خرید گوشی گیمینگ شیائومی
اخبار تکنولوژیاینترنت و شبکه

تغییر رمز وای فای مخابرات و چگونگی تغییر رمز مودم مخابرات

مودم مخابرات ارائه دهنده‌ی خدمات اینترنتی رسمی مخابرات است که قدمت زیادی دارد و جزء اولین دستگاه‌های مودم در کشورست که چنین سرویسی را برای مشتریانش فراهم می‌کند. مخابرات طرح‌های گوناگون اینترنتی را برای کاربرانش فراهم می‌کند که در کنار مودم این شرکت ارائه می‌شوند. این مودم‌ها تنظیمات کانفیگ آسانی دارند که در چند مرحله انجام می‌شود. در ادامه نحوه‌ی تغییر رمز وای فای مودم مخابرات را برای شما شرح می‌دهیم. با تغییر رمز وای فای مخابرات از دسترسی افراد ناشناس به شبکه‌ی اینترنت خود جلوگیری می‌کنید و امکان هک شدن را بسیار کاهش می‌دهید. از سویی دیگر امکان به خطر افتادن اطلاعات شخصی در سیستم‌های شبکه هم وجود دارد که با تغییر رمز مودم وای فای این تهدیدات به حداقل می‌رسد.

نکته: در رابطه با این مودم هم همانند سایر مواردی که در مقالات مجزا به آنها اشاره شد نکته‌ای را باید مد نظر داشته باشید. در این نوع مودم هم دو نوع تغییر رمز وجود دارد اولین مورد برای اینست که دارنده‌ی مودم بتواند برای ورود به پنل تنظیمات از آن استفاده کرده و رمز پیش فرض را تغییر دهد. دومین تغییر رمز مربوط به همان رمزیست که همه افرادی که مجاز به استفاده از این شبکه هستند، از آن استفاده می‌کنند. این دو تغییر در بطن هم قرار داشته، اما هر دو لازم و ضروریست در ادامه ما به هر دو اشاره خواهیم کرد.

  • تغییر رمز وای فای مخابرات برای کاربرهای مختلف
  • تغییر رمز مودم مخابرات برای ورود به پنل

تغییر رمز وای فای مخابرات برای کاربرهای مختلف

روش تغییر رمز وای فای مخابرات فرآیند بسیار ساده‌ایست که در ادامه به آن پرداخته شده است:

ابتدا مرورگر گوشی یا لپ‌تاپ خود را باز کنید و آدرس آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ را در نوار آدرس سرچ کنید.

مقاله پیشنهادی: راهنمای ورود به تنظیمات ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ با گوشی

تغییر رمز وای فای مخابرات

سپس صفحه‌ای روبروی شما نمایان می‌شود که باید رمز مودم و نام کاربری را برای ورود به پنل تنظیمات و تغییر رمز وای فای مخابرات وارد کنید و اگر برای نخستین بار وارد این پنل می‌شوید معمولاً رمز پیش فرض برای مودم‌های مخابرات به صورت زیرست:

Username: admin
Password: @Hua1234

معمولاً رمز پیش فرض به صورت برچسب در پشت مودم مخابرات چسبیده است. اگر قبلاً رمز را عوض کرده باشید باید رمز تغییر یافته را وارد کنید و در صورتی که رمز را فراموش کرده‌اید باید مودم را ریستارت کنید.

فروش ویژه
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۵,۹۰۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۵۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی  Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۰,۸۲۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۶,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵,۲۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸,۴۱۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

برای تغییر رمز مودم مخابرات یا همین رمزهای ورود به پنل تنظیمات می‌توانید پس از نخستین ورود به پنل نسبت به تغییر آنها اقدام کنید.

مقاله پیشنهادی: آموزش تصویری تغییر رمز وای فای برای انواع مودم ها

روش تغییر رمز وای فای مخابرات

پس از ورود به پنل تنظیمات در سمت چپ یک منو را مشاهده می‌کنید؛ روی گزینه Basic و سپس WLAN کلیک کنید.

تغییر رمز مودم مخابرات

آپشن Enable WLAN را فعال کنید تا شبکه وای فای روشن شود.

تغییر رمز وای فای مخابرات با گوشی

به گزینه (PSK) WPA pre-shared key می‌رسید؛ در این قسمت رمز جدید وای فای برای اتصال به مودم مخابرات را وارد کنید که حداقل باید ۸ کاراکتر داشته باشد. سعی کنید از رمزی استفاده کنید که امکان حدس زدن آن کم باشد، و در نهایت تغییر رمز وای فای مخابرات با موفقیت انجام شد.

مقاله پیشنهادی: آموزش تصویری تغییر رمز وای فای d link

تغییر رمز مودم مخابرات برای ورود به پنل

در قسمت SSID می‌توانید نام شبکه وای فای را تغییر دهید. به خاطر داشته باشید این نام برای همه قابل مشاهده است.

از نظر Security سه الگوریتم امنیتی WEP، WPA و WPA2 وجود دارد که بهترین امنیت توسط الگوریتم WPA2 و یا ترکیب WPA و WPA2 فراهم می‌شود زیرا امکان هک شدن و نفوذ به آن بسیار کم است.

گزینه‌ی «Maximum number of accessing devices» تعیین کننده تعداد دستگاه‌های مجاز برای اتصال به وای فای مخابرات را نشان می‌دهد که هرچه محدودتر باشد بهترست.

