قیمت هدفون هندزفری
اخبار آیفوناخبار گوشی موبایل

آیفون‌های ۲۰۲۰ با صفحه نمایش ProMotion!

بر اساس گزارش‌های جدید، پیش‌بینی می‌شود اپل در گوشی‌‌های آیفون خود در سال ۲۰۲۰ از نمایشگرهای با سرعت بالا استفاده کنند. در حال حاضر، تمام گوشی آیفون ها از یک صفحه نمایش با نرخ رفرش ۶۰ هرتزی استفاده می‌کنند، در حالی که iPad Pro از یک صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز استفاده می‌کند که اپل آن را صفحه نمایش ProMotion می‌نامد و برای همین قرارست نمایشگر ProMotion را برای مدل‌های ۲۰۲۰ استفاده کند. نرخ رفرش یا همان سرعت تازه‌سازی در سال ۲۰۱۹ ، بیش از پیش اهمیت یافت که در یک مقاله با عنوان بهترین گوشی‌های دنیا با نمایشگر ۹۰ هرتز به بالا  به بررسی آنها پرداختیم.

آیفون‌های 2020 با صفحه نمایش ProMotion!

نرخ تازه‌سازی تصاویر و اهمیت آن:

نمایشگرهای با نرخ تجدید بالا در گوشی‌های هوشمند علاوه بر تجربه بازی حرفه‌ای با موبایل، رابط کاربری را نیز نرم‌تر و روان‌تر می‌کند که در حین پیمایش بین آیتم‌ها و صفحات خود را نشان می‌دهد. با این وجود برای بازی‌ها، نرخ تازه سازی صفحه نمایش فقط درصورتی موثر است که سازنده گوشی‌های هوشمند و توسعه دهنده بازی هر دو پشتیبانی از سرعت رفرش بالا را فعال کرده باشند. بطور مثال در حالی که OnePlus 7T Pro که دارای صفحه نمایش ۹۰هرتزی است اما بازی موبایلی با این سرعت خیلی کم پیدا می‌شود.

به طور سنتی، نرخ‌های تازه سازی بالا نیز به پنل های IPS محدود می‌شد اما Asus ROG Phone II اولین گوشی هوشمندی بود که در اوایل سال جاری میلادی (۲۰۱۹) با نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتزی به بازار عرضه شد. از آنجایی که اپل فقط از OLED برای آیفون های پرچمدار خود استفاده می‌کند و با توجه به اینکه اکنون پنل‌های اولد ۱۲۰ هرتز وجود دارد، این امکان هست که اپل دستگاه‌های پرچمدار سال آینده را با نمایشگر سرعت بالا رونمایی کند.

البته این نرخ تازه‌سازی بر مصرف باتری نیز اثر می‌گذارد و باید دید که اپل با این چالش بزرگ به چه صورت کنار خواهد آمد و آیا باتری‌های قدرتمندتری نیز برای محصولات جدید پیش‌بینی کرده است یا خیر؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

فروش ویژه
گوشی موبایل داریا باند 2 لایت | Bond 2 Lite ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۴,۲۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی موبایل داریا باند ۲ لایت | Bond 2 Lite ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت رم ۸ گیگابایت
گوشی موبایل داریا باند 2 | Bond 2 ظرفیت 512 گیگابایت رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۶,۲۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی موبایل داریا باند ۲ | Bond 2 ظرفیت ۵۱۲ گیگابایت رم ۱۲ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی  Galaxy A06 | A06 ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۹,۸۵۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A06 | A06 ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت و رم ۴ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A36 | A36  ظرفیت 128گیگابایت و رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۹,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A36 | A36 ظرفیت ۱۲۸گیگابایت و رم ۸ گیگابایت
گوشی سامسونگ گلکسی  Galaxy A06 | A06 ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸,۴۴۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A06 | A06 ظرفیت ۶۴ گیگابایت و رم ۴ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X7 ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۳۱,۰۱۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco X7 ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا