قیمت هدفون هندزفری
اخبار تکنولوژی

فناوری شارژ فوق سریع اپو، رکوردار فست شارژ گوشی‌های موبایل!

فناوری شارژ فوق سریع ۱۲۵ واتی اوپو قادر است در حدود ۳۰ دقیقه یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری را به طور کامل شارژ کند.

این روزها رقابت شرکت‌های سازنده موبایل بیشتر حول محور تکنولوژی‌های مرتبط با شارژ سریع می‌چرخد. کمپانی چینی اوپو نیز از این قافله عقب نمانده و با پروژه‌های مختلف فناوری شارژ فوق سریع سعی در رقابت با سایرین دارد! به نظر شما فناوری شارژ فوق سریع اوپو تا کجا پیش خواهد رفت؟

در سپتامبر سال ۲۰۱۹، برند ‌اوپو فناوری سریع ۶۵ واتی SuperVOOC 2.0 را معرفی کرد. این تکنولوژی برای نخستین بار در تراشه Snapdragon 855+ گوشی OPPO Reno Ace در اکتبر عرضه شد و در حال حاضر سریع‌ترین فناوری شارژ سریع در صنعت به شمار می‌رود. طی یک سال اوپو در نظر دارد این تکنولوژی را ارتقا داده و شارژرهای سریع‌تری را برای گوشی‌های هوشمند خود عرضه کند.

فناوری شارژ فوق سریع 125 واتی اوپو در راه است!


امروز، اوپو تأیید کرد که در ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۰ ساعت ۳ بعد از ظهر (به وقت محلی) مراسم رونمایی از فناوری 125W Super Flash Charge برای گوشی موبایل را برگزار می‌کند. 65W ،SuperVOOC 2.0 می‌تواند در حدود ۳۰ دقیقه یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری را به طور کامل شارژ کند.

اخیراً، خبرهایی منتشر شده مبنی بر اینکه شرکت Realme ممکن است به زودی فناوری 120W Ultra Dart را معرفی کند، این فناوری قادرست یک سوم باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری را تنها در ۳ دقیقه شارژ کند. از‌این‌رو می‌توان گفت که در حدود ۱۰ دقیقه می‌تواند باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را به طور کامل شارژ کند. البته هنوز هیچ صحبت رسمی در مورد این تکنولوژی منتشر نشده است.

 


انتظار می‌رود سرعت شارژ Super Flash Charge 125W اوپو مشابه همین تکنولوژی ریلمی باشد. به جز انتشار فیلم فوق، چینی‌ها هیچ جزئیاتی در مورد شارژ سریع فاش نکرده‌اند.
اوپو احتمالاً فناوری شارژ ۱۲۵ وات را به طور رسمی در ۱۵ ژوئیه معرفی و سپس تولید انبوه آن برای مصارف تجاری را شروع کند. از‌این‌رو، ممکن است در اواخر سه ماهه سوم یا اوایل سه ماهه چهارم یک گوشی با این فناوری معرفی شود.


ماه گذشته، خبرهای غیر‌رسمی حاکی از آن بود که اوپو روی فناوری SuperVOOC 3.0 80W کار می‌کند. این شرکت چینی هنوز حتی یک کلمه هم به طور رسمی درباره موجودیت این تکنولوژی خود منتشر نکرده است. گوشی Reno Ace که از تکنولوژی 65W SuperVOOC 2.0 قدرت می‌گرفت در ماه اکتبر عرضه شد. از‌این‌رو امکان دارد OPPO در سری جدید Ace از تکنولوژی شارژ ۱۲۵ واتی بهره بگیرد.

فروش ویژه
گوشی موبایل داریا باند 2 لایت | Bond 2 Lite ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۶,۶۹۰,۰۰۰ تومان
گوشی موبایل داریا باند ۲ لایت | Bond 2 Lite ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X7 Pro ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۳۸,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco X7 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 14 ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸۱,۴۴۰,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 14 ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A36 | A36  ظرفیت 128گیگابایت و رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۳۰,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A36 | A36 ظرفیت ۱۲۸گیگابایت و رم ۸ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی  Galaxy S24 FE | S24 FE ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۵۴,۶۴۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy S24 FE | S24 FE ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی  Galaxy A16 4G | A16 4G ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۳,۳۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A16 4G | A16 4G ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت و رم ۴ گیگابایت

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا