قیمت تبلت شیائومی ردمی پد اس ای
اخبار گوشی موبایل

راهنمای خرید گوشی میان‌ رده کاربردی و فوق‌العاده

چگونه می‌توان یک میان‌رده عالی انتخاب کرد؟

از سال ۲۰۱۹ اکثر شرکت‌های ساخت موبایل عمده تمرکز خود را روی ساخت گوشی‌های میان‌رده گذاشته‌اند. تاکنون مدل‌های متعددی از این گوشی‌ها ساخته و روانه بازار شده است. تحقیقات نشان داده در اکثر جوامع، مردم به جای اینکه پول خود را صرف خرید یک پرچم‌دار تمام عیار کنند؛ ترجیح می‌دهد  از یک گوشی موبایل میان‌رده عالی استفاده کنند؛ اما این سوال مطرح می‌شود که چگونه می‌توان یک گوشی میان‌ رده عالی انتخاب کرد؟ یا در زمان خرید گوشی میان رده چه چیزی را می‌بایست مد‌نظر قرار داد؟

به طور کلی در زمان خرید گوشی پرچمدار یا خرید گوشی میان رده می‌بایست موارد زیر را مد نظر قرار دهید.

  • چه میزان قصد دارید برای خرید گوشی هزینه کنید.
  • چه سیستم عاملی مد‌‍نظر شماست برای مثال اندروید و یا IOS.
  • سایز گوشی را می‌بایست مد‌‍نظر قرار دهید.
  • کدام برند مد‌نظر شماست.
  • چه چیزی نیاز دارید؟
  • طراحی و عملکرد آن
  • اندازه نمایشگر
  • پردازنده و سخت‌افزار
  • حافظه داخلی
  • عمر باتری
  • کیفیت دوربین 
  • سفارشی‌سازی نرم‌افزار
  • قیمت

تنوع مدل‌ها در زمان خرید گوشی‌ میان رده

شرکت‌های ساخت موبایل به این موضوع توجه داشته و برای تصاحب این بخش از بازار حساس به قیمت، مدل‌های متعددی را روانه بازار کرده‌اند. این امر شاید گزینه‌های زیادی را پیش روی شما قرار دهد؛ اما از طرفی نیز روند انتخاب را کمی مشکل می‌کند.

برای مثال سامسونگ در دو خط تولید M و A تاکنون چندین مدل از جمله گلکسی ای ۱۰ اس، گلکسی ای ۲۰، گلکسی ای ۵۱ و سامسونگ a50 را عرضه کرده و گلکسی ای ۱۰ ارزان‌ترین گوشی از سری A محسوب می‌شود، سال ۲۰۲۰ نیز قرارست نسخه دیگری از آن را به نام گوشی سامسونگ گلکسی a11 روانه بازار کند.

این شرکت‌ها مدل‌هایی را هم تولید می‌کنند که عملکردی بین پرچمداران و میان‌رده‌ها را دارند. سامسونگ برای سال ۲۰۲۰ دو مدل از این دستگاه‌ها را هم به نام‌های گلکسی اس ۱۰ لایت و گلکسی نوت ۱۰ لایت وارد بازار کرده است. ویژگی این گوشی‌ها این است که از تراشه پرچمدار سال‌های گذشته استفاده کرده؛ اما ویژگی‌هایی مثل دوربین در آنها ارتقاء پیدا کرده است.

شرکت شیائومی هم مدل‌های متعددی از گوشی‌های میان‌رده را روانه بازار کرده است. ردمی نوت ۸، ردمی نوت ۸ پرو، ردمی ۸ و… جزء همین موارد محسوب می‌شوند. شیائومی می نوت ۱۰ را هم می‌توان اولین میان‌رده‌ای در نظر گرفت که از لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره برده است. هواوی نیز مدل‌های میان‌رده متعددی دارد. علاوه بر این سه برند، برندهای دیگری نیز هستند که در این زمینه فعالیت دارند که از این میان می‌توان به نوکیا، ریلمی و… اشاره کرد. حال این سوال مطرح می‌شود که با چه استراتژی می‌توان بهترین خرید را داشت؟

چند نکته‌ای که در زمان خرید گوشی میان رده باید بدان توجه کنید

نکته اول:

برای خرید یک گوشی میان رده قبل از پرداختن به هر موضوعی خاطر نشان می‌شود که زمانی که حرف از یک گوشی میان‌ رده به میان می‌آید می‌بایست این نکته را در نظر داشته باشید که همه مشخصات یک گوشی میان‌ رده نمی‌تواند همانند یک گوشی پرچم‌دار عالی باشد. برای مثال شرکت‌های سازنده همیشه یک یا چند خصوصیت از یک میان‌ رده را برجسته‌تر کرده و سعی می‌کنند که بقیه موارد را از امکانات ضعیف‌تری استفاده کنند تا قیمت تمام شده محصول پایین آید. پس از یک میان‌ رده انتظار یک پرچم‌دار را نمی‌توان داشت.

نکته دوم: 

راهنمای خرید گوشی میان رده

این نکته را در نظر داشته باشید که در خرید گوشی میان رده قصد دارید به چه میزان هزینه کنید. شاید اولین قدم در انتخاب یک گوشی میان‌ رده خوب این باشد و بعد از تعیین محدوده قیمتی برای خرید گوشی میان رده، آپشن‌های پیش روی شما محدود شده و این امر روند انتخاب شما را آسان می‌کند.

نکته سوم:

راهنمای خرید گوشی موبایل میان رده

فروش ویژه
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت 10000 میلی آمپر
قیمت ویژه: ۹۷۹,۰۰۰ تومان
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت 256 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۴۱,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت
گوشی سامسونگ Galaxy A05s ظرفیت 64 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱ تومان
گوشی سامسونگ Galaxy A05s ظرفیت ۶۴ رم ۴ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت 128 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸۸,۵۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro Max ظرفیت 256  گیگابایت
قیمت ویژه: ۱ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro Max ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت
گوشی شیائومی پوکو F6 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۸,۸۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی پوکو F6 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

از آنجایی که یک گوشی میان‌ رده همه امکانات را در حد کمال ندارد شما به عنوان یک کاربر در زمان خرید گوشی می‌بایست اولویت خود را مشخص کنید. مشخص کنید که چه ویژگی در آن مدل برای شما در اولویت قرار دارد، برای مثال برخی از کاربران و یا اکثر غریب به اتفاق آنها دوربین گوشی موبایل را در اولویت قرار می‌دهند، در حالی که برای برخی دیگر در هنگام خرید یک میان‌ رده خوب ممکن است باتری و یا نمایشگر مهم باشد.

دوربین:

در رابطه با دوربین باید گفت که اندازه نجومی مگاپیکسل دیگر در انحصار گوشی‌های پرچمدار نیست. ترند کنونی استفاده از لنزهای ۴۸ و ۶۴ مگاپیکسلی است. اما در نظر داشته باشید که در انتخاب دوربین باید علاوه بر اندازه مگاپیکسل سایر عوامل تأثیرگذار بر کیفیت دوربین را هم در نظر داشته باشید. از جمله گوشی‌های میان‌رده‌ای که از لنزهای ۴۸ مگاپکسلی استفاده کرده‌اند، می‌توان به گوشی‌های آنر ۹ ایکس، y9s، گلکسی ای ۸۰، شیائومی می ای ۳ و … اشاره کرد. در حالی که گوشی‌های دیگری مثل پوکو ایکس ۲، شیائومی ردمی نوت ۸ پرو و … از لنز ۶۴ مگاپیکسلی بهره برده‌‎اند.

زمانی که قصد خرید گوشی میان‌ رده را دارید، در مورد دوربین نیز شما می‌بایست اندازه مگاپیکسل، اندازه دیافراگم، تعداد لنزها و مواردی از این قبیل را مد‌نظر قرار دهید. الگوریتم‌های نرم‌افزاری و الگوریتم‌های هوش مصنوعی نیز در این امر تأثیر بسزایی دارند. از موارد دیگری که می‌بایست مد‌نظر قرار داد عملکرد سخت‌افزاری و تراشه بکار رفته در یک گوشی است.

