گوشی موبایل شیائومی Poco M3 ظرفیت 128 گیگ رم 4GB
گوشی شیائومی Poco X3 NFC ظرفیت 128 گیگابایت
نقد و بررسی گوشی شیائومی Poco X3 نسخه NFC برند پوکو یکی از زیرمجموعههای شیائومی است که گوشیهایی نظیر پوکو ایکس 2 و پوکو اف 2 پرو را عرضه کرده است. تاریخ 8 سپتامبر 2020 نیز از گوشی پوکو x3 رونمایی کرد. پوکو x3 در واقع نسل جدید گوشی شیائومی پوکو اف 2 بوده، اما اساساً ..
گوشی شیائومی Poco M3 ظرفیت 64 گیگابایت
بررسی گوشی شیائومی Poco M3 ظرفیت 64 گیگ پوکو یکی از زیرمجموعههای برند شیائومی است که تاکنون توانسته موفق عمل کند و جای خود را در بازار جهانی باز کند. گوشی شیائومی پوکو اف 1، اولین گوشی است که از این خط تولید روانه بازار شد. در 24 نوامبر 2020 نیز شیائومی پوکو ام 3 64 گیگ معرفی شد. فروشگاه..
گوشی سامسونگ Galaxy A21s ظرفیت64 گیگابایت
نقد و بررسی گوشی سامسونگ A21s ، پرفروشترین مدل اندرویدی 2020گوشیهای سامسونگ با نام اقتصادی و میان رده هر روز بهتر و بهتر میشوند و با توجه به شرایط اقتصادی این روزها به گزینه مطلوبتری برای خرید گوشی تبدیل میشوند . گوشی سامسونگ a21s یک گوشی با عمر باتری فوقالعاده و دوربین بسیار خوب، ..
گوشی هوآوی Y9s ظرفیت 128 گیگابایت
نقد و بررسی گوشی هواوی y9s ؛ میانردهای با دوربین پاپآپسال ۲۰۱۹ همه شرکتهای مطرح موبایل تعداد میانردههای خود را افزایش دادند. سامسونگ دو خط تولید مجزا را راهاندازی کرد. در مقابل شیائومی نیز سعی کرد تولید گوشیهای هر سری محصولاتش را افزایش دهد. هوآوی نیز دستگاههای متعددی را در خطوط تولید مختلف..
گوشی هوآوی Y8p ظرفیت 128 گیگابایت
نقد و بررسی گوشی هواوی Y8p ظرفیت 128 گیگابایتامروزه اخبار داغ بازار موبایل بیشتر مربوط به رقابت سخت میانردههاست. گرایش بیشتر افراد به خرید گوشی میانرده افزایش یافته و همین امر به اهمیت این رقابت دامن میزند. هوآوی از یک گوشی میانردهی کاربرپسند و خوش ساخت خود با عنوان گوشی هواوی y8p در ماه ..

برای تغییر رنگ روی دکمه ی متناظر کلیک کنید.
بررسی گوشی شیائومی Poco M3 ظرفیت 128 گیگابایت
پوکو یکی از زیرمجموعههای برند شیائومی است که تاکنون توانسته موفق عمل کند و جای خود را در بازار جهانی باز کند. گوشی شیائومی پوکو اف 1، اولین گوشی است که از این خط تولید روانه بازار شد. در 24 نوامبر 2020 نیز گوشی شیائومی poco m3 معرفی شد. فروشگاه اینترنتی 19کالا در ادامه به معرفی این گوشی شیائومی میپردازد. گفتنیست که هدف این خط تولید کسب رضایت خاطر نسل جوان و گیمرهاست تا آنها نیز بتوانند لذت استفاده از یک گوشی گیمینگ را قالب یک گوشی میانرده تجربه کنند و با بررسی گوشی شیائومی پوکو m3 با ما در فروشگاه اینترنتی 19کالا همراه باشید.
اگر به تماشای ویدیو علاقهمند هستید، به شما پیشنهاد میکنیم که ویدئو نقد و بررسی گوشی شیائومی پوکو M3 را حتما تماشای کنید:
برای خرید و مشاهده قیمت گوشی شیائومی poco m3 ظرفیت 64 گیگ کلیک نمایید
طراحی گوشی شیائومی poco m3
بسیاری از برندها زمان و هزینه زیادی را صرف طراحی گوشیهای اقتصادی خود نمیکنند، اما خط تولید پوکو شیائومی از این قاعده مستثنی است و تلاش کرده تا طراحی خاص و منحصربهفردی را به طرفداران پوکو و به خصوص نسل جوان ارائه دهد و با اینکه گوشی شیائومی poco m3 از شیشه و فلز ساخته نشده، اما به هیچ عنوان ظاهر رده پایینی ندارد و برعکس با گرفتن آن در دست حس و حال یک گوشی لوکس را به کاربر منتقل میشود و هر شخصی با دیدن آن ممکن است تصور کند شما خاصترین گوشی دنیا را در دست گرفتهاید.
بدنه و فریم گوشی شیائومی پوکو m3 از جنس پلاستیک فشرده ساخته شده و از گوریلا گلس 3 برای بخش جلویی این مدل در نظر گرفته شده تا مقاومت بدنه هر چه بیشتر افزایش یابد. ماژول دوربین نیز خلاقانه طراحی شده و سه لنز را در خود جای داده و به لوگو Poco مزین شده است. شیائومی در این گوشی سعی کرده تا زبان طراحی متفاوتی را بکار گیرد به همین دلیل هم شما شاهد ماژول منحصر به فردی در این گوشی هستید که تاکنون در هیچ یک از گوشیهای شیائومی دیده نشده است. ماژول سهگانه دوربین در یک ناحیه مشکلی رنگ جای گرفته شده و شما در کنار آن لوگو پوکو را مشاهده میکنید.
در پنل عقب نیز خبری از سنسور اثر انگشت نیست و شرکت سازنده این سنسور را در کنار بدنه تعبیه کرده است و هم به زیباتر شدن این مدل کمک کرده و هم با ادغام دکمه پاور با سنسور اثر انگشت، دسترسی سادهتری برای این سنسور ایجاد کرده است. دکمههای کنترل صدا به همراه پاور درسمت راست پوکو m3 قرار گرفته است. درگاه سیم کارت به همراه اسلات مخصوص کارت حافظه جانبی در سمت چپ گوشی واقع شده است. در قسمت بالایی گوشی NFC، جک 3.5 میلیمتری هدفون و میکروفون ثانویه قرار دارد و اسپیکر مکالمه بالای نمایشگر قرار گرفته است. در قسمت پایینی نیز شاهد قرارگیری پنجره اسپیکر، پورت شارژ Type-C و میکروفون هستیم.
![]() | ![]() |
ابعاد شیائومی پوکو ام 3 چیزی در حدود 162.3x77.3 x 9.6 میلی متر بوده و وزنی برابر با 198 گرم دارد . از نظر مقاومت بدنه شیائومی پوکو m3 خوب عمل کرده و از آنجایی که در دسته گوشیهای میان رده جای میگیرد تعجب ندارد که بدنه آن پلاستیکی باشد، البته پنل پشتی بافت چرم گونهای دارد و به ارگونومی بودن هرچه بیشتر آن کمک زیادی کرده و باعث میشود گوشی در دست لیز نخورد. بدنه و فریم هر دو از پلاستیک ساخته شده است. آپشن های رنگی آن هم شامل زرد روشن، بنفش و مشکی است و میتواند به هر سلیقهای پاسخ دهد. رنگ زرد این مدل واقعا منحصربهفرد انتخاب شده و میتواند یک انتخاب متفاوت و خاص برای رنگ گوشی باشد. در مورد ضد آب بودن این گوشی بدانید که Poco M3 ضد آب نیست پس در همه شرایط مراقب گوشی خودتان باشید!
نمایشگر Xiaomi Poco M3
Xiaomi Poco M3 به یک نمایشگر 6.53 اینچی مجهز شده که سایز آن برای نمایش فیلم متناسب است. نوع آن هم IPS LCD است و رزولوشن 2340 × 1080 پیکسل را ارائه میدهد. مقدار روشنایی که این شرکت برای گوشی poco m3 اعلام کرده برابر با 400 نیت است که روشنایی خیلی خوبی حتی برای کار کردن زیر نور خورشید محسوب میشود. پوکو برای محافظت از این نمایشگر در برابر ضربه و خط وخش از نسل سوم کورنینگ گوریلا گلس استفاده کرده است. پنل نمایشگر 83.4 درصد از فضای جلویی را به خود اختصاص داده و حاشیههای کمی در اطراف گوشی ایجاد میکند، دوربین سلفی نیز به صورت ناچ قطرهای مهمان نمایشگر است.
گفتنیست که ارائه رنگها در نمایشگر گوشی شیائومی poco m3 زنده و زیباست و رنگها در طبیعیترین حالت ممکن به نمایش درمیآیند البته فراموش نکنید که همیشه امکان سفارشی کردن رنگ نمایشگر از قسمت تنظیمات وجود دارد و عملکرد نمایشگر گوشی شیائومی پوکو m3 به عنوان یک گوشی اقتصادی بسیار قابل قبول و رضایت بخش است.
دوربین گوشی شیائومی پوکو m3
همان طور که گفته شد دوربین گوشی شیائومی پوکو m3 سهگانه است و اطلاعات مربوط به لنزهای آن به شرح زیر است:
- دوربین اصلی(واید): 48 مگاپیکسل
- سنسور تشخیص عمق: 2 مگاپیکسل
- لنز ماکرو: 2 مگاپیکسل
- دوربین سلفی: 8 مگاپیکسل
لنز اصلی 48 مگاپیکسل بوده که کیفیت عکس بسیار خوبی از آن انتظار میرود. لنزهای ماکرو و عمق 2 مگاپیکسلی هم در ماژول دوربین این گوشی موبایل قرار گرفتهاند و امکان گرفتن عکسهای نمای نزدیک و پرتره را فراهم میکنند. دوربین سلفی هم 8 مگاپیکسلیست. از نظر فیلمبرداری هم هر دو دوربین تصاویر را با کیفیت 1080 و با 30 فریم بر ثانیه ضبط میکنند. لنز اولتراواید در این مدل استفاده نشده است و باید قید گرفتن عکسهای فوق عریض را با این گوشی بزنید، اما کلیت امکانات عکاسی با موبایل آن مناسب است و در ادامه چند نمونه از تصاویر ثبت شده با دوربین پوکو ام 3 را بررسی میکنیم.
لنز اصلی 48 مگاپیکسلی چه در نور روز و چه در شب عکسهای بسیار با کیفیتی ثبت میکند و از نظر ارائه رنگ، آشکار سازی جزئیات و وضوح و شفافیت تصویر امتیاز خیلی خوبی میگیرد، همانطور که در عکس پایین میبینید رنگها زنده و طبیعی هستند و کلیت عکس برای عکاسی با موبایل بسیار ایدهآل است.
همانطور که گفتیم دوربین شیائومی Poco M3 به واسطه لنز ماکرو نمای نزدیکهای فوقالعادهای میگیرد و جزئیات بسیاری زیادی را به تصویر میکشد، کنتراست تصویر بالاست و خروجی نهایی شفاف و دقیق است.
![]() | ![]() |
مشخصات گوشی شیائومی poco m3 از نظر سخت افزار
پردازندهای که در مشخصات گوشی شیائومی poco m3 مورد استفاده قرار گرفته اسنپدراگون 662 شرکت کوالکام است که در گوشیهای دیگری مثل ریلمی 7 ای هم بکار رفته است و بد نیست بدانید که عملکرد این پردازنده به خصوص در مورد پردازش عکس نسبت به نسل قبلی خود ارتقاء زیادی داشته است. . گوشی شیائومی poco m3 در مجموع در دو نسخه 4/128 و 4/64 گیگابایت شده است. امتیازی که پوکو m3 از بنچمارکهای معتبر به دست میآورد به شرح زیر است:
- ورژن 8 آنتوتو: 177904
- ورژن 5.1 گیک بنچ: 1398
همانطور که در ابتدای متن گفتیم، خط تولید پوکو به ساخت گوشیهای گیمینگ شهرت دارد و میتوان گفت که این گوشی در واقع مدلی است که میتوان به عملکرد گیمینگ آن امتیاز خوبی داد، البته انتظار یک موبایل گیمینگ فوقالعاده را نداشته باشید، ولی به جرأت میتوان گفت که چیدمان مشخصات گوشی پوکو m3 از نظر سخت افزاری از آن یک مدل گیمینگ ارزان قیمت ، اما راضی کننده ساخته است و بازی مثل PUBG را بسیار روان و بدون لگ اجرا میکند و میزان گرافیک و فریم ریت قابل قبولی را در اختیار کاربر قرار میدهد و حتی اگر از کمترین میزان گرافیک استفاده کنید، آپشن فریم ریت از میزان متوسط به بالا تغییر پیدا میکند.
مشخصات گوشی شیائومی پوکو m3 از نظر نرم افزار
گوشی شیائومی poco m3 مانند اکثر مدلهای شیائومی با رابط کاربری MIUI 12 بر پایه اندروید 10 اجرا میشود و محیط کاربری روانی دارد؛ با اینکه MIUI شیائومی بهترین رابط کاربری اندروید نیست، اما امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میدهد قابل ستایش است و این شرایط را محیا میکند تا شما به عنوان یک کاربر موبایل محیط نرمافزاری را مطابق با سلیقه خود سفارشی کنید.
باتری گوشی poco m3
باتری بکار رفته در گوشی poco m3 قطعاً نقاط قوت آن محسوب میشود و برخورداری از یک باتری 6000 میلیآمپری طول عمر فوقالعادهای را برای آن رقم خواهد زد. همچنین فست شارژی که برای آن در نظر گرفته شده است 18 واتی استاندارد بوده است و شارژ 0 تا 100 درصد آن به چیزی در حدود 170 دقیقه زمان نیاز دارید، اما فراموش نکنید که میتوانید با گوشی شیائومی poco m3 ساعتها بازی کنید، فیلم ببینید، وبگردی کنید و حسابی در اینستاگرام چرخ بزنید و تنها اندکی از باتری خود را مصرف کرده باشید.
قیمت گوشی شیائومی poco m3
گوشی شیائومی پوکو m3 قیمت حدود 149 دلار راهی بازار شد و برچسب قیمت گوشی شیائومی poco m3 واقعاً فوقالعاده به حساب میرود؛ برای اطلاع از قیمت روز گوشی از سایت فروشگاهی 19کالا به عنوان یک مرجع موبایل معتبر کمک بگیرید.
نقاط قوت:
- برچسب قیمتی عالی و ارزش خرید بالا
- طراحی لوکس
- باتری قدرتمند
- عملکرد نسبتا خوب
- دوربین با کیفیت
نقاط ضعف:
- فست شارژ 18 واتی برای باتری بزرگ
- عدم وجود لنز اولتراواید
نظر شما در مورد گوشی شیائومی Poco M3 چیست؟ به نظر شما این مدل چقدر میتواند رضایت خاطر نسل جواب را کسب کند؟ اگر تجربه استفاده از سری محبوب پوکو شیائومی را دارید، حتما نظر خود را در قسمت کامنت با دوستان 19کالا به اشتراک بگذارید.
اطلاعات کلی | |
برند | شیائومی |
مدل | Xiaomi Poco M3 M2010J19CG |
GPU (گرافیک) | Adreno 610 |
سیم کارت | دو سیم کارت 4G |
دوربین | 48 مگاپیکسل(سه گانه) |
اندازه | 9.6 × 77,3×162.3میلی متر |
وزن | 198 گرم |
جنس بدنه | فریم و پنل عقب پلاستیکی، پنل جلو شیشه ای |
حافظه | 128 گیگابایت حافظه داخلی-4 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2020, November 24 |
سال تولید | 2020 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | (Octa-core (4x2.0 GHz Kryo 260 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 260 Silver |
سازنده چیپست | Qualcomm |
چیپست | (Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm |
سرعت | 2.0 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هسته ای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 10.0 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.53 اینچ |
نوع صفحه نمایش | IPS LCD لمسی خازنی ، 16 میلیون رنگ |
رزولوشن | 2340 × 1080 پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~83.4% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~395 |
چند لمسی | ![]() |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 4 گیگابایت |
حافظه داخلی | 128 گیگابایت |
درگاه حافظه | پشتیبانی از microSDXC ( استفاده از درگاه اختصاصی) |
دوربین | |
دوربین اصلی | 48 مگاپیکسل(سه گانه) |
رزولوشن | 2340× 1080 پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلمبرداری Full HD با سرعت 30 فریم در ثانیه |
فلش | فلش LED |
دوربین دوم | 8 مگاپیکسل |
امکانات | HDR,پاناروما |
سنسور | |
سنسور ها | حسگر اثر انگشت- شتاب سنج(حسگر حرکتی)-حسگر مجاورتی-قطب نما |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / HSPA /LTE-A |
باندهای 4G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 4G |
باندهای 3G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 3G |
باندهای 2G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 2G |
EDGE | ![]() |
GPRS | ![]() |
نوع زنگ | |
نوع هشدار | Vibration; MP3، WAV ringtones |
بلندگو | ![]() |
جک 3.5 میلیمتری | ![]() |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
GPS (مکان یاب) | A-GPS به همراه GLONASS, BDS |
رادیو | رادیو FM |
بلوتوث | 5.0, A2DP, LE |
مادون قرمز | ![]() |
USB | USB Type-C 2.0, USB On-The-Go |
امکانات | |
ارسال پیام | SMS , MMS , Email , Push Mail , IM |
تکنولوژی مرورگر | HTML5 |
جاوا | ![]() |
سایر | دارای محافظ گوریلاگلس 3-قابلیت شارژ سریع 18 واتی- پشتیبانی از شارژ معکوس -پشتیبانی از فرمت های تصویری divx/xvid/mp4/h.264- پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac- ویرایش عکس و فیلم- قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف، مجهز به رابط کاربری MIUI 12 |
باتری | |
باتری | باتری لیتیوم پلیمری 6000 میلی آمپری (غیر قابل تعویض توسط کاربر) |