-
سبد خرید خالی است
جذابیت و طرفداران زیاد اسمارت فونها، گوشی گوگل را نیز به این حوزه کشانده تا شانس خود را در این بازار هم امتحان کند. در ادامه به تاریخچه گوگل پیکسل و گوشیهای گذشته این برند میپردازیم.
گوگل را میتوان سلطان بیچون و چرای دنیای وب، نرمافزار و … نامید. اگر خرید گوشی گوگل پیکسل را در برنامه دارید، بهترست کمی در مورد این غول نرمافزار و سختافزار اطلاعاتی را بدانید. این شرکت در 4 سپتامبر 1998 تأسیس گردید. موسسان آن، دو مهندس فارغ التحصیل دانشگاه آکسفورد به نام لری پیج و سرگئی برین بودند که از آنها به عنوان مردان گوگل یاد میشود.
این شرکت در سال 2011 بخش تولید گوشی موبایل شرکت لنوو را خریداری کرد. این حرکت گوگل، این فرصت را به آن داد تا بتواند روی ارتقاء و پیشبرد اندروید کار کند و رقابت بین شرکتهای فعال در اکوسیستم اندروید را افزایش داد. با همکاری این شرکت چند مدل گوشی تولید شد سپس در سال 2010 اولین گوشی های گوگل تحت عنوان نکسوس عرضه شد.
گوشی پیکسل دقیقاً بعد از پایان عمر گوشیهای نکسوس تولید شد. در واقع گوگل تصمیم گرفت که نسبت به سایر برندهایی که در بازار بودند گوشیهای بهتری تولید کند. به طوری که این روزها کیفیت ساخت این محصولات در کنار اپل، حرف اول را در بازار میزند. اولین سری این گوشیها در سال 2016 تولید شد که از نظر کیفیت دوربین یکی از گوشیهایی بود که حرفهای زیادی برای گفتن داشت.
جالب است بدانید که گوشی مارک گوگل جزء اولینهایی بود که در دوربین از قابلیت نایت مود استفاده کرد. اگر قصد خرید پیکسل گوگل را داشته باشید بهترست بدانید که نقطه قوت اصلی این مدلها دوربین است؛ گرچه از سایر قابلیتهای آنها نیز نباید غافل شد. یکی دیگر از ویژگیهای منحصربهفرد موبايل گوگل استفاده از نسخه خام اندروید است که روان بودن و سرعت را برای این گوشیها به ارمغان آورده است.
نسل دوم گوشی Google Pixel سعی کرد تا بر روی قابلیتهای دیگر نیز کار کند. به طور کلی در سری دوم، نمایشگر ارتقاء یافت و سعی کرد که در این سری تجربه بهتری از صدا را برای کاربران ارائه دهد. در سال 2019 بود که این شرکت برای اولین بار از لنزهای دوگانه استفاده کرد. بکارگیری لنز تله فتو، جهش بزرگی را در کیفیت عکسهای ثبت شده با موبایل های گوگل ایجاد کرد.
انواع گوشی گوگل گوشی به دو دسته ی پیکسل و نکسوس تقسیم میشوند. گوگل پیکسل را میتوان سریهای اختصاصی این شرکت دانست که به طور کلی با نسخه خام اندروید اجرا میشوند. قیمت گوشی رکن مهمی برای خرید به شمار میرود که در مدلهای پیکسل به نسبت بالاست. گرچه این مدلها با بهترین کیفیت و تکنولوژی ساخته میشوند و نمیتوان ارزش گذاری گوشی گوگل را غیرمنصفانه عنوان کرد. در ادامه انواع گوشی پیکسل و پس از آن انواع گوشی گوگل نکسوس را معرفی میکنیم…
پیکسل ۶ و ۶ پرو با طراحی کاملاً جدید و پردازنده گوگل تنسور (Google Tensor) عرضه شدند. این پردازنده توسط خود گوگل طراحی شده بود و هدف آن بهبود تجربه کاربری و قدرت پردازش هوش مصنوعی بود که میتوان آن را موفقیت آمیز توصیف کرد.
این گوشی های پیکسل به عنوان ادامهدهندگان سری پیکسل ۶ معرفی شدند و با بهبودهایی در بخشهای مختلف مانند دوربین و باتری توانستند توجه کاربران را به خود جلب کنند و فروش نسبتاً خوبی را در مارکت جهانی داشته باشند.
در حالی که جهش و شیب تغییرات از گوشی موبایل گوگل (پیکسل 6) به سری پیکسل 7 تا حدودی کم بود، اما در سری 8 با داستان متفاوتی رو به رو بودیم و مجموعهای از ویژگیهای جدید به آن اضافه شد و سخت افزار نیز ارتقاء چشمگیری داشت. همین موضوع خرید گوگل پیکسل 8 را برای کاربران جذاب کرد.
سری 9 گوگل پیکسل 2024 عرضه شد و توانست نگاه تمام منتقدان را به خود جلب کند. خانواده جدید گوشی های گوگل پیکسل چه از نظر متریال و کیفیت و چه از نظر طراحی و سخت افزار سنگ تمام گذاشته است. توصیه میکنیم حتماً نقد کامل این مدلهای جذاب را در 19 کالا مطالعه کنید تا با شاهکارهای امسال گوگل آشنا شوید و بفهمید خرید گوشی گوگل تا چه حد عاقلانه است.
در واقع این کمپانی برای به چالش کشیدن برندهای معروف، با دست پر به میدان آمده و برای شکست دادن آنها محصولات خود را به هر چه نیاز بوده، مجهز ساخته است.
جالب است بدانید در این سری دیگر از نسخه اقتصادی که با پسوند a روانه بازار میشد، خبری نیست و به جای آن شاهد گوشی google pixel در نسخه XL Pro و فولد یا همان تاشو هستیم. مشخص است گوگل امسال تمرکز اصلی خود را روی کیفیت گذاشته و تصمیم گرفته با بالاترین تکنولوژی روز دنیا گوشی Google را تولید کند.
انصافاً در این امر هم موفق بوده و در سال 2024 بیشتر از همیشه نام گوگل پیکسل بر سر زبانها افتاده و توانسته از منتقدان خود امتیاز بالایی بگیرد و کاربران زیادی را برای خرید پیکسل گوگل وسوسه کند.
قبل از سری 6 نیز پیکسل فعالیت گستردهای داشته و هر سال در حال پیشرفت و توسعه محصولات خود بوده است. شاید برای شما هم جالب باشد که در گذشته گوشی موبایل پیکسل چگونه بوده و این کمپانی چه مدلهایی را عرضه کرده است؛ به همین دلیل نیمنگاهی به خانوادههای معروف آن میاندازیم.
در سال ۲۰۱۶، گوگل با معرفی سری جدید گوشیهای خود به نام “پیکسل”، تصمیم به تولید و طراحی سختافزار و نرمافزار به صورت کامل گرفت. این گوشیها با صفحه نمایشهای ۵ اینچی (پیکسل) و ۵.۵ اینچی (پیکسل XL) و پردازنده Snapdragon 821 عرضه شدند.
پیکسل ۲ و پیکسل ۲ XL با طراحی بهبود یافته و ویژگیهای جدیدی مانند “Active Edge” (برای فراخوانی گوگل اسیستنت با فشار دادن کنارههای گوشی) در سال 2017 معرفی شدند. این گوشیها دارای پردازنده Snapdragon 835 بودند.
این گوشیها با تمرکز بیشتر بر روی دوربین و عکاسی، بهویژه در شرایط نوری ضعیف، در اسل 2018 عرضه شدند. ویژگی “Night Sight” یکی از نوآوریهای مهم این مدل بود.
پیکسل ۴ و ۴ XL با قابلیتهای جدیدی مانند رادار “Soli” برای تشخیص حرکات دست و باز کردن قفل با تشخیص چهره در سال 2019 پا به بازار گذاشتند. این گوشیها دارای پردازنده Snapdragon 855 بودند.
پیکسل ۵ اولین گوشی سری پیکسل بود که به جای پردازندههای سری ۸۰۰ از پردازنده Snapdragon 765G استفاده کرد. این گوشی با ویژگیهایی مانند باتری بزرگتر و قابلیت 5G معرفی شد.
نکسوس وان از جمله مدلهایی بود که توسط شرکت اچ تی سی تولید شد. گوشیهای نکسوس توسط چندین شرکت دیگر نیز تولید شد که از آن جمله میتوان به سامسونگ، ال جی موتورول گردید. در ادامه گوشی شرکت گوگل در ابتدای فعالیتش را به اختصار معرفی میکنیم.
نکسوس وان اولین گوشی از سری نکسوس بود که با همکاری HTC تولید شد که در زمان خود از سردستههای اندرویدیها به حساب میآمد. این گوشی دارای صفحه نمایش ۳.۷ اینچی و پردازنده Qualcomm Snapdragon QSD8250 بود.
این گوشی با همکاری سامسونگ تولید شد و اولین مدل نکسوس بود که با اندروید ۲.۳ (Gingerbread) عرضه شد. نکسوس اس همچنین اولین گوشی هوشمندی بود که از تراشه NFC پشتیبانی میکرد و میتوان همکاری با شرکت کرهای را برای گوگل موفقیت آمیز توصیف کرد.
همانطور که اشاره کردیم بعد از موفقیت مدل قبلی، گوگل بازهم با سامسونگ همکاری کرد که حاصل آن گلکسی نکسوس 2011 بود که اولین مدل عرضه شده با با اندروید ۴.۰ (Ice Cream Sandwich) نیز لقب گرفت.
بعد از سر وصدای گوشیهای LG در سال 2012، گوگل شانس خود را برای تولید مشترک با این کمپانی امتحان کرد و نکسوس 4 روانه بازار شد. این گوشی از صفحه نمایش ۴.۷ اینچی و پردازنده Snapdragon S4 Pro بهره میبرد و در زمان خود یکی از بهترینها بود.
نکسوس ۵ نیز با همکاری LG تولید شد و یکی از محبوبترین گوشیهای نکسوس بود. این مدل با اندروید ۴.۴ (KitKat) عرضه شد و دارای صفحه نمایش ۴.۹۵ اینچی و پردازنده Snapdragon 800 بود.
این بار گوگل دست همکاری خود را به سوی شرکت موتورولا دراز کرد که منجر به ساخت این گوشی شد. این مدل جذاب به صفحه نمایش ۶ اینچی و پردازنده Snapdragon 805 مجهز شده بود. همچنین نکسوس ۶ با اندروید ۵ (Lollipop) عرضه شد که در سال 2014 طرفداران بیشماری پیدا کرد.
این دو گوشی آخرین مدلهای سری نکسوس بودند. نکسوس ۶P با همکاری Huawei و نکسوس ۵X با همکاری LG تولید شد. بعد از عرضه این مدلها، گوگل تصمیم گرفت تکنولوژی خود را ارتقاء دهد و به صورت مستقل، گوشی پیکسل را تولید کند که در ادامه به آن بیشتر میپردازیم.ا و هواوی اشاره کرد. به طور کلی نکسوس 6 را میتوان آخرین مدل از گوشیهای نکسوس دانست که در سال 2015 تولید شد، سپس تولید این گوشیها متوقف شد…
عکس گوشی گوگل در هر مدل، به صورت مجزا و با جزئیات کامل در صفحه محصول آن درج شده است. از آنجایی که شاید این محصولات مانند دیگر برندها در همه جا پیدا نشوند، ما برای انتقال حس کاربری و دیدن جزئیات کامل آنها، برای هر کدام تصاویر 3D طراحی کردیم تا به سادگی بتوانید در همهی زوایا آن را مشاهده کنید و برای خرید غیرحضوری نیز مشکلی نداشته باشید.
اگر به قیمت گوشی گوگل نگاهی بیندازید، میبینید که بر خلاف سایر شرکتهای فعال در حوزه ساخت موبایل، سیاستی شبیه به اپل را اتخاذ کرده و در هر سال تنها چند مدل را عرضه میکند و تاکنون سعی نکرده که این سیاست تولید را تغییر دهد.
فروش و خرید گوشی گوگل پیکسل در کشورهای اروپایی و آمریکا بیشتر است و با این که از جمله گوشیهای پرچمدار و تراز اول بازار محسوب میشوند، اما در کشور ما این گوشیها فروش قابلتوجهی ندارند.
قیمت گوشی پیکسل بسته به مدل و کشور متفاوت است. به طور کلی همانند پرچمداران دیگر برندها، قیمت گوگل پیکسل معمولاً در محدوده ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار است.
قیمت گوشی های گوگل معمولاً با معرفی مدلهای جدیدتر کاهش مییابند و میتوان مدلهای قدیمیتر را با قیمتهای کمتری خریداری کرد. همچنین، گوگل گاهی تخفیفهای ویژهای برای محصولات خود ارائه میدهد که میتواند قیمت گوشی گوگل پیکسل را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
به دلیل نوسانات ارزی زیاد در ایران نمیتوان قیمت گوشی های پیکسل را به صورت قطعی تعیین کرد، اما ارزش دلاری این محصولات و قیمت عرضه جهانی آنها را در لیست زیر برایتان آوردهایم تا بتوانید قیمت حدودی ریالی آن را نیز محاسبه کنید. در نظر داشته باشید این جدول در واقع برای ارزانترین ورژن هر گوشی است و بسته به ظرفیت رم و حافظه، قیمت از اعدادی که نوشته شده بالاتر میرود.
شرکت گوگل که سالهاست خود را در توسعه نرم افزارهای مختلف جا انداخته، در سیاست قیمت گوشی های گوگل پیکسل نیز سعی دارد منصفانه عمل کند. گرچه نباید انتظار داشته باشید این برند معروف و بااصالت مثل کمپانیهای چینی حداقل سود را روی محصولات خود بکشد، اما هر سال افزایش نسبتاً کمی را روی گوشیهای پیکسل اعمال میکند که با توجه به امکانات و متریالی که سال به سال بهتر میشوند، باید این حرکت کارشناسان گوگل را منصفانه تلقی کرد. ناگفته نماند گوشی گوگل از بهترین متریال ساخته میشود و آمار خرابی قطعات آن به شدت پایین است.
اگر قصد خرید گوشی پیکسل را داشته باشید، پیشنهاد میکنیم ابتدا مشخصات محصول مورد نظرتان را به صورت کامل مطالعه کنید. ما در تیم 19کالا برای راحتی کار شما، برترین گوشی های گوگل را زیر ذرهبین بردیم تا با نقاط قوت و ضعف آنها به صورت کامل آشنا شوید.
شاید بازار دست دوم گوگل پیکسل چندان داغ نباشید، اما با یک بار تجربه اندروید خام و گوشیهای این برند احتمالاً به آن وابسته خواهید شد و تا به خودتان بیایید، میبینید طرفدار پر و پاقرص این برند بااصالت شدهاید.
فروشگاه اینترنتی 19کالا، مرجع مویابل ایران، علاوه بر ارائه انواع برندهای گوشی موبایل، به نقد و بررسی تخصصی و همه جانبه مدلهای مختلف پرداخته و همواره به واسطهی واردات مستقیم، کمترین قیمت بازار و معتبرترین گارانتی را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد.
برای خرید گوشی گوگل از سایت 19کالا، میتوانید به صفحهی محصولات آن مراجعه نمایید. فراموش نکنید به دلیل واردات قطرهچکانی این برند آمریکایی، محصولات آن در برخی بازارها قیمتهای نجومی دارند، اما اگر قصد دارید با قیمت واقعی آن را خریداری کنید، حتماً باید از واردکنندههای مجاز کمک بگیرید که 19کالا یکی از بزرگترین آنهاست.
© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد