آموزش قدم به قدم روت کردن گوشی اندروید

نحوه روت کردن گوشی آندروید با کامپیوتر؛ آموزش روت کردن گوشی اندروید و معرفی اپلیکیشن!
آیا میخواهید کنترل بیشتری بر روی تلفن هوشمند خود داشته باشید؟ روت کردن گوشی اندروید دنیای کاملاً جدیدی از امکانات را به روی شما باز می کند، اما با این حال میتواند گارانتی و ضمانت گوشی شما را هم باطل کند، بنابراین میبایست بسیار محتاطانه عمل کنید. قبل از ادامه کار بهتر است بدانید که روت کردن همیشه یک روند ساده نیست و ممکن است با پیچیدگیها و سختیهایی رو به رو شوید.
اگر تصمیم به روت کردن گوشی اندروید خود گرفتید در این مقاله با ۱۹ کالا همراه شوید، اما بدانید که این کار تخصصی است و بهتر است یک متخصص آن را انجام دهد. تولید کنندگان گوشیهای موبایل شما را از روت کردن گوشی منصرف می کنند. در بدترین حالت، اگر دستورالعملها را به درستی دنبال نکنید، آسیبهای جبران ناپذیری به دستگاه شما وارد میشود، اما با این حال باز هم بسیاری از افراد فکر میکنند که مزایای بالقوه آن ارزشش را دارد.
روت کردن چیست؟
روت کردن گوشی یا تبلت اندرویدی در واقع این امکان را برای شما فراهم می کند تا در عمق سیستم عامل گوشی خود فرو روید. پس از روت کردن، می توانید به کل سیستم عامل دسترسی پیدا کنید تا تقریباً هر چیزی را در دستگاه اندرویدی خود سفارشی کنید و همچنین می توانید محدودیتهایی را که ممکن است سازنده یا شرکت مخابراتی شما اعمال کرده باشد، از بین ببرید. بهتر است این کار با احتیاط انجام شود. قبل از شروع روت کردن گوشی از نرمافزار خود بکاپ تهیه کنید.
مقاله پیشنهادی به شما: ۳ روش آسان برای آنروت کردن گوشی اندرویدی
فواید روت کردن اندروید:
با یک گوشی روت شده میتوانید پردازنده خود را سرعت ببخشید و هر قسمت از ظاهر نرم افزار گوشی خود را که میخواهید سفارشی کنید.
یکی از بزرگترین فواید روت کردن گوشی اندروید این است که می توانید Bloatware ها را حذف کنید. لازم به ذکر است که Bloatware اصطلاحی است برای اپهایی که بر روی دستگاه اندرویدی شما نصب شده اند و شما نیازی به آنها ندارید و البته نمیتوانید آنها را هم حذف کنید.
از مزایای دیگر می توان به امکان نصب ابزارهای تخصصی و فلش رام های سفارشی اشاره کرد که هرکدام از آنها می توانند ویژگیهایی را اضافه کنند و عملکرد گوشی یا تبلت شما را بهبود ببخشند.
معایب روت کردن گوشی آندروید:
روت کردن گوشی اندروید چهار عیب بالقوه دارد. که به ترتیب در مورد آنها توضیح میدهیم.
لغو گارانتی گوشی شما:
برخی از تولیدکنندگان گوشی در صورت روت کردن دستگاه خود، ضمانت شما را باطل می کنند.لازم به یادآوری است که اگر از روت کردن گوشی خود پشیمان شدید همیشه می توانید آن را Unroot کنید. اگر خواستید گوشی خود را برای تعمیر بفرستید، به سادگی میتوانید پشتیبان نرم افزاری که قبلاً گرفتهاید را استفاده کنید. اما با این حال برخی از گوشیها در صورت روت شدن به صورت سختافزاری تغییراتی در خود ایجاد میکنند که با آنروت کردن گوشی نیز نمیتوانید به حالت اولیه بازگردید.
خراب شدن گوشی:
اگر در طول پروسه روت کردن گوشی موبایل اشتباهی انجام دهید، گوشی شما به عبارتی خراب میشود. آسانترین کار برای جلوگیری از این اتفاق اجرای دقیق دستورالعملهاست. مطمئن شوید که راهنمای روت کردن گوشی به روز و مختص ROM شما باشد.