قسمت WPA encryption بیانگر روش رمزگذاری را بوده که در بهترین حالت باید روش TKIP +AES را انتخاب کنید. این گزینه از نظر سرعت و امنیت عملکرد بهتری دارد.

چگونگی تغییر رمز وای فای مخابرات

در گام آخر با کلیک روی Submit تمام تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید. توصیه می‌شود هر چند وقت یکبار در خصوص تغییر رمز وای فای مخابرات خود اقدام کنید تا امنیت اینترنت خود را تضمین کنید.

مقاله پیشنهادی: ترفند های عملی برای افزایش سرعت وای فای

انواع چراغ‌های مودم مخابرات

چراغ‌های مودم هم قسمتی از پاسخ سوال چگونه رمز وای فای مخابرات را تغییر دهیم محسوب می‌شوند. چراغ‌های مودم مخابرات بیانگر درستی اتصال به اینترنت است؛ چراغ پاور روشن بودن مودم را نشان می‌دهد و برای شروع به کار آن باید روشن شود. چراغ لینک نیز ارتباط شما با مرکز مخابرات را نشان می‌دهد که برای دریافت سرویس باید همیشه فعال باشد و اگر خاموش باشد باید با مرکز پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید.

بعلاوه، چراغ اینترنت بیانگر اتصال به اینترنت بوده و در صورت خاموش بودن یا قرمز بودن آن یا اینترنت مودم قطع شده یا تنظیمات مودم اشتباه است که باید دوباره چک شود. نهایتاً چراغ LAN زمانی کاربرد دارد که سیستم خود را از طریق کابل شبکه به مودم وصل کرده باشید.

تغییر رمز وای فای مخابرات با گوشی

ناگفته نماند که هیچ تفاوتی در تغییر رمز وای فای مخابرات با گوشی یا با کامپیوتر وجود ندارد و در هر دو روش به یک صورت انجام می‌شود.

در این مطلب سعی شد چگونگی تغییر رمز وای فای مخابرات برای شما توضیح داده شود. نظر شما در مورد تغییر رمز وای فای مخابرات چیست؟ نظرات خود را برای ما کامنت کنید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۲۸ رای

سوالات متداول

چگونه رمز وای فای مخابرات را تغییر دهیم؟

✔️ روش تغییر رمز وای فای مخابرات فرآیند بسیار ساده‌ایست. ابتدا مرورگر گوشی یا لپ تاپ خود را باز کنید و آدرس آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ را در نوار آدرس سرچ کنید. پس از ورود به پنل تنظیمات در سمت چپ یک منو را مشاهده می‌کنید؛ روی گزینه Basic و سپس WLAN کلیک کنید. آپشن Enable WLAN را فعال کنید تا شبکه وای فای روشن شود. به گزینه (PSK) WPA pre-shared key می‌رسید؛ در این قسمت رمز جدید وای فای برای اتصال به مودم مخابرات را وارد کنید که حداقل باید ۸ کاراکتر داشته باشد. سعی کنید از رمزی استفاده کنید که امکان حدس زدن آن کم باشد.

الگوریتم‌های امنیتی در تنظیمات وای فای مودم مخابرات به چه صورت است؟

✔️ از نظر Security سه الگوریتم امنیتی WEP، WPA و WPA2 وجود دارد که بهترین امنیت توسط الگوریتم WPA2 و یا ترکیب WPA و WPA2 فراهم می‌شود زیرا امکان هک شدن و نفوذ به آن بسیار کم است.

رمز پیش فرض ورود به پنل مودم مخابرات چیست ؟

✔️ سپس صفحه‌ای روبروی شما نمایان می‌شود که باید رمز مودم و نام کاربری را برای ورود به پنل تنظیمات وارد کنید و اگر برای نخستین بار وارد این پنل می‌شوید معمولاً رمز پیش فرض برای مودم‌های مخابرات نام کاربری admin و رمز عبور @Hua1234 است. معمولاً رمز پیش فرض به صورت برچسب در پشت مودم مخابرات چسبیده است. اگر قبلاً رمز را عوض کرده باشید باید رمز تغییر یافته را وارد کنید و در صورتی که رمز را فراموش کرده‌اید باید مودم را ریستارت کنید.

کاربرد چراغ های مودم مخابرات چگونه است؟

✔️ چراغ‌های مودم مخابرات بیانگر درستی اتصال به اینترنت است؛ چراغ پاور روشن بودن مودم را نشان می‌دهد و برای شروع به کار آن باید روشن شود. چراغ لینک نیز ارتباط شما با مرکز مخابرات را نشان می‌دهد که برای دریافت سرویس باید همیشه فعال باشد و اگر خاموش باشد باید با مرکز پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید. بعلاوه، چراغ اینترنت بیانگر اتصال به اینترنت بوده و نهایتاً چراغ LAN زمانی کاربرد دارد که سیستم خود را از طریق کابل شبکه به مودم وصل کرده باشید.

نوشته های مشابه

‫۶ نظرها

  1. سلام روزتون خوش
    رمز وای فای رو تغییر دادم ولی الان نه جدیده کار میکنه نه قدیمیه

    چیکارکنم؟

  2. سلام رمزی که میزارم و سیو میکنم ذخیره نمیشه ینی باز میبینی رمز نداره دلیلش چیه ممنون

  3. سلام خسته نباشید. ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ مخابرات با بقیه شرکتا فرق داره؟

    1. نه دوست عزیز. برای اکثر دستگاها با همین ادرس میتونید وارد قسمتی که تو این مقاله آموزش داده شده بشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن