.

نسخه اصلی و قدیمیتر آن یعنی می نوت ۱۰ نیز بعد از آن قرار میگیرد.
گوشی سامسونگ گلکسی A71 نیز یکی دیگر از میانردههای بسیار خوب شرکت سامسونگ محسوب میشود که از جهات بسیاری یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی میانرده این برند محسوب میشود و با امتیاز ۲۶۴۷۳۹ در مرتبه دهم این لیست قرار میگیرد.
نتیجهگیری:
شرکت هوآوی نیز مدلهای بسیار خوبی را در بخش پرچمداران تولید کرده که سری هوآوی پی ۴۰ پرو از جمله این مدلهاست. این امتیازات بسیار به هم نزدیک بوده و اختلاف کمی بین مدلها وجود دارد. بدون شک از زمانی که این بررسی انجام گرفته تاکنون مدلهای جدید دیگری از شرکتهای Xiaomi، هوآوی و یا سایر تولیدکنندگان نیز راهی بازار شدهاند و به زودی این جدول امتیازدهی بنچمارک آنتوتو دچار تحولاتی خواهد شد.
نظر شما در مورد ۱۰ مدل از بهترین گوشیهای اندرویدی چیست؟ آیا تجربه استفاده از این گوشیها را داشتهاید؟ تجربه خود را با دوستانتان به اشتراک گذارید.