خطرات امنیتی:
روت کردن گوشی برخی از خطرات امنیتی را هم به همراه دارد. این کار بسته به اینکه از چه سرویسها یا برنامههایی در دستگاه خود استفاده میکنید، میتواند یک آسیب امنیتی ایجاد کند و بدافزارهای خاص از این وضعیت برای سرقت اطلاعات، نصب بدافزار اضافی یا … سواستفاده کنند.
برنامه های غیرفعال:
برخی از برنامهها و سرویسهای امنیتی در دستگاه های روت شده کار نمیکنند – پلتفرمهای مالی مانند Google Pay و Barclays Mobile Banking نیز از این دستگاهها پشتیبانی نمیکنند. برنامههایی که برای نمایش فیلمهای دارای کپی رایت هستند، مانند Sky Go و Virgin TV Anywhere و Netflix هم در دستگاههای روت شده کار نمیکنند.
قبل از روت کردن گوشی اندرویدی خود به این نکات توجه کنید:
- از همه چیزهایی که برایتان مهم هستند بکاپ بگیرید.
- از ROM فعلی گوشی خود نیز پشتیبان تهیه کنید.
- از شارژ (>80%) باتری دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.
- از برقرار بودن ارتباط اینترنتی مطمئن شوید.
نحوه روت کردن گوشی آندروید با کامپیوتر:
روت کردن گوشی آندروید با کامپیوتر روش قابل اعتمادتری به نسبت استفاده از اپلیکیشنهاست. با روت کردن از طریق کامپیوتر کنترل بیشتری بر نحوه اجرای آن دارید.
- برای روت گوشی اندروید با کامپیوتر USB debugging را در بخش Developer option فعال کنید (۷ بار گزینهی Build Number را در بخش About گوشی لمس کنید)
- قفل bootloader را باز کنید. (به طور کلی روش باز کردن این قفل با توجه به مدل گوشی فرق میکند، اما بهصورت کلی با نصب ADB و درایورهای Fastboot در کامپیوتر و قرار دادن گوشی در حالت USB Debugging و در نهایت اتصال گوشی به کامپیوتر، میتوان قفل bootloader را باز کرد)
- نرم افزار KingoRoot را دانلود کنید و قدم به قدم مراحل زیر را دنبال کنید:
◊دانلود نرم افزار KingoRoot برای گوشی
◊دانلود نرم افزار KingoRoot نسخه پی سی
- بعد از نصب نرم افزار، گوشی را به کمک کابل به کامپیوتر وصل کنید و دکمه Connect را در رابط کاربری نرم افزار بزنید تا اتصال بین اندروید و پی سی فراهم شود.
- سپس به راحتی وارد صفحه ابتدایی روت کردن اندروید با ویندوز میشوید. در این صفحه در صورتی که تا کنون دستگاه خود را روت نکرده باشید، روی عبارتStart to Root کلیک کنید تا فرآیند روت شدن شروع شود.
- در نهایت پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن روت به شما نشان داده میشود.
نحوه روت کردن گوشی آندروید هواوی:
- KingoRoot Android نسخه پی سی را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.
- برنامه را باز کنید و گوشی خود را به وسیله کابل USB به سیستم متصل کنید.
- مطمئن شوید تمام درایورهای مورد نیاز روی سیستمتان نصب است، برای این کار از Kingo استفاده کنید.
- اطمینان حاصل کنید که حالت اشکال زدایی USB یا همان USB Debugging فعال است.
- گزینه “Always allow from this computer” را در منوی پیش رو فعال کنید.
- روی گزینه “ROOT” کلیک کنید تا عملیات آغاز شود.
- روت کردن هواوی با موفقیت انجام شد
از اینکه تا انتهای مقاله با ما همراه بودید از شما متشکریم، امیدوارم پاسخ سوالاتتان در رابطه با نحوه روت کردن گوشی آندروید با کامپیوتر را گرفته باشید. منتظرات نظرات ارزشمند شما عزیزان و کاربران ۱۹کالا هستیم.
سوالات متداول
بهترین نرم افزار برای روت کردن گوشی اندروید چیست؟
ما نرم افزار KingoRoot را پیشنهاد میکنیم.
آیا با روت کردن گارانتی گوشی باطل میشود؟
بله. البته می توانید آن را Unroot کنید، اما با این حال برخی از گوشیها در صورت روت شدن به صورت سختافزاری تغییراتی در خود ایجاد میکنند که با آنروت کردن گوشی نیز نمیتوانید به حالت اولیه بازگردید.
چگونه USB debugging را فعال کنیم؟
به Developer option بروید و ۷ بار گزینهی Build Number را در بخش About گوشی لمس کنید.