مراحل انتخاب یک گوشی میان رده

سخت‌افزار:

حتی گیمرها عملکرد سخت‌افزاری گوشی را مد‌نظر قرار خواهد داد، چرا که تجربه یک بازی روان و بدون لگ با استفاده از گوشی آن چیزی است که گیمرها به دنبال آن هستند. برای مثال گوشی پوکوفون اف وان یک میان‌رده گیمینگ است که توسط شرکت شیائومی تولید شده و در سال ۲۰۲۰ نسخه بعدی آن به نام پوکو ایکس ۲ وارد بازار شد. 

باتری:

در مورد باتری نیز علاوه بر اینکه ظرفیت و نوع باتری در اولویت قرار دارد، نسخه فست شارژ آن را نیز می‌بایست در زمان خرید گوشی میان رده در نظر داشت. برای مثال اخیراً مدل‌هایی از گوشی میان‌ رده تولید شده که ظرفیتی برابر با ۵۰۰۰ میلی‌آمپر دارند که از آن میان می‌توان به مدل ردمی ۸ ای و یا گوشی می نوت ۱۰ که باتری برابر با ۵۲۶۰ میلی‌آمپر دارد، اشاره کرد. اگر قصد خرید میان رده ای را دارید که باتری بسیار خوبی داشته باشد، این مدل ها می‌تواند گزینه‌ای ایده‌ال برای شما در نظر گرفته شوند.

نمایشگر:

به طور کلی اگر نمایشگر مدنظر شماست می‌بایست چندین مورد را در هنگام خرید گوشی میان رده در نظر داشته باشید که مهمترین آنها شامل موارد زیر است:

  • تراکم پیسکلی: هرچه تراکم پیکسلی بیشتر باشد، جزئیات بیشتری نمایش داده می‌شود.
  • کیفیت تصویر: هر چه کیفیت یا رزولوشن بیشتر باشد تصویر باکیفیت‌تر است.
  • نوع نمایشگر: نوع نمایشگر نیز اهمیت دارد؛ اما در اکثر گوشی‌های میان‌رده از پنل LCD استفاده می‌شود و صرفاً نوع پنل بکار رفته نشان از کیفیت بالای نمایشگر نیست. در عمل دیده شده که در برخی موارد، نمایشگر‌های LCD از نمایشگر‌های AMOLED عملکرد بهتری دارند. برای مثال نمایشگر گوشی میان‌ رده ردمی نوت ۸ با وجود استفاده از یک پنل LCD از پنل AMOLED بکار رفته در گوشی گلکسی ای ۳۰ اس عملرد بهتری را از خود نشان داده است.
  • میزان روشنایی: میزان روشنایی نیز بسیار حائز اهمیت است، برای مثال برخی از میان‌رده‌ها میزان روشنایی کمی دارند؛ از‌این‌رو در برخی از محیط‌هایی که روشنایی بسیار زیاد بوده، ممکن است مشاهده محتوا کمی چالش بر‌انگیز باشد.

ردمی کی 30

نکته چهارم: 

می‌توانید داده‌های آماری و یا عملکرد مشخصات مجزای هر گوشی میان‌ رده را با یک پرچم‌دار مقایسه کنید. برای این کار می‌توانید از پنل مقایسه گوشی سایت استفاده کنید. حتی اگر بین چند مدل تردید دارید عملکرد آنها را با هم مقایسه کرده تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

زمانی که اولویت خود برای خرید گوشی میان‌ رده را مشخص کردید و محدوده قیمتی خود را نیز تعیین کردید، حال نوبت به چک کردن مشخصات فنی مورد نظرتان است. برای مثال اگر نمایشگر مدنظر شماست یک نمایشگر عالی بازار برای مثال گوشی‌های سامسونگ گلکسی اس ۱۰ و یا گلکسی نوت ۱۰ را شاخص قرار داده و عملکرد گوشی میان‌ رده مد‌نظر خود را با آن مقایسه کنید تا ببینید چه قدر با آن تفاوت دارد. در رابطه با نمایشگر نیز چندین مورد را در نظر داشته باشید.

استراتژی شما برای انتخاب یک گوشی میان‌ رده عالی چیست؟ تجربه خرید خود را با ۱۹کالامگ به اشتراک گذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن