لیست قیمت گوشی امروز
اخبار گوشی موبایل

برخی از خصوصیات گوگل پیکسل ۲ مشخص شد!

تاکنون اطلاعات کمی از دو نسل بعدی گوگل پیکسل ۲ و پیکسل ایکس ال مشخص شده است. حال ما می دانیم که “taimen” یکی از بزرگترین گوشی های سال ۲۰۱۷ گوگل خواهد بود و تولید “muskie” به نفع «تایمن» به زمان بعد موکول شده است و همچنین می دانیم که «تایمن» توسط شرکت گوگل ساخته خواهد شد.

اما تاکنون چیزی در مورد خصوصیات و ویژگی های این گوشی موبایل شنیده نشده است. گفته می شود اطلاعاتی که در زیر بیان می شود از منبع معتبری گرفته شده است که حداقل روی یکی از این گوشی ها وقت گذاشته و معتقد است که این اطلاعات درست است.

برخی از خصوصیات گوگل پیکسل ۲ مشخص شد!

«تایمن» گوشی بزرگتر شرکت گوگل بوده و دارای صفحه نمایش ۵٫۹۹ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰ پیکسل است. به نقل از گزارش‌های رویترز از ماه آوریل تاکنون،شرکت گوگل نزدیک به ۹۰۰ میلیون دلار را برای پنل های “OLED” ال جی اختصاص داده است.

این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۸۳۵ تغذیه می کند که با سرعت ۲٫۴ گیگاهرتز در ساعت عمل می کند و دارای رم ۴ و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی است (اما مشخص نیست که این تنها اندازه حافظه است یا اینکه حافظه دیگری نیز دارد). از دیگر خصوصیات آن می توان گفت که دارای دوربین مجزا با فلش دوگانه است و همچنین لبه های صفحه نمایش آن کوچک شده و پنجره شیشه ای پشتی هر چند نزدیک به بالای صفحه قرار دارد اما حسگر اثر انگشت را پوشش نمی دهد.

در حالی که“Walleye” دارای صفحه نمایش ۴٫۹۷ اینچ ۱۰۸۰ پیکسل است و از اسنپدراگون ۸۳۵ استفاده کرده و دارای رم آن ۴ و حافظه ۶۴ گیگابایتی است (اما باز هم مشخص نیست که این تنها اندازه حافظه آن خواهد بود یا خیر) و طراحی ظاهری این گوشی ظاهراً مشابه طراحی پیکسل کنونی با لبه‌های بزرگ است؛ و جالب اینکه این گوشی از جک ۳٫۵ میلی‌متری جهت مجموعه بلندگوهای استریو استفاده می‌کند. همه ما بلندگوهای استریو را دوست داریم اما من شخصاً یک جک هدفون را به اسپیکرهای کوچک ثانویه ترجیح می‌دهم.

فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا به نقل از منبع خبری XDA همچنین اشاره کرده که تایمن از اصطلاح “Nexus Imprint”  برای اشاره به سنسور اثر انگشت استفاده می‌کند و «والوی» از اصطلاح “Pixel Imprint” استفاده می کند. درهرحال جالب است ببینیم که این دو گوشی بعدی به چه شکلی ساخته خواهند شد.

فروش ویژه
هدفون بی‌ سیم انکر مدل soundcore H30i
قیمت ویژه: ۱,۵۷۹,۰۰۰ تومان
هدفون بی‌ سیم انکر مدل soundcore H30i
هدفون بلوتوثی انکر مدل Anker Liberty 4 Pro
قیمت ویژه: ۷,۰۹۹,۰۰۰ تومان
هدفون بلوتوثی انکر مدل Anker Liberty 4 Pro
گوشی شیائومی Redmi Note 14 4G ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۶,۷۰۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 14 4G ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت 10000 میلی آمپر
قیمت ویژه: ۹۴۰,۰۰۰ تومان
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر
گوشی شیائومی Redmi A5 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۷,۵۸۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi A5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco C71 ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۷,۶۰۰,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco C71 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن