قیمت تبلت شیائومی ردمی پد اس ای
علم و دانش

کشف یک ساختار در باکتری و امیدواری برای ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید

آنتی بیوتیک‌ها (antibiotics) و عوارض مصرف آنها همواره یکی از موارد نگران کننده‌ای است که هم محققان و هم بیماران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تاکنون تحقیقات زیادی در این زمینه انجام گرفته است. اخیراً پژوهشگران دانشگاه کرنل آمریکا در طی تحقیقات خود به کشف ساختاری دست یافتند که متعلق به باکتری‌ها بوده و می‌تواند مسیر جدیدی را برای ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید پیش روی دانشمندان قرار دهد. کشف یک ساختار در باکتری و امیدواری برای ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید را در پی داشته است.

کشف یک ساختار در باکتری و امیدواری برای ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید را در پی داشته است.

کشف این ساختارها می‌تواند روش جایگزینی را برای مقابله با باکتری‌های بیماری زا و و مقابله با میکروب‌های مقاوم در برابر باکتری‌ها ارائه دهد. 

این ساختارها با عنوان T-box شناخته می‌شوند. باکتری که در این تحقق انتخاب شده است «مایکو باکتریوم توبرکلوسیز» نام دارد. این گروه از محققین برای نشان دادن ساختارهای تی باکس در این باکتری از روش بلونگاری اشعه ایکس استفاده کردند. خاصیت این نوع ساختارها این است که کمبود یک آمینو اسید در سلول را تشخیص داده و باعث می‌شوند که باکتری با تولید آمینو اسید بیشتر، این کمبود را جبران کند.

کشف یک ساختار در باکتری و امیدواری برای ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید

به گفته این محققین اگر بتوان دارویی تولید کرد که بر روی تی باکس‌ها تاثیر داشته و مانع اتصال آن به حامل آر. ان. ای شود، می‌توان به ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید امیدوار بود که عوارض جانبی کمتری داشته باشند. 

به نقل از یکی از پژوهشگران این تحقیق تی باکس‌ها تنها در باکتری‌ها وجود دارند و در واقع ژن‌های ضروری را کنترل می‌کنند. در واقع این ساختارها باعث می‌شوند که باکتری در شرایطی مثل کمبود غذا واکنش نشان دهد. این ساختارها به حامل‌های آمینو اسید متصل می‌گردند. حامل‌های آمینو اسید tRNA نام دارند و هر کدام به آمینو اسید خاصی متصل می‌شوند. 

این محققین موفق شدند که به طور کامل ساختار پیچیده تی باکس و RNA‌ها را شرح دهند. زمانی که میزان آمینو اسید در باکتری کم می‌شود حامل مربوط به آن خالی می‌ماند از این رو به یک تی باکس متصل می‌شود. زمانی که میزان این ماده افزایش می‌یابد، حامل به آن می‌پیوندد. 

این محققین خاطر نشان کرده‌اند که با کشف این سختارها می‌توان بخش‌های مختلف یک تی باکس و تاثیر آنها در برخورد با یک حامل را مورد بررسی قرار داد. به گفته این محققین اگر بتوان دارویی تولید کرد که بر روی تی باکس‌ها تاثیر داشته و مانع اتصال آن به حامل آر. ان. ای شود، می‌توان به ساخت آنتی بیوتیک‌های جدید امیدوار بود که عوارض جانبی کمتری داشته باشند. 

فروش ویژه
تبلت  Redmi Pad SE ظرفیت 128 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۲,۹۹۹,۰۰۰ تومان
تبلت Redmi Pad SE ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت
تبلت Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۰,۶۹۹,۰۰۰ تومان
تبلت Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی شیائومی پوکو F6 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۸,۸۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی پوکو F6 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت 10000 میلی آمپر
قیمت ویژه: ۹۷۹,۰۰۰ تومان
پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت 128 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸۷,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت 256 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۳۸,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن